abratek Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #76 Opublikowano 17 Lutego 2016 No to już chyba wszystko jasne.Kamień z serca. .ale, że z Lidla prezes, nie panikuj przeżyjesz ... to zawsze lepiej niż mięso z Lidla A tak na poważnie to nie ma w nim jakichś cudów... ot taki sposób produkcji zapewnia długą trwałość bo o to tu chodzi a nie o koszta - syropy są droższe niż czysty cukier, ale zapobiegają np krystalizacjiefektem takiego składu jest właśnie nieco gorszy wygląd Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #77 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Naszła nas ochota na chrust. Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij #78 Opublikowano 8 Stycznia 2021 @arkadiusz, no ja tez musze sie zabrac , na czym smazony? smalec? https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #79 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Tylko na smalcu. Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij #80 Opublikowano 8 Stycznia 2021 https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij #81 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Naszła nas ochota na chrust Nie mówiłeś mam kilka (naście) wywrotek do oddania Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #82 Opublikowano 8 Maja 2021 Drożdżówki. Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El komendante Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij #83 Opublikowano 8 Maja 2021 Poprosze choć po jednej dla 20 chłopa załogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi