@halusia@ Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij #1401 Opublikowano 10 Grudnia 2024 W dniu 8.12.2024 o 18:57, Grzewlod napisał(a): Dzisiejsze wędzenie 🙂 Wędzarnia wypełniona, pięknie Grzesiu 😊 Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/57/#findComment-974797 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 12 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #1402 Opublikowano 12 Grudnia 2024 W dniu 10.12.2024 o 06:25, @halusia@ napisał(a): Wędzarnia wypełniona, pięknie Grzesiu 😊 Bardzo dziękuję 🙂. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/57/#findComment-975411 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 12 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #1403 Opublikowano 12 Grudnia 2024 Klik wyraźny suszenie zakończone 😋. 7 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/57/#findComment-975413 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij #1404 Opublikowano 12 Grudnia 2024 To jest to co tygryski lubią najbardziej 😁 1 Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂 Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/57/#findComment-975458 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij #1405 Opublikowano 12 Grudnia 2024 3 godziny temu, Grzewlod napisał(a): suszenie zakończone Ile masz tych kabanosów? U mnie zawsze jest za mało Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/57/#findComment-975465 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij #1406 Opublikowano 12 Grudnia 2024 3 godziny temu, Grzewlod napisał(a): Klik wyraźny suszenie zakończone Ale zapas TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/57/#findComment-975469 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij #1407 Opublikowano 12 Grudnia 2024 Bazyl, szarpalibyśmy jak Reksio szynkę 😁 1 Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂 Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/57/#findComment-975470 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 13 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #1408 Opublikowano 13 Grudnia 2024 9 godzin temu, EAnna napisał(a): Ile masz tych kabanosów? Od dawna nie ważę (wyznacznik klik), taka porcja wystarcza max. na dwa miesiąc i robimy następne. 9 godzin temu, EAnna napisał(a): U mnie zawsze jest za mało W związku z tym, że jest to kiełbasa która w śród naszych rodziny jest "głównym faworytem" i szybko znika w szczególności na samym początku to z Waldkiem robimy solidne porcje kabanosów średnio kilka razy w roku których po suszeniu zostaje ok. 50-55%. -"solidny klik"😋. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/57/#findComment-975513 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 13 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij #1409 Opublikowano 13 Grudnia 2024 13 godzin temu, Grzewlod napisał(a): Klik wyraźny suszenie zakończone 😋 Mimo dużego ubytku , klik musi być. 😋 Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/57/#findComment-975515 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 13 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #1410 Opublikowano 13 Grudnia 2024 3 godziny temu, @halusia@ napisał(a): klik musi być. Podstawa 👍. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/57/#findComment-975550 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 14 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #1411 Opublikowano 14 Grudnia 2024 Pomiar utraty masy Fuetello wykazał ubytek 30-32%, kiełbasa potrzebuje jeszcze powisieć w komorze ok. tygodnia🙂. Zgodnie z oczekiwaniem pH wzrasta do założonego końcowego poziomu 5,3. 1 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/57/#findComment-975821 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 15 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #1412 Opublikowano 15 Grudnia 2024 (edytowane) Nie mogłem się oprzeć I przetestowałem smaki fuetello 😋. Jeszcze musi dojrzewać, 32% utraty masy to za mało. Edytowane 15 Grudnia 2024 przez Grzewlod 1 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/57/#findComment-976171 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRKON Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij #1413 Opublikowano 15 Grudnia 2024 47 minut temu, Grzewlod napisał(a): 32% utraty masy to za mało. Im więcej utraty tym mniej na talerzu 😁 MIRKON Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/57/#findComment-976178 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 15 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #1414 Opublikowano 15 Grudnia 2024 22 minuty temu, MIRKON napisał(a): Im więcej utraty tym mniej na talerzu 😁 Wezmę mniejszy talerzyk i wszystko się wyrówna 😁. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/57/#findComment-976183 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 21 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #1415 Opublikowano 21 Grudnia 2024 (edytowane) Coraz bliżej święta 😋. Edytowane 21 Grudnia 2024 przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/57/#findComment-977377 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 21 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij #1416 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Godzinę temu, Grzewlod napisał(a): Coraz bliżej święta A jakie smakowite 1 Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/57/#findComment-977387 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 21 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #1417 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Godzinę temu, EAnna napisał(a): A jakie smakowite Bardzo dziękuję Aniu, zestaw świąteczny uwędzony 😋. 2 3 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/57/#findComment-977404 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamuśka Opublikowano 21 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij #1418 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Wyroby paluszki lizać. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/57/#findComment-977418 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 21 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij #1419 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Widać że umiesz w wędzenie... pięknie się to prezentuje... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/57/#findComment-977421 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 21 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij #1420 Opublikowano 21 Grudnia 2024 8 godzin temu, Grzewlod napisał(a): Coraz bliżej święta U mnie się już dzisiaj zaczęły TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/57/#findComment-977511 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 21 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #1421 Opublikowano 21 Grudnia 2024 (edytowane) 8 godzin temu, mamuśka napisał(a): Wyroby paluszki lizać. 7 godzin temu, szrekPL napisał(a): Widać że umiesz w wędzenie... pięknie się to prezentuje... Dziękuję bardzo wasze wyroby są równie ładne i apetyczne 😀. Edytowane 21 Grudnia 2024 przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/57/#findComment-977567 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 22 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #1422 Opublikowano 22 Grudnia 2024 (edytowane) Starocie z najgłębszych wykopalisk chłodni o których wspomniałem w jednym z wpisów kierowanym do Ani. Edytowane 22 Grudnia 2024 przez Grzewlod 1 2 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/57/#findComment-977576 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 26 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #1423 Opublikowano 26 Grudnia 2024 Nie tylko dojrzewkami człowiek żyje 😉😋. 1 3 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/57/#findComment-978437 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 26 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij #1424 Opublikowano 26 Grudnia 2024 Osiołkowi w żłobie dano, w jednym mięsko w drugim siano....😉😋 ładna kompozycja 1 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/57/#findComment-978441 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamuśka Opublikowano 26 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij #1425 Opublikowano 26 Grudnia 2024 Grzesiu, piękne te wyroby Twoje i Agi.😚 Bądź tu wegetarianinem jak tu takie pyszności. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/57/#findComment-978458 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi