Maxell Opublikowano Wtorek o 15:12 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano Wtorek o 15:12 No i stało się. Wspólnie ze SZCZEPANEM podjęliśmy decyzję o uruchomieniu naszej nowej SDM WB. Jest już wstępnie ustalona i dogadana miejscówka z super zapleczem, zakwaterowaniem i wyżywieniem. Aktualnie planujemy spotkanie wyjazdowe Zespołu Szkoleniowego WB, celem dopracowania na miejscu wszelkich szczegółów dotyczących prowadzenia szkoleń,ustalenia ceny zakwaterowania i wyżywienia, oraz ceny samych kursów. Jak już wspomniałem na forum, kurs w Napoleonowie był kursem eksperymentalnym, mającym przedstawić przekrój szkoleń jaki planujemy prowadzić. I tak. dla przypomnienia, na poszczególnych kursach chcemy szkolić w zakresie: - domowe przetwórstwo mięsa - kiełbasy, parówki oraz wyroby podrobowe, - wędzonki. - konserwy mięsne pasteryzowane i sterylizowane, - przetwórstwo ryb - marynaty, wędzonki, konserwy i garmaż, - BBQ i grill, - inne, w miarę potrzeb. Mamy wykwalifikowany zespół fachowców w każdej omawianej dziedzinie, co zapewni profesjonalizm kursów i zdobycie niezbędnej wiedzy. Otworzyłem ten temat, gdyż była masa pytań dotyczących przywrócenia szkoleń dla naszych forowiczów, grupowiczów i innych chętnych. To jest pierwszy, informacyjny wpis. O dalszych postępach w realizacji tego niezwykle ważnego projektu, będę informował na bieżąco. 4 3 Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/23135-nasza-szko%C5%82a-domowego-masarstwa-wb-nowa-ods%C5%82ona/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano Wtorek o 15:40 Autor Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano Wtorek o 15:40 Otrzymałem zielone światło od Firmy BORNIAK, która także chciałaby wystąpić w jednym ze szkoleń przedstawiając swój sprzęt i urządzić praktyczny pokaz jego możliwość. Myślę, że takie spotkanie przydałoby się wielu posiadaczom tzw. BORNIAKÓW. 1 1 Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/23135-nasza-szko%C5%82a-domowego-masarstwa-wb-nowa-ods%C5%82ona/#findComment-1031205 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano wczoraj o 07:55 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano wczoraj o 07:55 Naszym celem jest stworzenie Centrum Szkoleniowego Wędzarniczej Braci, nastawionym na jak najwyższy poziom przekazywanej wiedzy i doświadczeń prowadzących, w przeciwieństwie do wszelkiego typu szkoleń organizowanych w Polsce, nastawionych głównie na zyski. My postaramy się jak najbardziej zminimalizować koszty szkolenia (surowce, media itp.), zakwaterowania i wyżywienia. Robimy to dla Was i wszystkich tych, którzy pragną zdobyć wiedzę lub ją poszerzyć, w zakresie domowego przetwórstwa mięsa i ryb. Mam nadzieję, że projekt wypali i pozwoli zapewnić tani dostęp do fachowej i rzetelnej wiedzy każdemu, bez względu na status materialny. Taki jest nasz plan. 3 4 Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/23135-nasza-szko%C5%82a-domowego-masarstwa-wb-nowa-ods%C5%82ona/#findComment-1031309 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes Opublikowano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 16 godzin temu Brawo, tak trzymać, podziękowanie dla Krzysztofa i Mirka. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/23135-nasza-szko%C5%82a-domowego-masarstwa-wb-nowa-ods%C5%82ona/#findComment-1031446 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 14 godzin temu Bardzo się cieszę, że będzie można dalej rozwijać pasję wędliniarską Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/23135-nasza-szko%C5%82a-domowego-masarstwa-wb-nowa-ods%C5%82ona/#findComment-1031469 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.