Gość magdajack Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #401 Opublikowano 21 Września 2015 Madzia a tej nie blendowanej gorczycy po mrożeniu nie zaparzasz ... ? nic z nią nie robisz ? Nic z nią nie robię. Ona przez te 2 dni w temp pokojowej cudownie nasiąka i robi się miękka. Jakbym ja zaparzyła to mogłaby się po prostu rozpaść a chodzi o to aby część ziaren była w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-445888 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #402 Opublikowano 17 Października 2015 A ja dzisiaj odpalilam karuzele. Jeden kurczak na dzisiejszy obiad bo koleżanka przyjeżdża a potem kręcę drugiego na jutrzejsza wyprawę do mamy Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-450692 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #403 Opublikowano 17 Października 2015 No w końcu... Karuzela rządzi... zwłaszcza jak się odpali szaszłyczki Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-450693 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #404 Opublikowano 17 Października 2015 200*C i 1.5h wystarczy? Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-450694 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #405 Opublikowano 17 Października 2015 Wszystko zależy jaki duży ptok... Ja daję 180'C i tak godzinkę,godzinkę piętnaście na kilogram ptoka Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-450695 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #406 Opublikowano 17 Października 2015 Wszystko zależy jaki duży ptok... Ja daję 180'C i tak godzinkę,godzinkę piętnaście na kilogram ptoka Kylo czysta Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-450696 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #407 Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) No to neunzig minuten spoko styka Edytowane 17 Października 2015 przez tusiaczek Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-450697 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #408 Opublikowano 17 Października 2015 A taki chlebek upiekł dzisiaj mój mąż. Zakwas pszenny i 2 mąki: pszenna chlebowa i pszenna graham Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-450783 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #409 Opublikowano 17 Października 2015 Magda .. podejrzałam gdzieś i mam chęć na zrobienie Waszego pasztetu pomidorowego Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-450787 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #410 Opublikowano 17 Października 2015 Magda .. podejrzałam gdzieś i mam chęć na zrobienie Waszego pasztetu pomidorowego Pasztecik przepyszny! Z całym sercem polecam! Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-450794 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #411 Opublikowano 17 Października 2015 Fajne rożno, wygląda jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-450816 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #412 Opublikowano 17 Października 2015 Fajne rożno, wygląda jak nowe W bardzo dobrym stanie kupiłam ale wywalalo korki wiec w nowa grzalke musialam zainwestowac. Ale poza tym to nawet śladu rdzy nie ma. No i bombowo kręci kurczaki. Nastepne podejście to będą szaszlyki a potem zapiekanki Wysłane z mojego LG-V500 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-450819 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #413 Opublikowano 17 Października 2015 Z takiego rożna to wszystko smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-450821 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #414 Opublikowano 17 Października 2015 Z takiego rożna to wszystko smakuje Sie wie Wysłane z mojego LG-V500 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-450823 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #415 Opublikowano 2 Listopada 2015 Musiałam sobie w zeszłym tygodniu zająć czymś wolny czas więc pyknęłam kilka słoiczków Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-453941 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #416 Opublikowano 2 Listopada 2015 Musiałam sobie w zeszłym tygodniu zająć czymś wolny czas więc pyknęłam kilka słoiczków Toż to wielki arsenał chrzan i buraczki dojrzałam ... reszta nie mogę odczytać http://emotikona.pl/emotikony/pic/2okulary.gif Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-453967 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #417 Opublikowano 2 Listopada 2015 Musiałam sobie w zeszłym tygodniu zająć czymś wolny czas więc pyknęłam kilka słoiczków Toż to wielki arsenał chrzan i buraczki dojrzałam ... reszta nie mogę odczytać http://emotikona.pl/emotikony/pic/2okulary.gifĆwikła, paprykarz i dwa smalczyki: jabłkowy na ostro i śliwkowo-rozmarynowy Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka Musiałam sobie w zeszłym tygodniu zająć czymś wolny czas więc pyknęłam kilka słoiczków Toż to wielki arsenał chrzan i buraczki dojrzałam ... reszta nie mogę odczytać http://emotikona.pl/emotikony/pic/2okulary.gifĆwikła, paprykarz i dwa smalczyki: jabłkowy na ostro i śliwkowo-rozmarynowy Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-453968 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #418 Opublikowano 3 Listopada 2015 A w niedzielę zrobilam jeszcze kilka słoiczków mielonki z łopatki Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-454066 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujaszek Tom Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #419 Opublikowano 3 Listopada 2015 chleby.info ? Cytuj Myślisz , że możesz wszystko ? Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi Myślałem ,że jestem już na dnie !!!! Ale ktoś rzucił mi łopatę. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-454073 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #420 Opublikowano 3 Listopada 2015 chleby.info ?tak a co? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-454075 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujaszek Tom Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #421 Opublikowano 3 Listopada 2015 Nie ,nic Cytuj Myślisz , że możesz wszystko ? Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi Myślałem ,że jestem już na dnie !!!! Ale ktoś rzucił mi łopatę. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-454123 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #422 Opublikowano 3 Listopada 2015 MAgda a co sie stalo z Twoim drugim blogiem? TYm od ogrodu i mydla? Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-454149 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #423 Opublikowano 3 Listopada 2015 MAgda a co sie stalo z Twoim drugim blogiem? TYm od ogrodu i mydla? Nie miałam na niego za bardzo czasu a nie chciałam robić czegoś na pół gwizdka. Ale mydełka robię dalej i jestem z nich bardzo zadowolona (moja skóra też ) Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-454163 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #424 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Korzystając z ostatnich wolnych dni postanowiłam popracować trochę w kuchni. Ulepilam kilka pierogów z farszem z kaszanki i cebuli karmelizowanej na miodzie. Pycha Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-466429 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #425 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Ulepilam kilka pierogów z farszem z kaszanki i cebuli karmelizowanej na miodzie. Muszą być smaczne, zwłaszcza jak dobra kaszanka była. Chyba nie mialaś pomocnika, coby Ci lepił z falbanką. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/17/#findComment-466519 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.