dietykon Opublikowano 19 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #326 Opublikowano 19 Października 2019 Podpowiedzcie proszę co poza upieczeniem i zupą krem z tych dyń hokkaido zrobić, jakiś link, konkret? Dziękuję Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj a tu moja stronka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7414-moje-wyroby-dietykon/page/14/#findComment-643502 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij #327 Opublikowano 19 Października 2019 poza upieczeniem i zupą krem - nic innego mi nie smakuje więc trzymam dynie w chłodnym miejscu i stopniowo zużywam na te dwie potrawy . Czasem gdy robię gulasz na ostro z pastą curry to dodaję dynię ,która się rozpada i fajnie zagęszcza potrawę . Nie robię natomiast żadnych dżemów bo u mnie nikomu nie podchodzą . Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7414-moje-wyroby-dietykon/page/14/#findComment-643531 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nestor Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij #328 Opublikowano 19 Października 2019 Dynię można zrobić na kwaśno.pokrojoną w kostkę,zalaćzalewą octową i pasteryzować. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7414-moje-wyroby-dietykon/page/14/#findComment-643533 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papcio Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij #329 Opublikowano 20 Października 2019 Ugotowaną i odciśniętą dynię dodaję do tzw. klusek śląskich lub kopytek, smaku nie zmienia ale za ta kolor...... Cytuj W życiu dwa dni są najważniejsze: Ten w którym się urodziłeś. I ten kiedy zrozumiałeś po co M.Twain Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7414-moje-wyroby-dietykon/page/14/#findComment-643555 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grim_reefer Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij #330 Opublikowano 20 Października 2019 A ja jako danie z dynią polecę ten przepis (ostatnio robiliśmy na obiad i bardzo nam smakowało). https://www.kwestiasmaku.com/przepis/makaron-z-pieczona-dynia-szpinakiem-suszonymi-pomidorami-i-feta Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7414-moje-wyroby-dietykon/page/14/#findComment-643593 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij #331 Opublikowano 20 Października 2019 https://www.olgasmile.com/placki-z-dyni.htmlMy bardzo lubimy te placki. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7414-moje-wyroby-dietykon/page/14/#findComment-643621 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij #332 Opublikowano 25 Października 2019 (edytowane) Podpowiedzcie proszę co poza upieczeniem i zupą krem z tych dyń hokkaido zrobić, jakiś link, konkret? Dziękuję Wczoraj stojąc przy kasie w stonce, wpadła mi w oko ich literatura. Zainwestowałem 1.99zł i dzielę się z Wami pomysłami.Nic i nikogo nie reklamuję, nie usuwałem produktów które w treść przepisów wstawiła stonka, opracowane na potrzeby WB Edytowane 25 Października 2019 przez wróbel75 Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7414-moje-wyroby-dietykon/page/14/#findComment-644042 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij #333 Opublikowano 25 Października 2019 Dopiero zobaczyłem że pierogi się "przycięły"Już naprawiam swój błąd Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7414-moje-wyroby-dietykon/page/14/#findComment-644057 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.