pis67 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3326 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Parzysz jeszcze ? Kulki sparzone .... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/134/#findComment-468876 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3327 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Mięska wczoraj wędzone i plasterki z niedzieli... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/134/#findComment-469943 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela K. Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3328 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Dziś kolejne piwko zamknięte - koźlak majowy z głogiem, nie jest klarowne... dodatek owocu.... Pięknie wygląda ta bateria butelek Cytuj Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu Antoine de Saint-Exupery - Mały Książę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/134/#findComment-469944 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3329 Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Winko jak komandos :D Edytowane 20 Stycznia 2016 przez tier Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/134/#findComment-469970 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3330 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Dziś dwie dostawy - krupnik I mięsko z jelenia do przetworzenia... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/134/#findComment-470267 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menzur Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3331 Opublikowano 22 Stycznia 2016 To z tego jelenia co go pociąg potrącił??? Cytuj Apetyt rośnie wraz ze mną od urodzenia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/134/#findComment-470294 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3332 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Na początek kawałek zwierza.... Potem wędzone zimnym dymkiem mięsko z jelenia, metka jelenio-wieprzowa, boczek rolowany, kiełbaski z wczorajpieczone, służbowy - pilnuje obejścia. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/134/#findComment-471643 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela K. Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3333 Opublikowano 28 Stycznia 2016 O żesz Ty jakie piękne. Cytuj Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu Antoine de Saint-Exupery - Mały Książę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/134/#findComment-471699 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazda Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3334 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Witam, proszę podaj przepis jak przygotowujesz wino do butelkowania?Mimo że od nie pamiętnych lat robię wina ten etap nie mam opanowany Winko jak komandos Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/134/#findComment-471706 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3335 Opublikowano 28 Stycznia 2016 jak przygotowujesz wino do butelkowania? Ściągam do gąsiorków 5l - sprawdzam smak - w razie czego mieszam smaki - rozlewam do butelek - korkuję. Pozostawiam dobę na stojaka, nakładam kapturki i na gromadę przenoszę do leżakowania. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/134/#findComment-471750 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3336 Opublikowano 29 Stycznia 2016 To może przekrój metki jelenio- wieprzowej : odpowiednio szynka i boczek Jak zwykle z odrobiną rumu... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/134/#findComment-471919 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3337 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Rum do metki, czy na popitkę Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/134/#findComment-471920 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3338 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Piotr rumem naciera metkę Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/134/#findComment-471938 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzed Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3339 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Potem wędzone zimnym dymkiem mięsko z jelenia, A co dalej? Podsuszanie/dojrzewanie? Wszystko na medal, ale to już nic nowego.http://www.sherv.net/cm/emo/happy/im-happy-smiley-emoticon.gif Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/134/#findComment-471976 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3340 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Podsuszanie/ Tak wisi w chłodzie i czeka na odbiorcę..... czyli podsycha sobie... A przed chwilą boczuś rolowany rozkroiłem i fotki zrobiłem... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/134/#findComment-471995 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davido31 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3341 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Pięknisty!!! Przepisik można? https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/?p=471643Piękna barwa wędzonek. Wyglądają jak photoshopowane Cytuj Jeśli chcesz uniknąć krytyki: - Nic nie mów - Nic nie rób - Bądź nikim (Arystoteles)Moja wędzarniaDymogenerator- Budowa i wymiary Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/134/#findComment-471997 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsosna Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3342 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Wyglądają jak photoshopowane no bez przesadyale piękne sa Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/134/#findComment-472001 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3343 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Przepisik można? Pewnie - boczek + peklosól 25g/kg - leżało w altance 5 dni. W środek resztki metki, myśliwskiej z jelenia i wieprzowej cienkiej. Napchane w futerko pamiętające PRL, wędzenie zimnym dymem w towarzystwie metki i jelenia kilka godzin. Parzenie 2 godziny około 80 stopni - bez mierzenia temperatury na koniec. Piękna barwa wędzonek. Wyglądają jak photoshopowane Mam dobry aparat, ma już wiele lat, mieści się w kieszeni i ma shopa w sobie. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/134/#findComment-472009 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3344 Opublikowano 29 Stycznia 2016 I tak nic nie przebije zwykłego prostego kompaktu, jak super mega wypasiony tel. za tysiące.. i z tysiącem opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/134/#findComment-472011 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davido31 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3345 Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) W środek resztki metki, myśliwskiej z jelenia i wieprzowej cienkiej. Napchane w futerko pamiętające PRL, wędzenie zimnym dymem w towarzystwie metki i jeleniaNo to lipa bo u nas jeleni 'oczień płoha' Mam dobry aparat, ma już wiele lat, mieści się w kieszeni i ma shopa w sobie. Czyli moc drzemie w operatorze a nie w sprzęcie Ale naprawdę piękny metaliczny fresnel , że tak powiem. no bez przesady Każdy ma inną wrażliwość artystyczną Edytowane 29 Stycznia 2016 przez davido31 Cytuj Jeśli chcesz uniknąć krytyki: - Nic nie mów - Nic nie rób - Bądź nikim (Arystoteles)Moja wędzarniaDymogenerator- Budowa i wymiary Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/134/#findComment-472016 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsosna Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3346 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Tsosna, dnia 29 Sty 2016 - 22:11, napisał: no bez przesady Każdy ma inną wrażliwość artystyczną Z wrażliwością, to tak jak z gustami - nie dyskutuje się, ale jak się ma tak zaje...ty produkt, to nie potrzeba ani PS, ani super aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/134/#findComment-472021 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davido31 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3347 Opublikowano 29 Stycznia 2016 jak się ma tak zaje...ty produkt, to nie potrzeba ani PS, Nom, nie inaczej. Cytuj Jeśli chcesz uniknąć krytyki: - Nic nie mów - Nic nie rób - Bądź nikim (Arystoteles)Moja wędzarniaDymogenerator- Budowa i wymiary Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/134/#findComment-472028 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3348 Opublikowano 30 Stycznia 2016 w futerko What it is ? Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/134/#findComment-472047 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3349 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Futerko - to taki czerwony w białe paski kubraczek, w który ubieram boczki rolowane i balerony, by w wędzarni ciepło miały i by sadze ich nie drażniły... Widoczny na fotach.... wcześniej... A propos - sezon na jelenie powoli dobiega końca..... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/134/#findComment-472061 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3350 Opublikowano 30 Stycznia 2016 boczuś pierwsza klasa Cytuj Jeśli marnowanie czasu daje ci radość to nie jest to czas zmarnowany Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/134/#findComment-472223 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.