gazda Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #4001 Opublikowano 3 Marca 2018 Piękne, ślinka ciekniepozdrawiam, Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/161/#findComment-590764 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #4002 Opublikowano 16 Marca 2018 To trochę wyrobów z wczoraj i przedwczoraj - było jeszcze tego trochę, ale.... Boczek faszerowany... rolowanym zwany salceson, baleron i leberka Filet z kurczaka wędzony i parzony Kaszanka parówkowa cebulowa polska frankfurterki polędwica wędzona jałowcowa biesiadna boczek wędzony Kiełbasa z fileta Krakowska z fileta indyka I to tak z grubsza - czy więcej fotek zrobić? dziś mam wolne od wędlinek... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/161/#findComment-592247 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #4003 Opublikowano 16 Marca 2018 dziś mam wolne Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/161/#findComment-592248 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #4004 Opublikowano 16 Marca 2018 Wyroby i klasa. Piotrek jak możesz to podaj przepis na metkę cebulową. Możesz na PW. Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/161/#findComment-592254 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #4005 Opublikowano 16 Marca 2018 Piotrek jak możesz to podaj przepis na metkę cebulową. Mięso - 20g/kg peklosól - 48h, sitko 5mm, pieprz 2g/ kg, cebula 3g/kg, krótko wymieszać z 5% zimnej wody i przyprawami, nadziać w poliamid,. powiesić w cieple na kilka godzin, by kolorek złapała, po czym do chłodu.... i jeść... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/161/#findComment-592266 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #4006 Opublikowano 16 Marca 2018 Piotrek, wędliny pierwsza klasa, Czy "biesiadna" to Twój konstrukt? Czy można przepis znaleźć na forum? Serdeczne pozdrowienia Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/161/#findComment-592290 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #4007 Opublikowano 16 Marca 2018 Do mnie uśmiecha się ten boczuś faszerowany.Piotrze mogę prosić Cię o przepis na farsz do boczkuPozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/161/#findComment-592291 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #4008 Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Pysznie wyglądające wyroby. Baleron, frankfurterki, żużel czy boczuś mistrzostwo. Jakbyś się podzielił przepisem na boczek to byłbym wdzięczny. Edytowane 16 Marca 2018 przez Woytas Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/161/#findComment-592294 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #4009 Opublikowano 16 Marca 2018 Czy "biesiadna" to Twój konstrukt? Czy można przepis znaleźć na forum? Mój konstrukt - kiełbaska wieprzowo-drobiowa - 25% indyk, przepisu na forum nie ma.... Piotrze mogę prosić Cię o przepis na farsz do boczku Alinka - farsz od kiełbaski, jaki akurat zostanie + gorczyca, majeranek, pieprz i odrobina żelatyny. Jakbyś się podzielił przepisem na boczek to byłbym wdzięczny. Chodzi o boczek czy boczek rolowany? Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/161/#findComment-592318 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #4010 Opublikowano 16 Marca 2018 Piotrek nie ma żartów A1+ Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/161/#findComment-592326 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #4011 Opublikowano 16 Marca 2018 Dla mnie poproszę boczek rolowany , boczek i polską . Widać rękę mistrza Cytuj Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/161/#findComment-592327 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #4012 Opublikowano 17 Marca 2018 przepisu na forum nie ma.. Dzięki Piotrze za odpowiedz,Pozdrowionka Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/161/#findComment-592331 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #4013 Opublikowano 17 Marca 2018 Czy "biesiadna" to Twój konstrukt? Czy można przepis znaleźć na forum? Mój konstrukt - kiełbaska wieprzowo-drobiowa - 25% indyk, przepisu na forum nie ma.... Piotrze mogę prosić Cię o przepis na farsz do boczku Alinka - farsz od kiełbaski, jaki akurat zostanie + gorczyca, majeranek, pieprz i odrobina żelatyny. Jakbyś się podzielił przepisem na boczek to byłbym wdzięczny. Chodzi o boczek czy boczek rolowany? Tak, rolowany. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/161/#findComment-592332 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #4014 Opublikowano 17 Marca 2018 Mięso - 20g/kg peklosól - 48h, sitko 5mm Masz na myśli boczek ? Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/161/#findComment-592338 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #4015 Opublikowano 17 Marca 2018 Masz na myśli boczek ? Do cebulowej używam II chudą.... bez boczku.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/161/#findComment-592362 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #4016 Opublikowano 17 Marca 2018 Piotrze, jeszcze jedno pytanie do kiełbasy biesiadnej. Jest Twoja kiełbasa podobna do dożynkowej? Pozdrowienia Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/161/#findComment-592393 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #4017 Opublikowano 17 Marca 2018 Sprzedam kuter Hobart Kuter dziś odjechał na wschód Jest Twoja kiełbasa podobna do dożynkowej? Nie znam przepisu na dożynkową.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/161/#findComment-592411 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #4018 Opublikowano 25 Marca 2018 Zeszły tydzień - rekord życiowy - 90 godzin w pracy i pracy.... Nadchodzący tydzień - będzie krócej...... A dziś wystawiłem swoje wyroby na Jarmarku Wielkanocnym u nas na wsi...przygotowałem na dziś - 37 pozycji asortymentu, czyli jakieś 60- 70 % z tego co aktualnie mam na bieżącej liście wyrobów.... szynka parzona + z tłuszczykiem ,ogonówka szynka wędzona surowa polędwica wędzona łososiowa polędwica parzona sopocka Kiełbasa polska wędzona parówkikiełbasa parówkowa boczek wędzony ,boczek parzony kiełbasa krakowska ,żywiecka, szynkowa metka luksusowa + cebulowa pasztetowa kaszanka gryczana kiełbasa biała surowa , biała parzonakiełbasa chłopska salceson czarny Krakowska z indyka baleron , boczek rolowany faszerowany kiełbasa jałowcowa, kiełbasa myśliwska Kiełbasa z fileta kurczaka kiełbasa drobiowa z udka kurczakapolędwiczka wędzona filet z indyka wędzony , filet w siatce z indyka kabanosy udko kurczaka wędzone smalec 250g +cebula,jabłkoFilet z kurczaka wędzony żeberka wędzone Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/161/#findComment-593482 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #4019 Opublikowano 25 Marca 2018 (edytowane) Piotrze,jak to zdołałeś ogarnąć?(Co do czasu pracy, ostatnie 10 lat pracowałam codziennie 8 godzin : od ósmej do ósmej.Ale to strasznie człowieka niszczy.)Jestem pewna, że sprzedaż się udała Edytowane 25 Marca 2018 przez EAnna Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/161/#findComment-593486 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #4020 Opublikowano 26 Marca 2018 codziennie 8 godzin : od ósmej do ósme oj to takie dziwne te 8 godzin - mnie wychodzi 12 - ale każdy ma w życiu taki okres - też kilka lat tylko sypiałem w domu - w nocy wracałem i w nocy wychodziłem - tak ,że Piotra doskonale rozumiem ...... Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/161/#findComment-593498 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #4021 Opublikowano 26 Marca 2018 @Muski, 8 h intensywnie ..pozostale godziny EAnna lekko sie obijala ...ja swojego czasu pracowalam od 7 do 22 . mlody czlowiek byl i glupi , teraz to odchorowuje. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/161/#findComment-593524 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #4022 Opublikowano 27 Marca 2018 90 godzin w pracy i pracy 37 pozycji asortymentu, czyli jakieś 60- 70 % z tego co aktualnie mam na bieżącej liście wyrobów To już rewiry heroizmu... Podziw Pisu, trzymaj się zdrowo... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/161/#findComment-593673 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #4023 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Śniadanko - delikatne.... dziś Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/161/#findComment-594826 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij #4024 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Śniadanko - delikatne.... dziś No fakt .... delikatne Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/161/#findComment-594838 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tysovia Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij #4025 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Wczoraj LP zażyczyła sobie paprykarz - dziś zrobiłem - 15 słoików różnej wielkości, na różne okoliczności. Makrele,szprotki, morszczuk, ryż długoziarnisty,cebula, koncentrat pomidorowy, miód gryczany,olej rzepakowy,papryka mielona słodka i ostra, ocet winny wiśniowy, sól i gotowe. P1040146.JPGP1040146.JPGCzy te słoiczki z paprykarzem pasteryzujesz? Jeśli tak to przez jaki czas i ile mogą później posiedzieć w chłodnym? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/161/#findComment-594984 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.