davido31 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3426 Opublikowano 29 Stycznia 2016 jak się ma tak zaje...ty produkt, to nie potrzeba ani PS, Nom, nie inaczej. Cytuj Jeśli chcesz uniknąć krytyki: - Nic nie mów - Nic nie rób - Bądź nikim (Arystoteles)Moja wędzarniaDymogenerator- Budowa i wymiary Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/138/#findComment-472028 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3427 Opublikowano 30 Stycznia 2016 w futerko What it is ? Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/138/#findComment-472047 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3428 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Futerko - to taki czerwony w białe paski kubraczek, w który ubieram boczki rolowane i balerony, by w wędzarni ciepło miały i by sadze ich nie drażniły... Widoczny na fotach.... wcześniej... A propos - sezon na jelenie powoli dobiega końca..... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/138/#findComment-472061 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3429 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Futerko - to taki czerwony w białe paski kubraczek, w który ubieram boczki rolowane i balerony, by w wędzarni ciepło miały To w wędzarni jak wędzisz masz minusowe temperatury Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/138/#findComment-472064 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3430 Opublikowano 30 Stycznia 2016 boczuś pierwsza klasa Cytuj Jeśli marnowanie czasu daje ci radość to nie jest to czas zmarnowany Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/138/#findComment-472223 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3431 Opublikowano 4 Lutego 2016 Dziś wędziłem szynki, polędwice na focie i boczki.... brak foty... Jutro dalej szynki, baleron ... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/138/#findComment-473396 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davido31 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #3432 Opublikowano 4 Lutego 2016 Lubię to! Wysłane z mojego SM-N9005 Cytuj Jeśli chcesz uniknąć krytyki: - Nic nie mów - Nic nie rób - Bądź nikim (Arystoteles)Moja wędzarniaDymogenerator- Budowa i wymiary Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/138/#findComment-473404 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsosna Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #3433 Opublikowano 5 Lutego 2016 nie ma co, kolorek piękny Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/138/#findComment-473409 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3434 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zadyma dziś była... Polędwiczka w środę dymiona na zimno... Dziś mięsko nabyłem i poklasyfikowałem trochę.... Znalazłem w piwnicy kiwano - zjadłem dwa ... smak ogórkowo - kiwi - szału brak - ale leżały w piwnicy od września, kiedy je zerwałem... No i dzisiejsze wędzonki po parzeniu - co by nie było, że sczerniały po kąpieli... w futerku baleron... Zadyma dziś była... Polędwiczka w środę dymiona na zimno... Dziś mięsko nabyłem i poklasyfikowałem trochę.... Znalazłem w piwnicy kiwano - zjadłem dwa ... smak ogórkowo - kiwi - szału brak - ale leżały w piwnicy od września, kiedy je zerwałem... No i dzisiejsze wędzonki po parzeniu - co by nie było, że sczerniały po kąpieli... w futerku baleron... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/138/#findComment-473596 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #3435 Opublikowano 6 Lutego 2016 Dziś mięsko nabyłem i poklasyfikowałem trochę.... No Piotrek , popracowałeś za mocno . Ze zmęczenia podwójnie pisałeś . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/138/#findComment-473612 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela K. Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #3436 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zadyma dziś była... Piotrze siedzę i się ślinię Piękne Cytuj Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu Antoine de Saint-Exupery - Mały Książę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/138/#findComment-473622 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3437 Opublikowano 6 Lutego 2016 Wyroby z wczoraj przed rozdaniem... Oscypki w solance.... Zrobiłem jak Kurp kazał No i winko czeka na szafę, a skrobidecha ranny na nartach ... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/138/#findComment-473798 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #3438 Opublikowano 6 Lutego 2016 Buteleczki pięknie ułożone jak w krypcie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/138/#findComment-473800 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #3439 Opublikowano 6 Lutego 2016 Patrzę... Patrzę... i podziwiam No i winko czeka na szafę, Ładnie leżakuje Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/138/#findComment-473801 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #3440 Opublikowano 6 Lutego 2016 Oscypki w solance.... Zrobiłem jak Kurp kazał To wcześniej jak soliłeś, z ręki ? Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/138/#findComment-473802 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3441 Opublikowano 6 Lutego 2016 ułożone jak w krypcie. W krypcie to leżeli po długości.... To wcześniej jak soliłeś, z ręki ? Wcześniej to w solance bez siatki pływały... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/138/#findComment-473803 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #3442 Opublikowano 7 Lutego 2016 Wcześniej to w solance bez siatki pływały... Ja na początku też tak robiłem . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/138/#findComment-473814 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3443 Opublikowano 7 Lutego 2016 Dziś w szkło poszło Monachijskie ciemne... Z wieczorka kiełbaskę zrobiłem... A tu serki wczorajsze - jutro dym je pochłonie.... Te kilka zostało bez wędzenia do bezpośredniego spożycia... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/138/#findComment-473950 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3444 Opublikowano 8 Lutego 2016 Kiełbaski dziś wędziłem i parzyłem tym razem. Z wagi początkowej 14, 20kg zostało 12,40kg - wydajność 87% chyba... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/138/#findComment-474111 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokemon15 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #3445 Opublikowano 8 Lutego 2016 Pisu, kiedy ty masz czas na to wszystko ??? Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/138/#findComment-474156 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujaszek Tom Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #3446 Opublikowano 9 Lutego 2016 Piotr ,skrobidecha ranny ? mocno ? Cytuj Myślisz , że możesz wszystko ? Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi Myślałem ,że jestem już na dnie !!!! Ale ktoś rzucił mi łopatę. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/138/#findComment-474426 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3447 Opublikowano 9 Lutego 2016 kiedy ty masz czas na to wszystko ??? Odpocznę potem... skrobidecha ranny ? mocno ? Raczej ściemnia, dobrze się wcześniej ubezpieczył.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/138/#findComment-474429 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feederman Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #3448 Opublikowano 9 Lutego 2016 Pisu, kiedy ty masz czas na to wszystko ???On barszcz gotuje na energetycznych napojach... Cytuj Wszyscy ludzie różne! Jeden ja jednakowy...i ja BAŁT http://seatroutinpoland.e-fora.pl/index.php Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/138/#findComment-474431 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davido31 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #3449 Opublikowano 9 Lutego 2016 Jestem Twoim fanem Cytuj Jeśli chcesz uniknąć krytyki: - Nic nie mów - Nic nie rób - Bądź nikim (Arystoteles)Moja wędzarniaDymogenerator- Budowa i wymiary Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/138/#findComment-474454 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3450 Opublikowano 15 Lutego 2016 W sobotę serki zrobiłem - niecałe 30l - oscypki po wędzeniu - 3,5kg - ricotta 0,9kg. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/138/#findComment-476294 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.