@halusia@ Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #4176 Opublikowano 18 Października 2017 do Rytych jestem przygotowany Może się załapie na małe co nieco Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/168/#findComment-571584 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 18 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #4177 Opublikowano 18 Października 2017 tak na sucho,przyprawy to dobrze nie pamiętam ale na pewno było;rozmaryn,liść,jałowiec,gorczyca,ziele,pieprz,papryka ostra,słodka,kolendra,kminek dlatego nie pamiętam bo nieraz daję jeszcze inne ,które nawiną się pod rękę rozmaryn,ziele,kolendrę,kminek,jałowiec tłukę w moździerzu Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/168/#findComment-571588 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwizdek Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #4178 Opublikowano 18 Października 2017 Grzesiek, koniecznie muszę spróbować Twoich wyrobów na Rytych Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/168/#findComment-571610 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszpak Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #4179 Opublikowano 18 Października 2017 Jacek, warto, nie pożałujesz . Cytuj Rafał (ryszpak) rakrzes@poczta.onet.pl Z prawdą jest jak z d..pą. Każdy ma inną i każdy ma swoją... Iure et gladio Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/168/#findComment-571612 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwizdek Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #4180 Opublikowano 18 Października 2017 Rafał, przykleję się do EL GREGORA Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/168/#findComment-571613 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon0609 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #4181 Opublikowano 19 Października 2017 tak na sucho,przyprawy to dobrze nie pamiętam ale na pewno było;rozmaryn,liść,jałowiec,gorczyca,ziele,pieprz,papryka ostra,słodka,kolendra,kminek dlatego nie pamiętam bo nieraz daję jeszcze inne ,które nawiną się pod rękę rozmaryn,ziele,kolendrę,kminek,jałowiec tłukę w moździerzu A jak byś powiedział jeszcze ile dni peklujesz na sucho i czy woreczkach próżniowych czy po prostu w lodówce o odpowiedniej temperaturze. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/168/#findComment-571666 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 19 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #4182 Opublikowano 19 Października 2017 pekluje 7 dni w lodówce około 4*C w pojemnikach,kawałki mięsa ścisło ułożone ( na spodzie grube kawałki,polędwica,szynki,karkówka,mniejsze szynki,polędwiczki ) przykrywam słoniną lub boczkiem i dopiero przykrywka nie dotykam mięsa przez tydzień i przed wędzeniem nie obcieram ani obmywam,wieczorem wiążę i rano wędzę Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/168/#findComment-571697 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwizdek Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #4183 Opublikowano 19 Października 2017 (edytowane) Grzesiek ,mogę jutro załapać się jako tester - spróbować Twoich wyrobów ??? Edytowane 19 Października 2017 przez Gwizdek Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/168/#findComment-571699 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #4184 Opublikowano 19 Października 2017 Peklo 18g/kg ? Czy więcej dajesz? Cytuj Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/168/#findComment-571700 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #4185 Opublikowano 19 Października 2017 A gdzie smak mięsa przy takiej ilości przypraw.? Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/168/#findComment-571705 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 20 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #4186 Opublikowano 20 Października 2017 (edytowane) zaraz wyjeżdżam do Rytych,przybywaj to spróbujemy i podyskutujemy jak przyznam CI rację to zmniejszę ilość przypraw a ilość (różnych przypraw ) to nie znaczą ilości tych przypraw na mięsie kto będzie ten oceni zapraszam nie wiem ile daję bo sypię z reki do kiełbas 20g na 1kg mięsa Edytowane 20 Października 2017 przez EL GREGOR Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/168/#findComment-571740 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwizdek Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #4187 Opublikowano 22 Października 2017 Grzesiek, wyroby posmakowałem są BARDZO DOBRE Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/168/#findComment-572000 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #4188 Opublikowano 22 Października 2017 Ja też i z dzika mimo że jasna to jest z dzika jak to inni pisali!Grzesiu super wyroby i super podane!!!!!!!! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/168/#findComment-572015 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 22 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #4189 Opublikowano 22 Października 2017 (edytowane) Edytowane 22 Października 2017 przez EAnna Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/168/#findComment-572032 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #4190 Opublikowano 22 Października 2017 Co by nie było - też słowo rzeknę Wyroby wędliniarskie świetne wprawdzie nie szesnastkowe ale z klimatem ,sercem i pazurem Grzesiu - ser świetny , rozpływał się w ustach . Tak trzymaj - Podane na tej pięknej desce tylko podkreślały swojski klimat Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/168/#findComment-572059 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 23 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #4191 Opublikowano 23 Października 2017 idę przed chwilą do ogrodu i oczom nie wierzę :facepalm: a tam wiszą boczki z ostatniego wędzenia (środa) sikorki miały wyżerkę tak sobie w tygodniu myślałem,że powinno być tych boczków więcej Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/168/#findComment-572170 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #4192 Opublikowano 23 Października 2017 (edytowane) Potrułeś ptaszki , sikorek nie karmimy mięsem solonym - oj niedobry Ty Ps. Mniej destylatu "następną razą " Edytowane 23 Października 2017 przez Henio Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/168/#findComment-572171 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #4193 Opublikowano 23 Października 2017 Grzegorz, wyroby przepyszne, pięknie pieszczące międzyzębie... cieszę się , że mogłem spróbować, Najsmaczniejszy tekst "...kto nie pije ten marynuje zakąskę..." powinien być mottem kiełbasofilskim i zawisnąć na stronie głównej :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/168/#findComment-572233 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsosna Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #4194 Opublikowano 24 Października 2017 podoba mi się ten zestaw z papierem toaletowym Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/168/#findComment-572271 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 24 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #4195 Opublikowano 24 Października 2017 papier służył za ręcznik, zdjęcie to wersja robocza a w warunkach bojowych trzeba sobie radzić nie był brany z toalety tylko na korytarzu był dostatek ,,ręczników,, Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/168/#findComment-572318 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 24 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #4196 Opublikowano 24 Października 2017 kolega dzisiaj przywiózł karpia i pstrąga padło na rybki z piekarnika Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/168/#findComment-572325 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszeko Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #4197 Opublikowano 24 Października 2017 Ale narobiłeś mi smaka!Kurcze Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/168/#findComment-572328 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #4198 Opublikowano 24 Października 2017 post-41869-0-87492100-1508691758_thumb.jpg DSC00126.JPGDSC00125.JPG DSC00128.JPGDSC00129.JPG DSC00133.JPGDSC00142.JPGZ tych pyszności na desce udało mi się chapnąć plasterek boczku i słoninki. Pyszności. Chciałam sięgnąć po więcej ale prawie po łapach dostałam od Grzesia( bo to na zakąskę a ja nie piłam) Oj nie dobry Ty, nie dobry Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/168/#findComment-572329 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 24 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #4199 Opublikowano 24 Października 2017 kawior z pstrąga Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/168/#findComment-572334 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #4200 Opublikowano 24 Października 2017 kawior z pstrąga chyba muszę Twój temat omijać z daleka - ide do lodówki , może znajdę jakąś ikrę Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/168/#findComment-572346 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.