pis67 Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1651 Opublikowano 23 Września 2013 czy to na drewnie dębowym? Dziś olcha była pod ręką... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/67/#findComment-302878 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacan Wojciech Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #1652 Opublikowano 23 Września 2013 pis67, czy to szynkowa z przepisu mira. ? Cytuj Wojciech Pacan Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/67/#findComment-302924 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1653 Opublikowano 23 Września 2013 czy to szynkowa z przepisu mira Ja raczej stosuję przepisy branżowe dla dinozaurów, lub zapiski rodzinne są inspiracją, nie nadużywam przypraw, stanowią one ozdobę smaku mięska i nie są dodawane w nadmiernych ilościach, a ta szynkowa wg. przepisu z 16-ki. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/67/#findComment-302964 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzeznik Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #1654 Opublikowano 24 Września 2013 przypraw, stanowią one ozdobę smaku mięskapiękne słowa. Cytat warty zapamiętania. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11202-kaszubska-sp%C3%B3%C5%82dzielnia-smaku-pil%C3%ABce/fajnie że powstała ta strona bo dzięki niej nie tylko tworzymy ale też uczymy się od innych jak byś lepszymi w tym co robimy Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/67/#findComment-302988 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1655 Opublikowano 24 Września 2013 Parę fotek z sobotnio-poniedziałkowych zabaw... http://img443.imageshack.us/img443/5642/mr7g.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img163.imageshack.us/img163/7905/s066.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img571.imageshack.us/img571/7756/e0ir.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img59.imageshack.us/img59/2074/mc0f.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/67/#findComment-303073 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #1656 Opublikowano 24 Września 2013 Parę fotekPisie czy metka to jest ta zapowiadana,zrobiona z karkówki,jeżeli tak to napisz jakie wrażenia z wykonu? Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/67/#findComment-303076 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 25 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1657 Opublikowano 25 Września 2013 czy metka to jest ta zapowiadana,zrobiona z karkówki,jeżeli tak to napisz jakie wrażenia z wykonu? Metka z karkówki i 10% słoniny grzbietowej, jak zwykle chuda, dość szybko znika. A dziś zadymiałem boczek ze 130kilogramowego wieprzka. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/67/#findComment-303317 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1658 Opublikowano 29 Września 2013 Wczoraj sery - kolejna próba - koryciński i oscypki, po 10 litrów mleka. Ricotta nie wyszła, chyba dlatego, że użyłem serwatki z obydwu serów, rankiem wszystko wyglądało ładnie, lecz skrzep był tak drobny, że przelatywał przez chustę. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/67/#findComment-303992 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #1659 Opublikowano 29 Września 2013 (edytowane) Ricotta nie wyszła, chyba dlatego, że użyłem serwatki z obydwu serów, rankiem wszystko wyglądało ładnie, lecz skrzep był tak drobny, że przelatywał przez chustę. No właśnie, ja też tak miałem już dwa razy, to jest wkurzające. Edytowane 29 Września 2013 przez Todek Cytuj http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/67/#findComment-304010 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokemon15 Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #1660 Opublikowano 29 Września 2013 Wczoraj sery - kolejna próba - koryciński i oscypki, po 10 litrów mleka. Ricotta nie wyszła, chyba dlatego, że użyłem serwatki z obydwu serów, rankiem wszystko wyglądało ładnie, lecz skrzep był tak drobny, że przelatywał przez chustę. Fajne garnki... a sery też niczego sobie Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/67/#findComment-304056 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 3 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1661 Opublikowano 3 Października 2013 Fajne garnki... a sery też niczego sobie Jeden starszy od drugiego(garnek), a sery, będzie lepiej, namierzyłem kolegę z podstawówki, jest w-ce prezesem zakładu mleczarskiego, małego, ale istniejącego od dziesiątek lat, wkrótce pojadę na oględziny i po naukę, zabieram trochę swojego piwka, jakieś wędlinki, wszystko na wymianę. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/67/#findComment-304728 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij #1662 Opublikowano 3 Października 2013 Pisu, Ty to masz fajnych kolegów. Co jeden to lepszy .... Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/67/#findComment-304740 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 3 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1663 Opublikowano 3 Października 2013 Wczoraj wędziłem zimnym dymkiem polędwiczki i polędwicę, rozkroiłem ser prawie koryciński, dziurek brak, zaziębiłem go, jutro szyneczki do wędzarni wskoczą, a w sobotę wieprzek domowy pod nóż. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/67/#findComment-304786 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij #1664 Opublikowano 9 Października 2013 dziurek brak, zaziębiłem go Trafna diagnoza Okres okołozaduszkowy się kłania Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/67/#findComment-306080 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1665 Opublikowano 10 Października 2013 Od poniedziałku codziennie coś.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/67/#findComment-306167 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacan Wojciech Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij #1666 Opublikowano 10 Października 2013 Najladniej wygladaja te błyszczace , a komentarz gdzie ? Cytuj Wojciech Pacan Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/67/#findComment-306203 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzed Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij #1667 Opublikowano 11 Października 2013 Chętnie bym wkłuł zębiska w tą pasztetową! Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/67/#findComment-306294 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 11 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1668 Opublikowano 11 Października 2013 Wczoraj wieczorem wrzuciłem trzy kawałki halibuta, zadałem dwa kawałki olchy i tak zimnym dymkiem samo się uwędziło. I przekrój kiełbaski, która początkowo miała być żywiecką, ale po dodaniu mięska na niedoszłą podwawelska zmieniła się na tłustszą, część powieszę na strychu, niech podeschnie. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/67/#findComment-306341 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 12 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1669 Opublikowano 12 Października 2013 Dziś boczki w wędzarni i szpek, bo jak człek się narobi, to musi kawał szpeku zjeść, co by siłę miał. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/67/#findComment-306470 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacan Wojciech Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij #1670 Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) Szpek masz w wedzarni ksiązkowy ,u nas nie spotykany , chyba swinka z włąsnej hodowli .Pozdrawiam Edytowane 12 Października 2013 przez Pacan Wojciech Cytuj Wojciech Pacan Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/67/#findComment-306471 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwie Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij #1671 Opublikowano 12 Października 2013 boczki w wędzarni i szpek zazdraszczam w pozytywnym słowa tego sensie ... na zdarowie Cytuj Sent from my Nokia 1011 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/67/#findComment-306476 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 12 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1672 Opublikowano 12 Października 2013 Boczki z małego wieprza, szpek z dużego. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/67/#findComment-306541 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1673 Opublikowano 18 Października 2013 Szynki wyjęte, poociekają trochę, potem przygotuję do jutrzejszego wędzenia. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/67/#findComment-307601 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 19 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1674 Opublikowano 19 Października 2013 :cool:Jedna fota może pójdzie.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/67/#findComment-307698 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 19 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1675 Opublikowano 19 Października 2013 Samym bukiem nie jest źle. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/67/#findComment-307705 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.