Małgoś Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij #601 Opublikowano 24 Lipca 2014 prawdziwe pączki smaży się na smalcu.. Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/25/#findComment-363212 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świadziu Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij #602 Opublikowano 24 Lipca 2014 Annam,pączki wyglądają wyśmienicie.Ale mam teraz smaka na coś słodkiego :) Cytuj wędkarstwo, grzyby i wędzeniehttp://www.grzegorzswiadek.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/25/#findComment-363223 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #603 Opublikowano 24 Lipca 2014 Oj dziekuje dziekuje, jestescie kochani, Robione były chyba na maśle a smażone na smalcu.Takie są najlepsze. Ja zawsze robie na masle, u mnie margaryna ma zakaz wstepu do domu Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/25/#findComment-363243 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij #604 Opublikowano 24 Lipca 2014 Ja zawsze robie na masle, u mnie margaryna ma zakaz wstepu do domu Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/25/#findComment-363244 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #605 Opublikowano 30 Lipca 2014 Dzisiejszy obiad: rosol z pierogami z kurczakiem. Wczoraj wieczorem ugotowalam na calej kurze rosol, pozniej przecedzilam dzisiaj zmielilam mieso z kury doprawilam i pierogi gotowe. Podane w goracym rosole akurat na dzisiejszy zimny dzien Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/25/#findComment-363929 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #606 Opublikowano 30 Lipca 2014 Jako ze zima ,to trzeba rozgrzwajace obiady robic. Druga czesc to cepeliny, Nie matrwcie sie i nie podejrzewajcie mnie o taka pracowitosc. Jutro bedzie obiad odgrzewany Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/25/#findComment-363937 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij #607 Opublikowano 30 Lipca 2014 No proszę ,jakie smakowitości zrobiłaś Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/25/#findComment-363945 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij #608 Opublikowano 30 Lipca 2014 rosol z pierogami z kurczakiem Smacznie wyglądają te pierogi.Ciasto do nich jak robisz? Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/25/#findComment-363949 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #609 Opublikowano 30 Lipca 2014 To jest ciasto bez jaj a maka pszenna meszana z kukurydziana. .A reszta robiona tak jak na pierogi normalne. Tylko po odpoczynku wywalkowalam maszynka i kroilam foremka do ciastek. Ciasto to mozna gorowac,msmazyc i na parze robic. Nie jest bardzo elastyczne , trzeba uwazac przy zamykaniu pierogow, bo latwo je przerwac i wtedy do wyrzucenia sie nadaje.Co do proporcji to jak zwykle "na oko". Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/25/#findComment-363950 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij #610 Opublikowano 30 Lipca 2014 akurat na dzisiejszy zimny dzien Że też u Was musi być zawsze odwrotnie A ten pomysł z "kołdunami" z kury to Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/25/#findComment-363968 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij #611 Opublikowano 30 Lipca 2014 u nich to wszystko do "gory nogami" smacznie wygladaja , Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/25/#findComment-363988 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #612 Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) A ten pomysł z "kołdunami" z kury to Kruszynko to wyszko z tego, ze nie lubie marnowac niczego, a nie zawsze mi zjadaja mieso z rosolu, pierogi zaś, jakiekolwiek maja wziecie Edytowane 30 Lipca 2014 przez Kruszynka Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/25/#findComment-364041 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 10 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #613 Opublikowano 10 Września 2014 Zeby nie bylo ze sie lenie.NAjpierw zrobilam sobie serek. Odkrylam, ze jednomleko bardzo ladnie sie zsiada wiec powoli zaczynam probowac z tego mleka sery robic. No i twarog jest. Tylko Zuzia juz sie dobrala do niego, zanim zdjecie zrobilam Nastepnie, pracuje nad receptura nad pierniczkami, wiecie takimi miekkimi, no juz prawie jest, jeszcze kilka poprawek i beda takie jakie chce. Nie sa slodkie( te ze sklepu sa dla mnie za slodkie) no i bede musiala tez popracowac nad czekolada, ale to w przyszlosci. Teraz te ktore juz zrobilam( i tylko zdjecie po nich zostalo ) TAk samo mam wielka ochote zrobic chleb ,ale taki inny. Jest on robiony na kaszcze mannie plus duzo dodatkow. Dwa rodzaje jeden z orzechami i suszonymi owocami oraz z drugi z nasionami. W smaku bardzo smaczny tylko jeszcze konsystencja ciasta przed pieczeniem mi nie pasuje, no ale powoli i to poprawie: A wczoraj byla kielbasa wedzona, wg Dziadka . Dziadku dziekuje za ten przepis, wczesniej robilam teraz robilam i dla mnie jest wspaniala Mam nadzieje, ze udowodnilam, ze sie nie leniehttp://pu.i.wp.pl/bloog/84069394/51194094/68bedcb14b473a943cfd_MV_orig.gif Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/25/#findComment-370258 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #614 Opublikowano 10 Września 2014 Mam nadzieje, ze udowodnilam, ze sie nie lenie Jak zobaczyłem zdjęcia to Ci wierzę Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/25/#findComment-370261 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #615 Opublikowano 11 Września 2014 nie ma lipy...... same sosny Mocno roboczy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/25/#findComment-370269 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #616 Opublikowano 11 Września 2014 A wczoraj byla kielbasa wedzona, wg Dziadka . Dziadku dziekuje za ten przepis, wczesniej robilam teraz robilam i dla mnie jest wspanialaA przekrój tej kiełbaski? ładny chlebek. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/25/#findComment-370294 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 11 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #617 Opublikowano 11 Września 2014 A przekrój tej kiełbaski? Jak bedzie jedzona Paweljack to postaram sie zrobic zdjecie. W temacie jak sie wrocisz na poczatek to robilam juz ta kielbase, u mnie w domu wszystkim smakuje. adny chlebek. Dziekuje bardzo, jeszcze troche potrzeba nad nim popracowac,bo sie odrobine kruszy, czego w chlebie bardzo nie lubie. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/25/#findComment-370301 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #618 Opublikowano 11 Września 2014 jeszcze troche potrzeba nad nim popracowac,bo sie odrobine kruszy, czego w chlebie bardzo nie lubie.Może za mało kleistego dodajesz? Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/25/#findComment-370303 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 11 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #619 Opublikowano 11 Września 2014 Tak brakuju "cos" moze wlasnie tego kleistego Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/25/#findComment-370305 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #620 Opublikowano 11 Września 2014 Aniu Ty nie jestes osoba ktora ma czas na leniuchowanie Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/25/#findComment-370317 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #621 Opublikowano 24 Września 2014 Mam ostatnio bole stawow spowodowane zima i duza iloscia lekarstw . Wiec przyszedl czas a salceson ( w koncu jedzenie ma byc lekarstwem ) Tylko sklad salcesonu zmienilam, mialam duzo uszu ( wiem, zazdroscie mi tego , bokiedy tylko chce moge je kupic ) wiec chyba powinnam nazwac ten salceson usznym Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/25/#findComment-372810 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #622 Opublikowano 24 Września 2014 Salecosn z uszkami omomom Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/25/#findComment-372812 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #623 Opublikowano 24 Września 2014 salceson usznym Nie tylko same uszy w nim widzę i mięsko też jest Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/25/#findComment-372815 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #624 Opublikowano 25 Września 2014 :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/25/#findComment-372830 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #625 Opublikowano 25 Września 2014 Piękny, a jaki chrupiący!!! . Cytuj Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/25/#findComment-372844 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.