pis67 Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #126 Opublikowano 19 Lutego 2010 Nie mogą znaleźć tematu o uboju gospodarskim.Dziś zrobiłem kilka fotek z takowego zdarzenia i chciałem pokazać kilka scen tylko dla dorosłych. :grin: Pomocy Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/6/#findComment-100716 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirus Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #127 Opublikowano 19 Lutego 2010 Może tutaj będzie pasowało : https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=57598#57598 Cytuj Pozdrawiam Wirus. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/6/#findComment-100718 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #128 Opublikowano 20 Lutego 2010 Witam. Dla początkujących :grin: Pozdrawiam :wink: Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/6/#findComment-100881 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jewo Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #129 Opublikowano 20 Lutego 2010 Mamy 4 medal - Brawo Małysz - Gratulacje Cytuj Jurek - od dawna Kibic Forum - Amator Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/6/#findComment-100926 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #130 Opublikowano 20 Lutego 2010 Adaś ma medal, kiełbasa się udała czyli dzisiejszy wieczór jest smaczny i przyjemny :smile: Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/6/#findComment-100927 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #131 Opublikowano 21 Lutego 2010 Witam. Nasza żywiecka trafiła na demotywatory jako sucha bez kicka :grin: Pozdrawiam :wink: Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/6/#findComment-101097 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anerka Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #132 Opublikowano 21 Lutego 2010 Nasza żywiecka trafiła na demotywatory jako sucha bez kicka No to może teraz czas na żywiecką z kickiem :wink: Cytuj Dużo nie znaczy dobrze ale dobrze dużo znaczy. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/6/#findComment-101144 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkdom Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #133 Opublikowano 21 Lutego 2010 Nasza żywieckaGonzo, to jest zdecydowanie krakowska. Cytuj AREK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/6/#findComment-101167 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #134 Opublikowano 25 Lutego 2010 Krowia maczka prawdopodobnie chodzi o treść z żołądków bydlęcych wymieszaną z kwasem solnym i innymi dodatkami sprzedawaną przez zakłady jako dodatek do pasz. Dopisując - informacja powyższa jest nie trafna . dlatego że porównując proces jaki był w zakładach odpady z uboju wp. i woł. trafiały do jednego zbiornika ale wtedy nie było szalonych krów .O fosforanach nie zabieram głosu ponieważ w domowej produkcji nie powinno się ich stosować nawet wiedząc że mięso jest nijakie i wyrób będzie nie taki jak chcemy. Pozdrawiam Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/6/#findComment-101636 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #135 Opublikowano 25 Lutego 2010 Dyskusję o fosforanach przeniosłem do tematu w dziale "Technologia dla zaawansowanych".Temat został założony celowo po to, by każdy mógł wyrazić swą opinię na temat tych dodatków do wędlin, a wszystkie one znajdowały się w jednym miejscu.Z kolei posty dotyczące wyrobów Kol. Pis67 (i nie tylko), zostały przeniesione do działu Kiełbasy, do tematu:"Wyroby Pis67 & Co.". Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/6/#findComment-101637 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #136 Opublikowano 25 Lutego 2010 Ta świnka była od prawdziwego chłopa,początek lat 90,jeszcze mogłem jeśc do SYTA, :lol: to dla poprawienia humoru, Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/6/#findComment-101646 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #137 Opublikowano 25 Lutego 2010 Krowia maczka prawdopodobnie chodzi o treść z żołądków bydlęcych wymieszaną z kwasem solnym i innymi dodatkami sprzedawaną przez zakłady jako dodatek do pasz. O mączkach krowich nie słyszałem jeszcze nigdzie - sprawdzę u kolegów paszowców. Mączki kostne, mięsne, mięsno-kostne i rybne wzbudzały często kontrowersja przy żywieniu pewnych grup zwierząt, ale krowie??????? :idea: :question: A taki miły temat był o ... i nie ma. :grin: Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/6/#findComment-101653 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #138 Opublikowano 25 Lutego 2010 Wszystko jest. :grin: Przeczytaj uważnie mego przedostatniego posta. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/6/#findComment-101654 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #139 Opublikowano 25 Lutego 2010 Pis, a tego nie czytał ? Dyskusję o fosforanach przeniosłem do tematu w dziale "Technologia dla zaawansowanych". Temat został założony celowo po to, by każdy mógł wyrazić swą opinię na temat tych dodatków do wędlin, a wszystkie one znajdowały się w jednym miejscu. Z kolei posty dotyczące wyrobów Kol. Pis67 (i nie tylko), zostały przeniesione do działu Kiełbasy, do tematu:"Wyroby Pis67 & Co. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/6/#findComment-101655 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #140 Opublikowano 25 Lutego 2010 Pis, a tego nie czytał ?Wszystko jest. Wszystko się zgadza, ale tutaj niektórym wodze fantazji puszczały a tam będą na uwięzi. :grin: Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/6/#findComment-101656 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #141 Opublikowano 25 Lutego 2010 :grin: Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/6/#findComment-101657 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #142 Opublikowano 25 Lutego 2010 Wszystko się zgadza, ale tutaj niektórym wodze fantazji puszczały a tam będą na uwięzi. :grin:Lata swoje mam i nie pamiętam kto już popuszcza wodze :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/6/#findComment-101659 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #143 Opublikowano 28 Lutego 2010 Jakoś zielonych nie widać, może by jaki temacik ciekawy ktoś zapodał na rozgrzewkę. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/6/#findComment-101963 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jewo Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #144 Opublikowano 28 Lutego 2010 WielofosforanyPo przeniesieniu tematu nikt nie odpowiedział dlaczego ich nie stosować. Temat się rozpłynął na inne dodatki i deklaracje, że tradycja, że domowe, że zdrowe ... Cytuj Jurek - od dawna Kibic Forum - Amator Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/6/#findComment-102026 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij #145 Opublikowano 1 Marca 2010 nikt nie odpowiedział dlaczego ich nie stosować.Przeczytaj uważnie, może zmienisz zdanie :???: Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/6/#findComment-102051 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij #146 Opublikowano 1 Marca 2010 Z okazji urodzin dla Abratka i Jackan przesyłam piosenkę z życzeniami, by zdrowie wam dopisywało i czas wolno biegł. :grin: :grin: :grin: :grin: Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/6/#findComment-102150 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij #147 Opublikowano 1 Marca 2010 Dzięki Ci dobry człowieku ....lubię takie jamajskie rytmy Cytuj Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/6/#findComment-102168 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij #148 Opublikowano 3 Marca 2010 Zico :grin: przypominamy o zaległościach. Ramki i naklejki na północ kraju nie dojechały, my czekamy cierpliwie, na razie cierpliwie. :devil: Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/6/#findComment-102553 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawca Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij #149 Opublikowano 3 Marca 2010 Kto to jest Zico :rolleyes: Ja już zapomniałem :wink: Cytuj Ja tam lubię swoja schizofrenię jest z kim wypić i pogadać. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/6/#findComment-102570 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij #150 Opublikowano 4 Marca 2010 Kto to jest Zico :rolleyes: Arthur Antunes Coimbra Pozdrawiam :wink: Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/6/#findComment-102590 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.