mamuśka Opublikowano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij #276 Opublikowano 19 godzin temu Winogrono wyznaje miłość z drożdżami. Zapach tej miłości daje po nosie zapachem. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2878-domowy-ocet-jab%C5%82kowy/page/12/#findComment-1043953 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacan Wojciech Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij #277 Opublikowano 14 godzin temu Żywe , czy Burgund zastosowałaś ? Cytuj Wojciech Pacan Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2878-domowy-ocet-jab%C5%82kowy/page/12/#findComment-1043982 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamuśka Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij #278 Opublikowano 5 godzin temu Wojtku, Burgund zastosowałam. Ruszyły suszone. Żywe są odłożone, tak na wszelki wypadek jak coś by było nie teges. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2878-domowy-ocet-jab%C5%82kowy/page/12/#findComment-1044013 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.