Skocz do zawartości

Ranking

  1. szrekPL

    szrekPL

    **VIP Junior**


    • Punkty

      5

    • Postów

      2 465


  2. bilu72

    bilu72

    **VIP**


    • Punkty

      5

    • Postów

      3 304


  3. Maxell

    Maxell

    Moderatorzy


    • Punkty

      3

    • Postów

      46 045


  4. @halusia@

    @halusia@

    ***SUPER VIP***


    • Punkty

      3

    • Postów

      11 003


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 24.03.2025 uwzględniając wszystkie działy

  1. Założyłem Wam nowy dział, gdzie będziecie mogli powspominać wojsko: https://wedlinydomowe.pl/forum/forum/480-przyjedź-mamo-na-przysięgę/
    2 punkty
  2. Już można jeść
    2 punkty
  3. 1 punkt
  4. Gratuluję zakupu, jest moc lokomotywa jak ta lala👍.
    1 punkt
  5. Pierwszy małosolny w tym sezonie...
    1 punkt
  6. I bardzo dobrze. Mam okazję próbować różnego rodzaju wyrobów i muszę stwierdzić, iż dodajemy ich zbyt dużo. Np. w konserwach jest zbyt dużo ziela angielskiego, które zdominowuje skład, przez co zawartość konserw, niezależnie od ich rodzaju, ma podobny, ziołowy smak. Po latach prób wiem, że tej akurat przyprawy powinno się dodawać zdecydowanie, jak najmniej.
    1 punkt
  7. Tak było. mała ilość przypraw. Ja osobiście jak robię coś z PW 16, to zwiększam ilość przypraw. Nie za wiele ale zwiększam.
    1 punkt
  8. Nie jest to niemożliwe A na razie, z myślą o nowych wyrobach, zaopatrzyłem się w osłonki naturalne do salami i innych dojrzewających. Parę miesięcy poleżą, ale już mam z głowy. Tak jak mówiłem, jest tyle salami do zrobienia ... Taką mam nadzieję Halinko Bardzo mi miło to czytać No i staram się
    1 punkt
  9. Radku, te Twoje " śnieżne" wyroby pobudzają kubki smakowe. Piękne, po prostu piękne 😚😋
    1 punkt
  10. A nieee to ja wiem ze jeszcze nie raz zaskoczy, dlatego zawsze zaglądam jak coś nowego wrzuci....zresztą nie tylko On
    1 punkt
  11. Poczekaj cierpliwie a niedługi zobaczysz jak Radek wyjmie Asa z rękawa🤔😉.
    1 punkt
  12. Czyli następne piękne widoki dopiero w kolejnym sezonie...
    1 punkt
  13. W ostatnim czasie... Tort urodzinowy dla Zięcia. Tort ciemny , przełożony kremem czekoladowym na bazie śmietany 30% , gorzkiej czekolady i serka mascarpone. . Dla przebicia smaku na jednej warstwie żelka malinową. Wierzch polany lustrzaną polewą.. Niebawem upiekę Tort dla Zosi na 15 urodziny.
    1 punkt
  14. Dzisiaj odpaliłam Borniaka, a w nim Kiełbasa Polska. Jutro drugie wędzenie.
    1 punkt
  15. Wow olbrzymia 😉
    1 punkt
  16. 😉 mniej więcej tak
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.