qba-69 Opublikowano 5 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #126 Opublikowano 5 Września 2017 Chodzi Ci o ten chleb? https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13875-chleb-pieczony-w-garnku/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/6/#findComment-565667 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij #127 Opublikowano 7 Września 2017 ???? Qbq, taka pieczeń skutkowała ????????????Zgadzam się z oceną estetyczną ???? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/6/#findComment-565962 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 15 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #128 Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) Niedzielny obiad, dzielnego wędzarnika A w trakcie pieczenia karkówki, coś na ząb Objaśnienie do pierwszej fotki: Wędzony ser + konfitura z pigwowca, ogórek kiszony z własnych grządek, podobnie jak papryka pieczona sposobem kaukaskim, do tego proziaki pieczone na żeliwnej blasze w moim kombinacie grllowo-wędzarniczym, podobnie jak karkówka Do tego oczywiście herbatka z cytrynką Edytowane 15 Października 2017 przez qba-69 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/6/#findComment-571182 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #129 Opublikowano 15 Października 2017 coś na ząb Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/6/#findComment-571183 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 23 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #130 Opublikowano 23 Października 2017 Co dobrego może wyjść, kiedy żona w pracy a mąż gotuje? Golonka zapiekana z kapustą kiszoną i ziemniakami Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/6/#findComment-572179 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #131 Opublikowano 23 Października 2017 Golonka zapiekana z kapustą kiszoną i ziemniakami i sok wiśniowy Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/6/#findComment-572181 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 23 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #132 Opublikowano 23 Października 2017 sok wiśniowy Winogronowy Co by popchnąć pieczyste Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/6/#findComment-572183 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #133 Opublikowano 23 Października 2017 Winogronowy To na trawienie Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/6/#findComment-572192 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #134 Opublikowano 23 Października 2017 Co dobrego może wyjść, kiedy żona w pracy a mąż gotuje No to "sąsiadka" zadowolona , bo dwa "kielonki" i talerze to nie tylko dla Ciebie Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/6/#findComment-572268 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 24 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #135 Opublikowano 24 Października 2017 to nie tylko dla CiebieDrugi zestaw dla Pani Żony, wracającej popołudniową porą Sąsiadka to taki typ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/6/#findComment-572281 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #136 Opublikowano 30 Listopada 2017 Co by nie było, że się nic nie dzieje... Na tapecie wylądowała kaszanka, a kaszanka bez płucek, jest jak żołnierz bez karabinu Parzenie krwi metodą Dziadka Gotowy wyrób, można się zajadać i to ze smakiem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/6/#findComment-577641 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #137 Opublikowano 30 Listopada 2017 kaszanka coś co misie lubią najbardziej Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/6/#findComment-577643 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #138 Opublikowano 30 Listopada 2017 Wygląda zajefajnie. Narobiłeś mi smaku. Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/6/#findComment-577652 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #139 Opublikowano 30 Listopada 2017 Narobiłeś mi smaku. wpadnij - coś jeszcze mam w zamrażarce - do jutra się rozmrozi - a drugie zamrozi Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/6/#findComment-577653 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #140 Opublikowano 30 Listopada 2017 a drugie zamrozi A później będzie, że moje fotki naród rozpijają Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/6/#findComment-577655 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #141 Opublikowano 30 Listopada 2017 że moje fotki naród rozpijają ha cha cha - boisz się Małgosi ? tez wpadnij będzie raźniej - wprawdzie kaszanke z kursu już pożarłem ale mam inne Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/6/#findComment-577656 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #142 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Waldku, zobacz co się na wiosnę szykuje Coś dobrego do tego się jeszcze dorzuci, żeby samego powietrza nie wozić Dzisiejsza fotka chorizo. 2 stycznia nadziewane. Teraz tylko czas i odpowiednie warunki Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/6/#findComment-583048 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #143 Opublikowano 5 Stycznia 2018 No Panoczku. Brak słów jedziesz bez trzymanki brawisimo Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/6/#findComment-583061 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #144 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Szacun Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/6/#findComment-583074 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narayaan Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #145 Opublikowano 10 Stycznia 2018 zobacz co się na wiosnę szykuje Wygląda zacnie! Według jakiego przepisu sporządzone? Zdradzisz? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/6/#findComment-583646 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #146 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Przepraszam za spóźniony odzew. Gdzieś mi umknęło powiadomienie o nowej odpowiedzi w temacie. Dziękuję za uznanie. Chorizo robione na podstawie przepisu ze strony głównej na Argentyńskie chorizo https://wedlinydomowe.pl/pozostale-przepisy/przepisy-z-roznych-stron-swiata/1593-usa-slynne-chorizo-trzy-przepisy-nadeslane-przez-seminole Zmiany jakie wprowadziłem to, rozdrobnienie poklasyfikowanego mięsa podobnie jak na kiełbasę krakowską, z wyjątkiem słoniny, którą pokroiłem w kostkę, co doskonale widać na zdjęciu. Do tego dałem swojskie wino śliwkowo-malinowe (mniej niż w przepisie) i zastosowałem jogurt z kulturami bakterii z dodatkiem glukozy. Wisi dziesiąty dzień i pokrywa się pleśnią Jeszcze 90 dni i próbujemy Nie mogę pominąć faktu, że sensei Seba mi co nieco podpowiedział, za co serdecznie dziękuję Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/6/#findComment-584114 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #147 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Bo Seba wie co mówi cichy cichy a wyroby przednie robi:) jako i Qbuś Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/6/#findComment-584115 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanS Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #148 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Jeszcze 90 dni i próbujemy w jakich warunkach wisi? Zycie - to pasmo problemow i trudnosci. Chwile radosci - to nagroda za trud ich pokonywania. StefanS. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/6/#findComment-584117 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #149 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Staram się utrzymywać temperaturę na poziomie 10-12 stopni i dużą wilgotność. Niestety nie posiadam higrometru, jednak nie schnie zbyt szybko i wygląda obiecująco Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/6/#findComment-584119 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanS Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #150 Opublikowano 12 Stycznia 2018 plesn sie rozwija co mowi ze wilgotnosc jest ok. 90 dni (+10 ktore juz wisi ) to 3.5 miesiaca - jak dla tej srednicy batonow to bardzo dlugo. Zycie - to pasmo problemow i trudnosci. Chwile radosci - to nagroda za trud ich pokonywania. StefanS. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/6/#findComment-584123 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi