Skocz do zawartości

Kruchy57

Użytkownicy
  • Postów

    31
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Łódź

Osiągnięcia Kruchy57

Poszukiwacz

Poszukiwacz (4/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Dzień dobry, chyba to pytanie to nie na tym forum. Może istnieje , jak przeżyć po nieświeżym jedzeniu. Bardzo rzadko piszę na tym forum, ale aż się roześmiałem. Wróć do sklepu i oddaj. Pozdrawiam Andrzej Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka
  2. Dzień dobry, to i ja poproszę o tą mniejszą. Gdyby nie było to większą. Równocześnie poproszę o namiary na wpłatę. Pozdrawiam Andrzej Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka
  3. Kruchy57

    Redzed robi

    Witam, właśnie robię tą kiełbasę i daję świeży. Choć tego nie podał autor. Jutro się okaże. Fetę daję swoją. Pozdrawiam Autora tego przepisu. Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka
  4. Dzień dobry, kupowałem w firmie w Łodzi na Ozorkowskiej. Oni mają również sprzedaż wysyłkową ( deptana.pl). Ale wygląda że taniej mają w firmie którą podaje Binio. Wychodzi na to samo jak bez przesyłki. Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka
  5. No,,, ładne laseczki. Mogę zjeść kawałek? W jakie jelita nadziewałeś? Jeżeli jesteś w pobliżu Łodzi to zapraszam na próbowanie, natomiast co do jelit to takie. Naczytałem się na forum o trudnościach nadziewania i zdecydowałem się na tubowane . I się sprawdziły (20 metrów nadziewaliśmy 2 godziny ). Pozdrawiam i zapraszam Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka
  6. Witam wszystkich a w szczególności Halusię której chciałbym bardzo podziękować za przepis. Wczoraj się odważyłem i ukreciłem razem z żoną kabanoski. Dziś uwędziłem. Myślę że wyjdą dobre bo spróbowałem zaraz po wędzeniu. Bałem się nadziewania ale nie było tak źle. Jeszcze raz dziękuję za przepis. Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka
  7. Witam, bardzo dziękuję za ten przepis. Robię go kolejny raz i rzeczywiście jest super i powtarzalny. Dziś robię po raz pierwszy z użyciem cyrkulatora ( nowy zakup). Bardzo dziękuję Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka
  8. Dużo zdrowia dla Wszystkich po tym co wyprodukujemy. Z Nowym Rokiem równym krokiem. Wszystkiego najlepszego w tym roku życzy Andrzej. Wysłane z mojego HUAWEI TIT-L01 przy użyciu Tapatalka
  9. Kruchy57

    Kalendarz WB na rok 2018

    Witam, ja również poproszę 2 sztuki kruchy57 . Wysłane z mojego HUAWEI TIT-L01 przy użyciu Tapatalka
  10. Jeszcze raz dziękuję , Andrzej Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka
  11. Dzięki za szybką odpowiedź, czy w foli będzie bardziej soczysta? Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka
  12. Witam, przepraszam że trochę nie na temat, ałe wczoraj robiłem białą w / g Twojego przepisu ( oczywiście nie z dziczyzną , ale chodzi o przyprawy ) i popakowałem próżniowo . Zamroziłem. I teraz pytanie , parzyć po wyjęciu z folii czy w foli? Może w folii zostanie z własnym sokiem ( sosem) ? Andrzej Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka
  13. Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka
  14. Witam , wczoraj popakowałem salami próżniowo bo stwierdziłem że napoczęty batonik w lodówce złapał zwartość , ale najbardziej zaskoczył mnie baton nieudanej próby salami z dodatkiem mięsa indyka. Zostawiłem dwa batony celem próby ( sparzone) jak mi podpowiadało Szanowne Forum. Bardzo wysuszył się , lecz poprawił się smak. Andrzej Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka
  15. Witam, szczerze to teraz nie pamiętam z jakiego mięsa zrobiłem ale napisałem , że tylko zrobiłem dwa odstępstwa od przepisu Redzeda i nie sądzę że przy pierwszej nieudanej próbie zrobiłem coś innego. A swoją drogą to jak rozpoznaleś że to z szynki? Andrzej Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.