Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Pokazałem te fotki małżonce ale nie dała się przekonać żeby wywalić regały z książkami i wstawić coś takiego...Moim kolegom na bank takie umeblowanie bardziej przypadłoby do gustu...No ale...😉😁

2 godziny temu, szrekPL napisał(a):

Pokazałem te fotki małżonce ale nie dała się przekonać żeby wywalić regały z książkami i wstawić coś takiego...Moim kolegom na bank takie umeblowanie bardziej przypadłoby do gustu...No ale...😉😁

To może fototapeta ?🙂

59 minut temu, bar napisał(a):

To może fototapeta ?🙂

Odpada, jeszcze pociąłby ścianę chcąc odkroić pęto😉😁.

A tak na poważnie, zamówiłem u kolegi Piotra partię testową, jestem w trakcie degustacji ale na początek powaliła mnie mortadela, odżyły wspomnienia z młodości, kiedy przysmakiem był podsmażana w plastrach. To jest ten smak (brakuje tylko ziarenek gorczycy). Ozorki w galarecie również bardzo dobre.

CDN

• 2 tygodnie później...
W dniu 7.12.2024 o 19:12, bar napisał(a):

(brakuje tylko ziarenek gorczycy)

Ziarenek gorczycy nie ma , bo mielę gorczycę do mortadeli, a i kuter zrobi swoje .

Przypominam, że jeszcze ten tydzień wysyłam wyroby na Święta, potem może być różnie z logistyką dostaw. 

Na razie wszystko dociera do odbiorców sprawnie, dziś wysyłam, jutro paczka u klienta. :cool:

Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
  • 5 tygodni później...

Przypomnę, że nadal wysyłam wyroby z mięsa, lodówki powoli pustoszeją, oferta aktualna, ceny bez zmian. zapraszam...  :cool: 

• Like 1
Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.

Dzięki WojtkowiW i MagdzieW mam towar od pis'a. Na kolację wleciały parówki, dałem radę tylko 3 połowki spożyć i surówkę, sytne i dobre.

Jutro na śniadanie syski będą. W kolejce czeka mortadela, pół batonu na schabowe pójdzie 😎

IMG_20250119_180749381_AE.thumb.jpg.2607368acad02c77a0f0246bf9a50e18.jpgIMG_20250119_180812057_AE.thumb.jpg.516271557b9be2737105db0db1bdc099.jpg

Witajcie BiSwW

lokomotywa-ruchomy-obrazek-0004.gif

Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło

etiam latrones suis legibus parent !!

Wędzę więc jestem :D

23 minuty temu, Zbój Madej napisał(a):

Na kolację wleciały parówki

Parówki od Piotra są bardzo smaczne i bardzo syte. 

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Godzinę temu, @halusia@ napisał(a):

Parówki od Piotra są bardzo smaczne i bardzo syte

I parówki,i parówkowa, i wszystko inne co Piotr robi to "Mistrzostwo Świata"

Polecamy

MIRKON

Dziękuję za dobre słowa i biorę się do pracy, dziś blue monday, ale na razie jest praca, nie ma czasu na depresję, a  to trzeci poniedziałek w roku, podobno najbardziej depresyjny dzień. :cool:

Doskonałe wyroby!!!

Kupowałam je na Helu u "Wiśni", zajadałam się na jubileuszowym zlocie ub. lata :tongue: :clap:

Pozdrawiam,

EAnna

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Bardzo doskonałe wyroby!!! Potwierdzam również.

Kupowałam je podobnie na Helu u Tomka "Wiśni".

Pomimo, że miałem turystyczną lodówkę, wyroby były zapakowane próżniowo, to w samochodzie przez siedem bitych godzin roznosił się zapach jaki można osiągnąć tylko wieszając na lusterku kawałek wędzonki.

Używając słow klasyka, wiadomo kogo, to oczywista oczywistoś, że ten zakup powtórze.

Ciepło pozdrawiam.

dyzio

Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa)

nie zapominaj o Panu "S"

http://wedlinydomowe...go-forumowicza/

• Maxell zmienił(a) tytuł na Kolega Piotr (pis67) zaprasza do zakupów internetowych

Mortadela bolońska, pasztetowa, grillowa mazurska 😎 polecam wyroby pis'a👍 a jakie "schabowe" z mortadeli smaczniaste.

W zamówieniu piszcie, że mortadela ze słoninką, chyba że ktoś słoniny nie uważa.

IMG_20250215_080832595_AE.jpg

IMG_20250215_080828143_AE.jpg

Edytowane przez Zbój Madej
  • Like 1

Witajcie BiSwW

• 1 miesiąc temu...

Kolejny już raz kurier towar od pis'a dostarczył. Pasztetowa podwędzana, pasztetowa z suszonymi pomidorami, grillowa mazurska i polska wędzona 😎

IMG_20250328_183234804_AE.jpg

• Like 3

Witajcie BiSwW

Towar od pis'a gotowy do pakowania i mrożenia 😎

Poprosiłem coby nie porcjował grillowej, część będę dziś podwędzał razem z moją, taką tam zwykłą kiełbasą (drób i wpII z podgardla, pieprz ziołowy i czosnek gran.)

IMG_20250328_183234804_AE.jpg

IMG_20250329_065007097.jpg

IMG_20250329_065017697_AE.jpg

IMG_20250329_065042128_AE.jpg

IMG_20250329_065055268_AE.jpg

Witajcie BiSwW

2 godziny temu, Zbój Madej napisał(a):

Towar od pis'a gotowy do pakowania i mrożenia

Zadam niedyskretne pytanie.... jaka temperatura mrożenia?

Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂

Jola i Mariusz

Godzinę temu, MariuszB napisał(a):

Zadam niedyskretne pytanie.... jaka temperatura mrożenia?

Chyba -24, jeżeli dobrze pamiętam. Kiedyś kiedyś sprawdzałem. Jest to zamrażarka, nie zamrażalnik. Część towaru trzymam też w zamrażalnikach, jednak temperatur w nich nie mierzyłem.

Witajcie BiSwW

OK. dzięki za szybką odpowiedź, ja również mam zamrażarkę ustawioną na -24 stopnie, a mrożonki głęboko mrożone dłużej można przechowywać.

Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂

Jola i Mariusz

Grillowa mazurska "z ręki", musztarda i warzywko, znaczy kolacja na PKP😎

IMG_20250407_203035574_AE.jpg

Witajcie BiSwW