waldek55 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1301 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Ten kawałek na samej górze powinieneś jeszcze trochę podwędzić Wysłane z mojego SM-A307FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/53/#findComment-661855 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarKan Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1302 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) Henio brawo! Mazutem zawsze najlepiej uwędzone!Ważne że szwagrowi i rodzinie smakuje Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez KarKan Cytuj http://www.boxgarage.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/53/#findComment-661856 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan58 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1303 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) Henio brawo! Mazutem zawsze najlepiej uwędzone! Ja tez dodałem dzisiaj Mazutu do wędzenia. Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez tytan58 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/53/#findComment-661860 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1304 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Henio brawo! Mazutem zawsze najlepiej uwędzone! Ja tez dodałem dzisiaj Mazutu do wędzenia. Styropian i papa dają ładny dym Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/53/#findComment-661867 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalar50 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1305 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Styropian i papa dają ładny dym raczej nie zgadzam się z tym Moim zdaniem ktoś za dużo dziegciu zadał do wędzonki ... " Umiejętność produkcji dziegciu była kiedyś pilnie strzeżoną tajemnicą, a sam dziegieć bardzo cenioną i szeroko stosowaną substancją.Był jednym z ważnych produktów handlowych eksportowanych z Polski w beczkach od XV do XIX wieku." to chyba cenna wędlina Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/53/#findComment-661869 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1306 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Moim zdaniem ktoś za dużo dziegciu zadał do wędzonki Jako Kurp wiem że go tam produkowano . Ps To był żart prima aprylisowy , a fotka z netu . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/53/#findComment-661890 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nestor Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1307 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Pepuś, Twoj salceson wygląda na super wyrób. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/53/#findComment-661900 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1308 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Henio, nie mysle ,ze ktokollwiek podejrzewal ciebie o tak wspanialy kolorek wedlin . Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/53/#findComment-661902 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caro70 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1309 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Witam serdecznie oto moje co nieco chleb z garnka i salcesonik golonkowy Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/53/#findComment-662399 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1310 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 chleb z garnka i salcesonik golonkowy Szczególnie podoba mi się uśmiech Twojego chleba, ta popękana skórka Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/53/#findComment-662400 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1311 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Bardzo ładnie prezentuje się ten salcesonik przy tym zlocistym wypieku chlebka! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/53/#findComment-662416 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepuś Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1312 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 A to efekty drugiego wędzenia w moim "blaszaku" Cytuj Pozdrawiam Piotr. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/53/#findComment-664324 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1313 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/53/#findComment-664325 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1314 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Bardzo ladnie uwëdzone! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/53/#findComment-664327 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1315 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 efekty drugiego wędzenia Znakomite Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/53/#findComment-664329 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz_p Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1316 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Miło popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/53/#findComment-664472 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1317 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 A to efekty drugiego wędzenia w moim "blaszaku" Bardzo smakowicie wyglądają ! Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/53/#findComment-664487 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1318 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Piekne Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/53/#findComment-664490 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepuś Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1319 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Te brawa i uśmiechy należą się SiB-om nie mnie. Ja tylko próbowałem czytać ze zrozumieniem i "ruszyłem do boju " . W sobotę 8 kg. kiełbasy będzie Cytuj Pozdrawiam Piotr. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/53/#findComment-664511 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepuś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1320 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Kiełbasa z wczorajszego wędzenia W przekroju trochę słabo , tylko zelmer 5 na stanie.No i nabijanie jeszcze trzeba poćwiczyć Cytuj Pozdrawiam Piotr. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/53/#findComment-664792 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1321 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 W przekroju trochę słabo , tylko zelmer 5 na stanie.No i nabijanie jeszcze trzeba poćwiczyć To są *cenzura*y do poprawy, ale najważniejszy jest smak i jak "schodzi" wśród smakoszy? Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/53/#findComment-664793 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepuś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1322 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 ale najważniejszy jest smak i jak "schodzi" wśród smakoszy? Oj "branie" to ona ma . Smak domownikom odpowiada . Rano jajecznica na niej była wyśmienita. W nocy ktoś zjadł pół laski . Cytuj Pozdrawiam Piotr. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/53/#findComment-664796 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1323 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 W nocy ktoś zjadł pół laski Kłódeczka na lodoweczkę i noc spokojna. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/53/#findComment-664797 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepuś Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #1324 Opublikowano 8 Maja 2020 Pierwsze, moje kiełbaski w kolagenowych osłonkach ,dziś wędzone .W środę robiłem serki podpuszczkowe, więc dwie sztuki trafiły z kiełbaskami, do dymiącego blaszaka . To ciemne na jednym to zioła nie popiół A wczoraj, musiałem na szybko przetestować jak miesza robot planetarny i "machnąłem z nim" bułki z serem. Cytuj Pozdrawiam Piotr. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/53/#findComment-666159 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #1325 Opublikowano 8 Maja 2020 W nocy ktoś zjadł pół laski Moja propozycja to: odwrócenie lodówki drzwiami do ściany.Kiełbasa bardzo ładnie wygląda w przekroju. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/53/#findComment-666184 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.