arkadiusz Opublikowano 19 Marca Zgłoś Udostępnij #226 Opublikowano 19 Marca (edytowane) Godzinę temu, wkladzik napisał(a): Co zauważyłem to, mięso peklowane na sucho oprócz tego że dużo szybciej się osusza, to łapie szybciej kolor od mięsa peklowanego tradycyjnie To jest normalne.Chodzi o osuszanie. Mięso wyjęte z zalewy nawet po ociekaniu i osuszaniu zawsze będzie później łapało kolor. Edytowane 19 Marca przez arkadiusz Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18650-pierwsza-w%C4%99dzarnia-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/10/#findComment-1001348 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.