Skocz do zawartości

Ranking

  1. Muski

    Muski

    **VIP**


    • Punkty

      5

    • Postów

      12 094


  2. BazylWidzew

    BazylWidzew

    Użytkownicy


    • Punkty

      4

    • Postów

      3 928


  3. mamuśka

    mamuśka

    **VIP Junior**


    • Punkty

      3

    • Postów

      1 491


  4. szrekPL

    szrekPL

    **VIP Junior**


    • Punkty

      3

    • Postów

      2 465


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 31.12.2024 uwzględniając wszystkie działy

  1. Trochę za dużo wody się wylało i jeszcze jest plackowaty Chlebek bananowy, ostatni w 2024
    4 punkty
  2. Mija stary rok, nasza drużyna pickleball-owa zdobyła trochę medali , w tym te najcenniejsze. Trzeba spotkanie jakoś😉 docenić
    4 punkty
  3. Trochę przekąsek na dzisiejszy wieczór...😊
    2 punkty
  4. Gratuluję zakupy. Teraz to się będzie działo. 😜 Tak patrzę na zdjęcie machiny i nie wiem czy dobrze widzę. Mieszarka wisi w powietrzu jak jest podłączona do napędu?
    1 punkt
  5. Super widzieć nowe karabiny, teraz to dopiero wojna się zacznie😉. Tak na poważnie to odrazu zauważysz różnicę w pracy oraz w wyrobie👏.
    1 punkt
  6. 1 punkt
  7. Ligawy zapeklowane na Bresaolę i Bunderfleisch. Przepisem na skład przypraw Bunderfleisch’a, podzielił się ze mną redzed, który z kolei dostał go od znanego mistrza Francois Vechhio. Oryginalny przepis oczywiście wstawię. Polędwica z pomarańczą, pozyskaną z GS-u w Bukowinie Wszystkim zaglądającym do mnie, życzę Szczęśliwego Nowego Roku
    1 punkt
  8. Dziękuję Wszystkim przyjaciołom - Forowiczom za pamięć i życzenia urodzinowe. Pozwolę sobie wyróżnić te najpiękniejsze, ubarwione talentami naszej artystki @Reni: Czytanie takich słów topi serce Reniu
    1 punkt
  9. Todek i Szreku wszystkiego najlepszego 💯lat.
    1 punkt
  10. Wszystkiego najlepszego wczorajszym Jubilatom
    1 punkt
  11. Proces enzymatyczny w przemianach......naprawdę trudny temat . Jak zacząłem się bawić z mięsem i preparacją na enzymach to zrozumiałem , że potrzeba lata badań i zaawansowanego laboratorium by tą wiedzę w części chociaż przyswoić.
    1 punkt
  12. Oczywiście peklowane. Trzymałam się dokładnie przepisu Waldka. Typowo z piersiami są problemy bo są suche, a z tego przepisu pierś jest soczysta i wilgotna. Dziękuję Waldku jeszcze raz. 😚
    1 punkt
  13. No to mamy coś wspólnego ze sobą.😚 Wczoraj śmiałam się do Zbyszka, że tyle poszło w upominkach świątecznych, że gdyby nie miodownik w tej dodatkowej lodówce to resztka z wędzonek by się bez problemu zmieściła do lodówki w kuchni i do zamrażalki.
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.