Skocz do zawartości
Aby te święta, a także cały nadchodzący rok upływał w harmonii i zadumie, by nigdy nie zabrakło Wam ciepła drugiej osoby, a każdy dzień był pełen niezapomnianych chwil. Administracja ×
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Ranking

  1. BazylWidzew

    BazylWidzew

    Użytkownicy


    • Punkty

      2

    • Postów

      3 956


  2. szrekPL

    szrekPL

    **VIP Junior**


    • Punkty

      2

    • Postów

      2 612


  3. MariuszB

    MariuszB

    Użytkownicy


    • Punkty

      1

    • Postów

      7 246


  4. Grzewlod

    Grzewlod

    ***SUPER VIP***


    • Punkty

      1

    • Postów

      4 282


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 21.10.2024 uwzględniając wszystkie działy

  1. Jak to po łykendzie przyszło popróbować co to tam wyszło w tych moich praskach. Goloneczka(dziękuję kolegom Radek i Grzewlod za podpowiedź odnośnie czasu parzenia golonki, różnica kolosalna ) i szynka prasowana ☺️(przepraszam za nieprofesjonalne cięcie)
    2 punkty
  2. Dziś z Waldkiem zawakowaliśmy Polską, utrata masy 47%. Kiełbasy dojrzewające w obróbce zimnego dymu podczad trwającego procesu. Na wnioski przyjdzie czas kiedy kiełbasy z prowadzonego projektu utracą założone spadki masy.
    1 punkt
  3. Ciekawy film znaleziony w necie. Dobre porównanie peklowania w soli i peklosoli. Pokazana trwałość wyrobów. Polecam szczególnie forumowiczom preferującym "naturalność" i unikającym peklosoli.
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.