andrzej k Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #651 Opublikowano 15 Lutego 2017 teraz sie pochwale ostatnimi wypiekami mojego chleba Elu jak się chwalisz to ja biję :clap: Pozdrawiam serdecznie Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #652 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Dzisiaj chlebki pszenne z malym dodatkiem zytniej maki (Andrzej nadal sie chwale ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #653 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 I 2 nastepnez pszennej maki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #654 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 No piękne ????☺???? Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #655 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Chlebki przecudnej urody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #656 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Wyrabianie różnych detali ozdobnych (wyginanie, wycinanie, gięcie, zgrzewanie) z metalu nazywamy - metaloplastyka. Jak nazwać robienie cudów z chleba ??? Chleboplastyka? Ciastoplastyka??? Cytuj Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #657 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Wyrabianie różnych detali ozdobnych (wyginanie, wycinanie, gięcie, zgrzewanie) z metalu nazywamy - metaloplastyka. Jak nazwać robienie cudów z chleba ??? Chleboplastyka? Ciastoplastyka??? Poporstu " Art" Elu, jak zawsze wspaniale Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 27 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #658 Opublikowano 27 Września 2017 Dawno mnie tutaj nie bylo , ale zapewniam ze nie leniuchuje , ciagle pieke i probuje nowe przepisy , wszystkie na zakwasie ,tak ze czesto bywa ze pieke nawet 5 chlebow dziennie i wszystkie innego gatunku, dzisiaj upieklam z nowego przepisu , z maki chlebowej i semoli, jest jeszcze goracy tak ze nie wiem jaki jest w srodkunastepny to chlebek z 3 rodzaji maki , chlebowej , orkiszowej i semoli z roznymi nasionami, ten wychodzi pyszny chlebek ,ma piekny zapach i wszystkim smakuje zytni i caly ostatni pszenny z najlepsza chrupiaca skorka przy tych peknieciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij #659 Opublikowano 27 Września 2017 Eli moje klimaty super! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij #660 Opublikowano 27 Września 2017 Chlebki pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij #661 Opublikowano 27 Września 2017 ostatni pszenny z najlepsza chrupiaca skorka przy tych peknieciach Eli taki chlebek, u mnie zaraz po wyjeciu zostalby calkowicie pozbawiony tych pekniec.wyrownywaliby na wyscigi Piekne chleby pieczesz Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #662 Opublikowano 5 Października 2017 chrupiaca skorka przy tych peknieciach Ach, wgryzłabym się w monitor.Ta skórka ... Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #663 Opublikowano 6 Października 2017 najlepsza chrupiaca skorka przy tych peknieciach Prawda może zrobić chlebek tylko w koronki Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #664 Opublikowano 6 Października 2017 może zrobić chlebek tylko w koronki Kiedyś mi się taki sam zrobił Z chlebów jestem słabiutka i bochenek rozlał się na blaszce.W efekcie powstały dwie skórki: górna i dolna.Obie bardzo dobrze wypieczone, chrupiące.Byłam mega zadowolona z efektu Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #665 Opublikowano 6 Października 2017 Z chlebów jestem słabiutka Byłam mega zadowolona z efektu To powinnas takie piec i juz Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #666 Opublikowano 9 Listopada 2017 Wczoraj zarobione , dzisiaj upieczone , jeden w gesiarce a drugi w szklanym naczyniu, tym razem bez nacinania,chcialam miec bardziej chrupiaca skorke na nie kontrolowanym nacieciu,chlebek jest z tego przepisu "Pain de campagne" , przepis jest po polsku i naprawde wychodzi pyszny chlebek,jest jeszcze goracy tak ze z przekrojem musze poczekac do jutra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #667 Opublikowano 9 Listopada 2017 Sam się ładnie ponacinał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #668 Opublikowano 10 Listopada 2017 Chlebek w przekroju chrupiaca skorka i mieciutki w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #669 Opublikowano 10 Listopada 2017 Śliczny!!! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #670 Opublikowano 10 Listopada 2017 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #671 Opublikowano 10 Listopada 2017 Piękniusie bocheneczki Elu, zarówno skórka jak i miękisz .Elu gdybyś zechciała powiedzieć jakiego rodzaju mąki i w jakich proporcjach używasz do wypieku, tam u siebie w słonecznej Italii ? Wydaje mi się że pisałaś kiedyś o mące pszennej typu 00, lecz nie jestem pewien. Gdybyś zechciała przypomnieć i opisać nieco bliżej skład i rodzaje używanej przez ciebie mąki . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #672 Opublikowano 10 Listopada 2017 Jadłem chleby od Ciebie, to wiem, że są bardzo dobre. Ten też smakowicie wygląda. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #673 Opublikowano 10 Listopada 2017 (edytowane) Jarek ja uzywam do wypieku chleba tylko make 0 , do ciast uzywam 00, nie potrafie wstawic linka do tego przepisu, to podaje pod jaka jest nazwa w internecie"Pain de campagne" , przepis jest po polsku ,ja nie wiem jaka to jest ta maka chlebowa to uzywam 0 , z Polski przywoze tylko orkiszowa i zytnia. Dzieki Pawel teraz sie troche wiecej wyrobilam w pieczeniu , to mam nadzieje ze uda Wam sie spróbowac jeszcze do porownania ,pozdrowienia dla Magdy Edytowane 10 Listopada 2017 przez EAnna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacan Wojciech Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #674 Opublikowano 10 Listopada 2017 http://nastoletniewypiekanie.blogspot.com/2016/11/pain-de-campagne.html# tu znalazłem przepis .Pozdrawiam Cytuj Wojciech Pacan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #675 Opublikowano 10 Listopada 2017 Wojciech moj przepis jest z " Moje wypieki " pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.