Skocz do zawartości

Ranking

  1. clipol

    clipol

    Użytkownicy


    • Punkty

      6

    • Postów

      287


  2. Grzewlod

    Grzewlod

    ***SUPER VIP***


    • Punkty

      6

    • Postów

      4 094


  3. szrekPL

    szrekPL

    **VIP Junior**


    • Punkty

      4

    • Postów

      2 465


  4. Radek.

    Radek.

    **VIP-Organizator**


    • Punkty

      3

    • Postów

      3 380


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 20.01.2025 uwzględniając wszystkie działy

  1. Dziękuje Reniu ale dziś już nie tak starannie, działane na szybko 😀.
    4 punkty
  2. Sent from my iPhone using Tapatalk
    4 punkty
  3. Nduja podejście drugie 4,5kg ma wzięcie...tym razem z dodatkiem wina etap II na tydzień do lodówki ...
    3 punkty
  4. Boczki wiszą. Trochę ciasno się zrobiło
    3 punkty
  5. Dokładnie tak, była wersja próbna która przerosła smakowo oczekiwania więc teraz ruszyła produkcja...
    1 punkt
  6. Bardzo fajny blog. Dziękuję bardzo. 😚
    1 punkt
  7. Proszę bardzo: http://adampiekarz.blogspot.com/2014/12/chleb-polski-lata-70-90.html Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 punkt
  8. U mnie by się nie zaszczepiły pleśnią, bo bym je zjadła. 😜 Brawo Radku. 😚
    1 punkt
  9. To ja też powiem: Cześć zdolniacho. 😃 Wszystko spokojnie ogarniesz. 😚 Zacznij od "Akademia Dziadka". To jest elementarz.😃 Sama co jakiś czas do "Akademii" wracam. Pamiętaj o kolejności działania: czytaj, pytaj a na końcu rób. Dasz spokojnie radę, bo "nie święci garnki lepią".
    1 punkt
  10. Ciekawy jestem jak szybko zaszczepią się pleśnią🤔
    1 punkt
  11. Jest taki szary rodzaj pleśni głównie do salami , ale czy ta ze zdjęcia to jest ta właściwa to można by było stwierdzić tylko labolatoryjnie.Podejrzewam ,że nie, ale wyroby są w osłonkach to będą zdatne do spożycia
    1 punkt
  12. Nie pamiętam czy taką miał nazwę ale w latach 80-tych za takim chlebkiem w sklepie GS-u czekałem czasami do wieczora aż dowiozą z piekarni🙂.Po kilka bochenków w drucianym koszyku,jeszcze parzył w ręce a smak nie do opisania
    1 punkt
  13. 1 punkt
  14. Chleb Baltonowski, lata 70-90 Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 punkt
  15. No cześć zdolniacho[emoji846] Widzę że przeszedłeś długą i nieco "kulawą" drogę nim trafiłeś tu. Kulawą dlatego że moim zdaniem mogłeś złapać po drodze nieco internetowych głupot. Ale skoro trafiłeś tutaj to tego się trzymaj,zanim coś zrobisz- zapytaj a gwarantuje że za jakiś czas będziesz po jasnej stronie. I gwarantuje że wszystkie inne "źródła" będą ci niepotrzebne . Pozdrawiam... Wysłane z mojego M2101K7AG przy użyciu Tapatalka
    1 punkt
  16. Nie chodzi o pytanie chodzi o człowieka który z rękawa sypie danymi o których nie ma pojęcia. Nie będę się merytorycznie odnosił ani analizował jego wypowiedzi z jednej prostej zasady nie komentuję nic z YT i FB są to dla mnie śmietniki dezinformacji. Skoro prawdziwi fachowcy Bagno i Dziadek nic o nich nie mówią to znaczy, że nie należy ich używać. Zacznij Swoją przygodę z wędlinami w należyty sposób zgodnie z zasadami technologii a nie jakimiś wymysłami gości z YT. Na pewne experymenty masz jeszcze dużo czasu na początku poznaj dobrze technologię, środki stosowane w wędliniarstwie zanim zaczniesz robić pewne odstępstwa.
    1 punkt
  17. Smakowicie wygląda i pewnie smakuje
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.