pis67 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3401 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Dziś kolejne piwko zamknięte - koźlak majowy z głogiem, nie jest klarowne... dodatek owocu.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/137/#findComment-468549 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3402 Opublikowano 13 Stycznia 2016 To jest ten MaiBock z głogiem Na majowy zlot będzie dobry czy do Zakopca? Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/137/#findComment-468555 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3403 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Na majowy zlot będzie dobry czy do Zakopca? Do Zakopca jedziemy Tegeve, to gdzie z butlami będziemy się tłuc. Tylko skórzane bukłaki ze spirytem zabieramy.... A dziś powędziłem trochę.... I winka nieco w butelki nalałem.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/137/#findComment-468864 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokemon15 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3404 Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) ale mi przypomniałeś... muszę 15l zlać... wędzonki jak pomalowane Super Parzysz jeszcze ? Edytowane 15 Stycznia 2016 przez pokemon15 Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/137/#findComment-468873 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3405 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Parzysz jeszcze ? Kulki sparzone .... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/137/#findComment-468876 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3406 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Mięska wczoraj wędzone i plasterki z niedzieli... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/137/#findComment-469943 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela K. Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3407 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Dziś kolejne piwko zamknięte - koźlak majowy z głogiem, nie jest klarowne... dodatek owocu.... Pięknie wygląda ta bateria butelek Cytuj Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu Antoine de Saint-Exupery - Mały Książę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/137/#findComment-469944 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3408 Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Winko jak komandos :D Edytowane 20 Stycznia 2016 przez tier Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/137/#findComment-469970 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3409 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Dziś dwie dostawy - krupnik I mięsko z jelenia do przetworzenia... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/137/#findComment-470267 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menzur Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3410 Opublikowano 22 Stycznia 2016 To z tego jelenia co go pociąg potrącił??? Cytuj Apetyt rośnie wraz ze mną od urodzenia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/137/#findComment-470294 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3411 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Na początek kawałek zwierza.... Potem wędzone zimnym dymkiem mięsko z jelenia, metka jelenio-wieprzowa, boczek rolowany, kiełbaski z wczorajpieczone, służbowy - pilnuje obejścia. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/137/#findComment-471643 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela K. Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3412 Opublikowano 28 Stycznia 2016 O żesz Ty jakie piękne. Cytuj Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu Antoine de Saint-Exupery - Mały Książę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/137/#findComment-471699 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazda Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3413 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Witam, proszę podaj przepis jak przygotowujesz wino do butelkowania?Mimo że od nie pamiętnych lat robię wina ten etap nie mam opanowany Winko jak komandos Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/137/#findComment-471706 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3414 Opublikowano 28 Stycznia 2016 jak przygotowujesz wino do butelkowania? Ściągam do gąsiorków 5l - sprawdzam smak - w razie czego mieszam smaki - rozlewam do butelek - korkuję. Pozostawiam dobę na stojaka, nakładam kapturki i na gromadę przenoszę do leżakowania. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/137/#findComment-471750 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3415 Opublikowano 29 Stycznia 2016 To może przekrój metki jelenio- wieprzowej : odpowiednio szynka i boczek Jak zwykle z odrobiną rumu... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/137/#findComment-471919 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3416 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Rum do metki, czy na popitkę Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/137/#findComment-471920 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3417 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Piotr rumem naciera metkę Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/137/#findComment-471938 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzed Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3418 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Potem wędzone zimnym dymkiem mięsko z jelenia, A co dalej? Podsuszanie/dojrzewanie? Wszystko na medal, ale to już nic nowego.http://www.sherv.net/cm/emo/happy/im-happy-smiley-emoticon.gif Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/137/#findComment-471976 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3419 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Podsuszanie/ Tak wisi w chłodzie i czeka na odbiorcę..... czyli podsycha sobie... A przed chwilą boczuś rolowany rozkroiłem i fotki zrobiłem... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/137/#findComment-471995 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davido31 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3420 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Pięknisty!!! Przepisik można? https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/?p=471643Piękna barwa wędzonek. Wyglądają jak photoshopowane Cytuj Jeśli chcesz uniknąć krytyki: - Nic nie mów - Nic nie rób - Bądź nikim (Arystoteles)Moja wędzarniaDymogenerator- Budowa i wymiary Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/137/#findComment-471997 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsosna Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3421 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Wyglądają jak photoshopowane no bez przesadyale piękne sa Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/137/#findComment-472001 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3422 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Przepisik można? Pewnie - boczek + peklosól 25g/kg - leżało w altance 5 dni. W środek resztki metki, myśliwskiej z jelenia i wieprzowej cienkiej. Napchane w futerko pamiętające PRL, wędzenie zimnym dymem w towarzystwie metki i jelenia kilka godzin. Parzenie 2 godziny około 80 stopni - bez mierzenia temperatury na koniec. Piękna barwa wędzonek. Wyglądają jak photoshopowane Mam dobry aparat, ma już wiele lat, mieści się w kieszeni i ma shopa w sobie. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/137/#findComment-472009 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3423 Opublikowano 29 Stycznia 2016 I tak nic nie przebije zwykłego prostego kompaktu, jak super mega wypasiony tel. za tysiące.. i z tysiącem opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/137/#findComment-472011 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davido31 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3424 Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) W środek resztki metki, myśliwskiej z jelenia i wieprzowej cienkiej. Napchane w futerko pamiętające PRL, wędzenie zimnym dymem w towarzystwie metki i jeleniaNo to lipa bo u nas jeleni 'oczień płoha' Mam dobry aparat, ma już wiele lat, mieści się w kieszeni i ma shopa w sobie. Czyli moc drzemie w operatorze a nie w sprzęcie Ale naprawdę piękny metaliczny fresnel , że tak powiem. no bez przesady Każdy ma inną wrażliwość artystyczną Edytowane 29 Stycznia 2016 przez davido31 Cytuj Jeśli chcesz uniknąć krytyki: - Nic nie mów - Nic nie rób - Bądź nikim (Arystoteles)Moja wędzarniaDymogenerator- Budowa i wymiary Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/137/#findComment-472016 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsosna Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3425 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Tsosna, dnia 29 Sty 2016 - 22:11, napisał: no bez przesady Każdy ma inną wrażliwość artystyczną Z wrażliwością, to tak jak z gustami - nie dyskutuje się, ale jak się ma tak zaje...ty produkt, to nie potrzeba ani PS, ani super aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/137/#findComment-472021 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.