Skocz do zawartości
Aby te święta, a także cały nadchodzący rok upływał w harmonii i zadumie, by nigdy nie zabrakło Wam ciepła drugiej osoby, a każdy dzień był pełen niezapomnianych chwil. Administracja ×
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Ranking

  1. EAnna

    EAnna

    Moderatorzy


    • Punkty

      1

    • Postów

      12 717


  2. arkadiusz

    arkadiusz

    **VIP**


    • Punkty

      1

    • Postów

      13 423


  3. Muski

    Muski

    **VIP**


    • Punkty

      1

    • Postów

      12 158


  4. Grzewlod

    Grzewlod

    ***SUPER VIP***


    • Punkty

      1

    • Postów

      4 282


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 02.04.2024 uwzględniając wszystkie działy

  1. Może być problem z tymi w białkowych, ale nie z zapleśnieniem tylko obkurczaniem. a w dalszej kolejności z wiązaniem wsadu.
    1 punkt
  2. Bez obawy białkowe też zarosną całkowicie. Bardzo dobrze się szczepią, jeszcze żeby kurczyły się jak należ to byłoby super.
    1 punkt
  3. Witaj. Jak chcesz wędzarnię grzać prądem to brał bym pod uwagę wariant pierwszy z ociepleniem. Moc grzałki trzeba dobrać do wielkości skrzynki.
    1 punkt
  4. A Muski siedzi i zawija te jajeczka
    1 punkt
  5. Kiedyś o tym było już pisane. Osłonki białkowe dedykowane dla salami nie są dostępne dla amatorów. Muszą sprostać długotrwałej współpracy z różnymi mikroorganizmami, w rozległym zakresie pH, więc nie sa to te - popularne. Dedukcyjną pracę wykonał swego czasu kol. @Stefan S. na podstawie artykułów z Meat Science. Powodem była wyraźna różnica w batonach nabitych w osłonki białkowe i naturalne.
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.