Gość magdajack Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #401 Opublikowano 17 Października 2015 Fajne rożno, wygląda jak nowe W bardzo dobrym stanie kupiłam ale wywalalo korki wiec w nowa grzalke musialam zainwestowac. Ale poza tym to nawet śladu rdzy nie ma. No i bombowo kręci kurczaki. Nastepne podejście to będą szaszlyki a potem zapiekanki Wysłane z mojego LG-V500 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-450819 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #402 Opublikowano 17 Października 2015 Z takiego rożna to wszystko smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-450821 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #403 Opublikowano 17 Października 2015 Z takiego rożna to wszystko smakuje Sie wie Wysłane z mojego LG-V500 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-450823 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #404 Opublikowano 2 Listopada 2015 Musiałam sobie w zeszłym tygodniu zająć czymś wolny czas więc pyknęłam kilka słoiczków Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-453941 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #405 Opublikowano 2 Listopada 2015 Musiałam sobie w zeszłym tygodniu zająć czymś wolny czas więc pyknęłam kilka słoiczków Toż to wielki arsenał chrzan i buraczki dojrzałam ... reszta nie mogę odczytać http://emotikona.pl/emotikony/pic/2okulary.gif Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-453967 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #406 Opublikowano 2 Listopada 2015 Musiałam sobie w zeszłym tygodniu zająć czymś wolny czas więc pyknęłam kilka słoiczków Toż to wielki arsenał chrzan i buraczki dojrzałam ... reszta nie mogę odczytać http://emotikona.pl/emotikony/pic/2okulary.gifĆwikła, paprykarz i dwa smalczyki: jabłkowy na ostro i śliwkowo-rozmarynowy Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka Musiałam sobie w zeszłym tygodniu zająć czymś wolny czas więc pyknęłam kilka słoiczków Toż to wielki arsenał chrzan i buraczki dojrzałam ... reszta nie mogę odczytać http://emotikona.pl/emotikony/pic/2okulary.gifĆwikła, paprykarz i dwa smalczyki: jabłkowy na ostro i śliwkowo-rozmarynowy Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-453968 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #407 Opublikowano 3 Listopada 2015 A w niedzielę zrobilam jeszcze kilka słoiczków mielonki z łopatki Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-454066 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujaszek Tom Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #408 Opublikowano 3 Listopada 2015 chleby.info ? Cytuj Myślisz , że możesz wszystko ? Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi Myślałem ,że jestem już na dnie !!!! Ale ktoś rzucił mi łopatę. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-454073 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #409 Opublikowano 3 Listopada 2015 chleby.info ?tak a co? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-454075 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujaszek Tom Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #410 Opublikowano 3 Listopada 2015 Nie ,nic Cytuj Myślisz , że możesz wszystko ? Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi Myślałem ,że jestem już na dnie !!!! Ale ktoś rzucił mi łopatę. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-454123 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #411 Opublikowano 3 Listopada 2015 MAgda a co sie stalo z Twoim drugim blogiem? TYm od ogrodu i mydla? Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-454149 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #412 Opublikowano 3 Listopada 2015 MAgda a co sie stalo z Twoim drugim blogiem? TYm od ogrodu i mydla? Nie miałam na niego za bardzo czasu a nie chciałam robić czegoś na pół gwizdka. Ale mydełka robię dalej i jestem z nich bardzo zadowolona (moja skóra też ) Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-454163 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #413 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Korzystając z ostatnich wolnych dni postanowiłam popracować trochę w kuchni. Ulepilam kilka pierogów z farszem z kaszanki i cebuli karmelizowanej na miodzie. Pycha Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-466429 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #414 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Ulepilam kilka pierogów z farszem z kaszanki i cebuli karmelizowanej na miodzie. Muszą być smaczne, zwłaszcza jak dobra kaszanka była. Chyba nie mialaś pomocnika, coby Ci lepił z falbanką. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-466519 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #415 Opublikowano 5 Stycznia 2016 A w niedzielę zrobilam jeszcze kilka słoiczków mielonki z łopatki20151103_155224.jpgJadłem, bardzo dobre, wg moich wskazówek. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-466580 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #416 Opublikowano 10 Lutego 2016 Ostatnio mało piekę, ale udało mi się popełnić kilka chlebków pszenno-żytnich na drożdżach z żurawiną, słonecznikiem i pestkami dyni.Mam jednak przeczucie, że w najbliższym czasie polubię się z zakwasem Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-474567 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #417 Opublikowano 10 Lutego 2016 w najbliższym czasie polubię się z zakwasem Najwyższy czas Madziu, najwyższy czas Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-474574 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #418 Opublikowano 10 Lutego 2016 w najbliższym czasie polubię się z zakwasem Najwyższy czas Madziu, najwyższy czas Wiem wiem, bo tak patrzę na Twoje chlebki i coraz bardziej zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-474576 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #419 Opublikowano 10 Lutego 2016 Mam jednak przeczucie, że w najbliższym czasie polubię się z zakwasem Zrobiłem ostatnio chleb na zakwasie, to mogę Ci trochę zakwasu odlać. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10555-chleby-chlebki-bułeczki-ciasta/?p=473499 Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-474591 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #420 Opublikowano 10 Lutego 2016 Magda jak zrobisz na zakwasie to innego nie bedziesz chciala Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-474603 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #421 Opublikowano 10 Lutego 2016 Ładne ale Twojemu Pawłowi to chyba ładniejsze wychodzą Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-474605 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #422 Opublikowano 10 Lutego 2016 Mam jednak przeczucie, że w najbliższym czasie polubię się z zakwasem Zrobiłem ostatnio chleb na zakwasie, to mogę Ci trochę zakwasu odlać. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10555-chleby-chlebki-bułeczki-ciasta/?p=473499 Przemyślę Twoją propozycję Magda jak zrobisz na zakwasie to innego nie bedziesz chciala Ja lubię bardzo chleby na zakwasie ale do tej pory przerażał mnie dłuższy czas ich przygotowania. Te na drożdżach robi się jednak szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-474607 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #423 Opublikowano 10 Lutego 2016 Magda moj na zakwasie to sobie stoi i wyrasta grzecznie na kuchni ..wiec co mi przeszkadza czy gotowy za godzine czy za szesc ,wazne tylko rozplanowanie Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-474613 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #424 Opublikowano 10 Lutego 2016 Magda moj na zakwasie to sobie stoi i wyrasta grzecznie na kuchni ..wiec co mi przeszkadza czy gotowy za godzine czy za szesc ,wazne tylko rozplanowanie A no własnie, rozplanowanie bo ja jak sobie wieczorem przypomnę, że chleba nie mam to niecałe 3 godzinki i na drożdżach mam gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-474616 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #425 Opublikowano 10 Lutego 2016 Magda , ja pieke 2 bochenki ,z tym ze jak wystygnie to dziele i chowam do zamrazalki i zawsze jak potrzeba to wyjmuje i jest za jakas godzinke prawie jak swiezo upieczony, w PL chyba malo kto mrozi chleb , u nas to jest normalne,nikt nie biega do sklepu po 2 kajzeki i cwiartke chleba jak to kiedys pamietam co rano babcia robila Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-474620 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.