EAnna Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #276 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Piękna, kusząca skórka @electro,Zdolna z Ciebie dziewczyna Kiedyś okroiłam z chleba całą skórkę, pozostał sam miąższ, który potem oddałam dla zwierząt. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/12/#findComment-535125 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #277 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Dziekuje Eanno ja jak mieszkalam w Polsce to pamietam ze chodzilam do piekarni wracajac ze szkoly kupowalam cwiartke chleba zjadalam skorke a reszte dostawaly wrobelki . Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/12/#findComment-535133 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #278 Opublikowano 7 Stycznia 2017 U nas jak babcia piekła taki duży okrągły i wszystkie wnuczki chciały piętkę to zostawał taki obciosany ze wszystkich możliwych stron-[ale tylko ten pierwszy świeży] Cytuj beata Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/12/#findComment-535142 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #279 Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) Paluchy drozdzowe z farszem pieczarkowo cebulowym Składniki (8 sztuk):2 czubate szklanki mąki pszennej1/2 szklanki mleka1 zoltko1 opakowanie suchych drożdży (7 g)6 łyżek roztopionego masła1/2 łyżeczki soli1/2 łyżeczki cukru nadzienie:450 g cebuli300 g pieczarek3 lyzki masla sol i pieprz do smaku pieczone w 180 st C 30 min Edytowane 4 Lutego 2017 przez electra Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/12/#findComment-539151 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #280 Opublikowano 4 Lutego 2017 Paluchy drozdzowe z farszem pieczarkowo cebulowym Paluchy wyglądają smacznie Dzięki za przepis Donatko, wypróbuję . Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/12/#findComment-539190 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #281 Opublikowano 4 Lutego 2017 Halinko paluchy bardzo smaczne ,nie zdazyly wystygnac a juz 2 zostaly pozarte ,na zimno tez dobre , jak wystygna mozna podgrzac troche w mikrofali i sa praktycznie jak prosto z piecyka na wierzchu posypane czrnuszka :-)ciasto nie pisalam jak robic bo to taki typowy drozdzowiec, Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/12/#findComment-539201 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal278 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #282 Opublikowano 4 Lutego 2017 Też spróbuję z chęcią. Cytuj Dobre, bo Polskie. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/12/#findComment-539206 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #283 Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) Troche slodkosci .Semla -tradycyjne ciastko na tutejszy tlusty wtorek ...zrobilam na probe Semle1 lyzka mielonego kardamonu '300 ml mleka o temp ok 37 st C50g drozdzy150ml cukru½ lyzeczki soli 150 g masla1 jajko1,1-1,2 l maki drozdze rozkrusz do miski i dolej mleka rozmieszaj zeby sie rozpuscily, dodaj cukier, sol, jajko i maslo, kardamon ,( maslo ma byc miekkie ) wszystko wyrob i po trochu dodawaj make. ciasto nie moze byc za geste.przykryj sciereczka i odstaw na ok godzine az podwoi swoja obietosc.po tym czasie wyloz ciasto na stolnice i podzel na rowne kawalki z tego wyjdzie takich 20z tych kawalkow podzielonych uformuj zgrabne kuleczki i uloz na blaszkach na papierze do pieczenia.wazne zeby te zwiniecie bylo do papieru a ladniejsza czesc do gory ,dosc spore odstepy miedzy bulkami bo urosna,przykryj sciereczka i niech wyrastaja 45-60 minpiec nastaw na 200 st Cbuleczki do piekarnika na jakies 8-10 min zeby nie za dlugo bo beda suche.wystudz ,pozniej wycinamy nozyczkami kapelusik na dolna czesc nakladamy mase migdalowa a pozniej szprycujemy ubita smietana na wierz kapelusik i cukier puder i mamy male cudenko Edytowane 18 Lutego 2017 przez electra Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/12/#findComment-541338 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #284 Opublikowano 18 Lutego 2017 Electra ladnie wygladaja Mowiac Tlusty wtirek,masz na mysli dzien przed sroda popielcowa? Cos jak u nas Pancake Tuesday https://en.wikipedia.org/wiki/Shrove_Tuesday Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/12/#findComment-541371 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #285 Opublikowano 18 Lutego 2017 Tak wtorek przed popielcem , to ciastko jakby jest rozpoczeciem wielkiego postu, wczesniej bylo tez tak jedzone ,dzis niestety weszlo komercja i sprzedawane praktycznie juz od nowego roku Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/12/#findComment-541379 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #286 Opublikowano 18 Lutego 2017 U nas jest tłusty czwartek czyli prawie tydzień przed środą popielcową . Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/12/#findComment-541394 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #287 Opublikowano 19 Lutego 2017 My obchodzimy w domu i to i to ...zawsze wiecej okazji do jedzenia i wymowek ze mozna cos na slodko Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/12/#findComment-541415 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #288 Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Dzis u nas jest tlusty wtorek ..Na tlusty czwartek byla klasyczna semla a dzis wariacja na temat, polaczenie semli i bulki cynamonowej Kanelbullesemla Edytowane 28 Lutego 2017 przez electra Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/12/#findComment-542746 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 21 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #289 Opublikowano 21 Września 2017 Moj chlebek z garnka Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/12/#findComment-567835 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grehor1 Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij #290 Opublikowano 21 Września 2017 Śliczny i smakowity. Oj żebym ja już był na emeryturce to bym sobie wszystkie te cudeńka z forum poczynił Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Cytuj Przyprawą potrawy jest głód. " CYCERON" Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/12/#findComment-567837 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 21 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #291 Opublikowano 21 Września 2017 (edytowane) @grehor1, ja mam jeszcze 18 lat do emerytury ..na dzien dzisiejszy a nigdy nie wiadomo czy wieku emerytalnego nie podwyzsza ..ten naprawde da sie upiec nawet jak sie pracuje Moi Rodzice sa na emeryturze a maja mniej czasu niz jak pracowali ( wnukow nie maja ) Edytowane 21 Września 2017 przez electra Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/12/#findComment-567838 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij #292 Opublikowano 21 Września 2017 Electra szalejesz w środku tygodnia! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/12/#findComment-567839 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 21 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #293 Opublikowano 21 Września 2017 Musialam ...bo inaczej znow mnie czeka kupny a takiego na drozdzach bialego nie pieklam juz dawno..bo czasochlonny a ja coraz leniwsza no moze nie leniwsza a zajeta przetworami Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/12/#findComment-567840 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 21 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #294 Opublikowano 21 Września 2017 Garnkowy chleb w przekroju Bardzo smaczny tylko troche malo soli , u nas sol jakas taka maloslona ..ale to sie dopracuje Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/12/#findComment-567878 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij #295 Opublikowano 22 Września 2017 Elektra, a na jakiej mące piekłaś? Jakie ogólnie masz dostępne u Siebie ?- wszystko jak u nas? Cytuj Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/12/#findComment-567923 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij #296 Opublikowano 22 Września 2017 Elektra, ja mam pytanie do Semle, nie napisałaś ile mąki i jakiej. Fakt, że napisałaś dodawać mąki aby nie było za rzadkie, ale orientacyjnie ile? Pozdrowienia[Dodano: 22 wrz 2017 - 10:30]Przepraszam, nie doczytałem , jest w przepisie 1,1 do 1,2 litra mąki.Jeszcze raz przepraszam za moją nieuwagę. Pozdrowienia Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/12/#findComment-567942 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #297 Opublikowano 22 Września 2017 .@binio1111, U nas nie ma podzialu na maki tak jak w Pl kupuje normalna make pszenna sadze ze wedlog polskich oznaczen mozesz uzyc 550, 650, [Dodano: 22 wrz 2017 - 11:14]@witt, nie ma zaco .pamietaj tylko zeby nie ubijac maki w naczyniu jak bedziesz odmierzal .U nas praktycznie wszystko przeliczaja na decylitry , musze kiedys powarzyc bo tak latwiej chyba szczegolnie jesli chodzi o make. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/12/#findComment-567951 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij #298 Opublikowano 22 Września 2017 Dzięki Elektra za typ przy odmierzaniu mąki. Pozdrowienia Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/12/#findComment-567959 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #299 Opublikowano 22 Września 2017 @witt, Jak bedziesz robil semle to sie koniecznie sie pochwal , moja kuzynka u corki w przedszkolu miala taki dzien o Szwecji i upiekla dla dzieci ..bardzo wszystkim smakowaly Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/12/#findComment-567973 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 2 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #300 Opublikowano 2 Października 2017 (edytowane) Od dosc dawna chcialam zrobic domowy pumpernickel i tak moja pierwsza proba wyglada ..smak bardzo dobry przypomina ten kupny ,nie jest jedynie tak zwarty ale to nie przeszkadza i przepis na Moj pumpernickel Pumpernickel200 g sruty zytniej 200 g sruty pszennej750 ml gotujacej wody50 ml miodu 50 ml oleju2 lyzeczki soli 425g maki graham dzien 1 Srute zalewamy wrzatkiem, dodajemy miod, olej i sol.Zostawiamy na przynajmniej jedna dobe w cieple miejsce az zacznie rosnac, czasem potrzeba i 2 dobydzien 2 dodajemy make graham i mieszamy ciasto , ma miec dosc luzna konsystecje2 formy smarujemy olejem napelniamy ciastem tak zeby nie bylo powietrza , odstawiamy do wyrosniecia na 4h Temp 25-30 st Cpo tym czasie foremki zawijamy bardzo szczelnie w folje aluminiowa i pieczemy w temp 125 st C przez 12 -16 hpo pieczeniu goracy chleb zawijamy w sciereczki i okrywamy kocem zostawiamy na conajmniej 12 h Edytowane 2 Października 2017 przez electra Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/12/#findComment-569553 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.