Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Taki przykład ale można ich mnożyć do woli: wyobraź sobie, że ja pojadę na wesele twojej córki, syna itp i potem powiem, że sobie nie życzę abym był na filmie, ale cały czas przed kamerę będę Ci wchodził. Zastanówcie się nad tym.

Piksiak

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Wydrukować, wyciąć właściwy znaczek, przyczepić na klatę i po kłopocie.

http://t2.ftcdn.net/jpg/00/45/44/29/400_F_45442991_E9n1Qt8uiSmiJxHQuKmebOUZtZAWbHLg.jpg

ja też nie lubię jak mi ktoś fotki robi a potem publikuje i "tantiem" nie płaci

więc chyba zainwestuję w garderobę jak poniżej

http://img.szafa.pl/uploads/clothes/c0/d3/d238/3389618/1284295142.jpg

tylko w męskim asortymencie ...

http://img.zszywka.pl/1/0101/w_7689/ludzie/zakaz-fotografowania-z-tosterpl.jpg

Sent from my Nokia 1011

Mam odwrotność syndromu wieku średniego - odwrotnie tak jak...

jumbo
--------------
"Ludzie są głupi, nie źli.
Zło zakłada jakąś moralną determinację, jakiś zamiar i pewną myśl.
Głupiec nie pomyśli.
Działa jak zwierzę przekonany, że zawsze ma rację,
dumny, że przypierd..la. każdemu, kto jest inny od niego samego."

"- Ludzie lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni. Gdy piją na umór, oszukują, kradną, leją żonę lejcami, morzą głodem babkę staruszkę, tłuką siekierą schwytanego w paści lisa lub szpikują strzałami ostatniego pozostałego na świecie jednorożca, lubią myśleć, że jednak potworniejsza od nich jest Mora wchodząca do chaty o brzasku. Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć."
"Ostatnie życzenie"
Sapkowski

Szkoda że film został usunięty, był zachęceniem do uczestniczenia w kursach SDM. Chciałem go pokazać synowi, znajomym i namówić ich do skorzystania z pobytu w SDM. Może filmik dało by się  zmontować inaczej ?  Super film oglądałem z zapartym tchem.

A ja k...a nie obejrzałem

Ja też :devil:  

Janusz
"Życie bez zmywarki jest jak bmw bez dresu"
www.klubvolvo.org.pl

Nie zapomnij klepnąć Pana "S" 

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-ka%C5%BCdego-nowego-forumowicza/

Jeśli nie znasz ojca choroby, to jej matką jest zła dieta.

przysłowie chińskie

Kiedy państwo boi się obywatela oznacza to wolność. Kiedy obywatel boi się państwa mamy tyranię.
Thomas Jefferson

...a poza tym sądzę, że unia europejska musi zostać zniszczona

Zapraszam na moją stronę

paweljack, gratulacje, bo w końcu nic na siłę. Poznałem DZIADKA osobiście, jest bardzo skromnym ciepłym człowiekiem i warto byłoby uszanować Jego życzenie.

Maad, DZIADEK nie oczekuje odszkodowania.

Pozdrawiam

Waldek

waro, to nie chodzi o odszkodowanie, a o specyfikę internetu

to jest brutalne medium i takie siłowe próby wygaszenia problemu odniosą odwrotny skutek

przysłowie chińskie

Kiedy państwo boi się obywatela oznacza to wolność. Kiedy obywatel boi się państwa mamy tyranię.
Thomas Jefferson

Zapraszam na moją stronę

siłowe próby wygaszenia problemu odniosą odwrotny skutek

Zakazywanie dostępu do jakiejś treści powoduje to, że staje się ona bardziej pożądana, zyskuje na atrakcyjnosci i sprawia, że osoby, które wcześniej nie zwróciły by na nią uwagi teraz dążą do zapoznania się z nią.

Sent from my Nokia 1011

Powiem Tobie Wiesiu ,że ta druga fota poprawiła mi wzrok. :tongue:

Myślisz , że możesz wszystko ?

Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi

Myślałem ,że jestem już na dnie !!!!

Ale ktoś rzucił mi łopatę.

takie siłowe próby wygaszenia problemu odniosą odwrotny skutek

dlaczego taki pewien jesteś?

Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/

Miłego dnia. 

bo to już zaczyna się dziać, nie widzisz?

przysłowie chińskie

Thomas Jefferson

Zapraszam na moją stronę

Filmik był naprawdę ciekawy, dla uszanowania prośby Dziadka można zasłonić twarz tak jak to robią np. programie Uwaga Pirat i po problemie.
Tylko czy wtedy nie straci na atrakcyjności ;)

„Ciężka praca i brak rozrywek sprawiają, że będziesz cholernym nudziarzem, a twoja żona bogatą wdową.” Edward Evan Evans-Pritchard. Pamiętajcie o wypoczynku!

bo to już zaczyna się dziać, nie widzisz?

nie  :no:

Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/

Miłego dnia. 

Pawle, uważam, że postąpiłeś słusznie

Romku, i tak i nie.  :mellow:  

Miłego dnia. 

Paweł jak dasz radę to wstaw film z tego kursu ale bez udziału Dziadka. Film był super. Przypomniał mi mój kurs i pobyt w Łazach. Z tego co pamiętam to Dziadek prosił by nie umieszcac zdjęć i filmów z jego udziałem na necie. Trzeba to uszanować i dobrze, że Paweł skasował film w starej wersji. Jak dasz radę to wstaw film poprawiony, bez wizerunku Dziadka bo to dobra reklama dla kursów i miłe wspomnienia dla tych co już kurs odbyli.

Dlatego na kursie powinno być jasno powiedziane, że nie wolno robić zdjęć ani filmować :( Ja właśnie wypalam swój film i bez Dziadka to mam 10% :D Wszystko co nagrałem to Dziadek, bo cały czas pokazywał ciekawe rzeczy, które filmowałem a teraz to du... dla potomności nie będzie :(

Piksiak

Wszystko co nagrałem to Dziadek

A nie da się takich obłoczków na oblicze DZIADKA wstawić?

Szkoda tych filmów, są wspaniałą reklamą Szkoły, pobudzają wyobraźnię.

Pozdrawiam,

EAnna

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

A prosiłem żeby nie umieszczać mojego wizerunku na forum . Co na to administracja

Prosiłem o wyjaśnienie ale nie zakaz publikacji skoro już mleko się wylało

Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.
Dziadku jesteś MajsterJeśli można by było prosić jeszcze raz wrzucić film było by przedniepaweljack pełna profesjaChyba się zapisze na kurs!!!pozdrawiam...

Prosiłem o wyjaśnienie ale nie zakaz publikacji skoro już mleko się wylało

No i świetnie - wszak to nie piwo :hmm:  a " administrancja "  :blush:  też nie ma co wyjaśniać  .  A autor filmiku nie wiedział o zakazie i wkleił bardzo profesjonalny filmik który nie jednego może tylko zachecić do nauki ku chwale swojej , rodziny i nas wszystkich .

Jak by nie było Dziadku jesteś od dawna osobą publiczną, która udziela się na kursach SDM.

Jak byś nie kombinował, to i tak Twoje foty wypłyną w sieci ..... taka to już dola.

Myślę, że nie masz nic do ukrycia i Twoje obawy o upublicznienie wizerunku są niepotrzebne.

Im więcej będziesz się bronił, tym więcej Cię upublicznią.

Pozdrówka.

www.wyroby-domowe.pl
 Miro zaprasza na zakupy.
oscommerce.gif
Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydaje
Blog:   Wyroby domowe wg Miro
FB:  Własne wyroby domowe

Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK