sajmon55556 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #1701 Opublikowano 20 Listopada 2016 Radku, takie zapasy to znak, że zima będzie ciężka? Mirku , oj może być . W zeszłym tygodniu postraszyło fest .W Nowym Targu było -15 na termometrze. Nastąpiła szybka wymiana akumulatora na nowy :-). Pozdrowienia Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/69/#findComment-527145 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1702 Opublikowano 20 Listopada 2016 W Nowym Targu było -15 na termometrze. Nastąpiła szybka wymiana akumulatora na nowy :-). Pozdrowienia W Bukowinie tak samo . Czyli nastąpiła szybka weryfikacja sprzętu . Ale za to wczoraj plus 13*C, tylko że wiatr łeb urywał .Pozdrawiam. Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/69/#findComment-527148 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon55556 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #1703 Opublikowano 20 Listopada 2016 W Nowym Targu było -15 na termometrze. Nastąpiła szybka wymiana akumulatora na nowy :-). Pozdrowienia W Bukowinie tak samo . Czyli nastąpiła szybka weryfikacja sprzętu . Ale za to wczoraj plus 13*C, tylko że wiatr łeb urywał .Pozdrawiam.Dzisiaj nie lepiej w Zakopanem. Ogólnie dawno tak długo Halny się nie utrzymywał. P.S. Radku wyroby jak zawsze zacne. Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/69/#findComment-527149 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #1704 Opublikowano 20 Listopada 2016 Radku wyroby jak zawsze zacne To nie ulega wątpliwości. Mam nadzieję, że za kilka miesięcy spróbujemy... Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/69/#findComment-527151 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby7074 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #1705 Opublikowano 20 Listopada 2016 Mając pakowarkę próżniową to najlepszy sposób przechowywania,ja posiłkuje się starym Mińskiem który ma pod zamrażalnikiem plastikową regulowaną kratownicę,dzięki której mogę w komorze chłodniczej uzyskać temp od -1,do +8 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/69/#findComment-527165 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #1706 Opublikowano 20 Listopada 2016 Radku rolady jak marzenie Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/69/#findComment-527195 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #1707 Opublikowano 20 Listopada 2016 Radku sliczne roladki! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/69/#findComment-527197 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #1708 Opublikowano 20 Listopada 2016 RAdku, jak zawsze wspanialosci Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/69/#findComment-527260 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #1709 Opublikowano 20 Listopada 2016 Radku,czy te wspaniałe rolady pakujesz do skór golonkowych?Pytam, bo kupowane przeze mnie golonki maja skóry minimalistyczne. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/69/#findComment-527286 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1710 Opublikowano 21 Listopada 2016 Mam nadzieję, że za kilka miesięcy spróbujemy... Jak tylko zdrowie pozwoli . Radku, czy te wspaniałe rolady pakujesz do skór golonkowych? Pytam, bo kupowane przeze mnie golonki maja skóry minimalistyczne. Aniu, tak. Tu gdzie się zaopatruję, golonki mają skóry prawie idealne na rolady. Wszystkim bardzo dziękuję za miłe słowa !!! Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/69/#findComment-527300 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1711 Opublikowano 23 Listopada 2016 Żywiecka .Ta jest parzona i dwukrotnie wędzona. Jeszcze kilka sztuk zostawiłem do podsuszenia. Już można jeść . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/69/#findComment-527662 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #1712 Opublikowano 23 Listopada 2016 jest parzona i dwukrotnie wędzona Radku widzę że zrobiona w naturalnym,zgodnie ze sztuką Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/69/#findComment-527664 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1713 Opublikowano 23 Listopada 2016 Radku widzę że zrobiona w naturalnym,zgodnie ze sztuką Kostek .Pozdrawiam !!! Miesiąc wisiały . Dwa razy po parę godzin wędzone. Już można jeść. Tylko cienko kroimy . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/69/#findComment-527726 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #1714 Opublikowano 23 Listopada 2016 Cuda PAnie, cuda Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/69/#findComment-527775 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #1715 Opublikowano 23 Listopada 2016 To trzecie zdjęcie to rolada boczkowa? Jeśli tak, to wycinałeś tłuszcz z boczku, czy świnka była mutantem? Cytuj Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/69/#findComment-527791 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #1716 Opublikowano 23 Listopada 2016 Żywiecka Ulubiona kiełbasa mojej młodości.Gdy chodziłam do ogólniaka w latach 1964-1968 kupowałam sobie - po drodze - bułkę z dwoma plasterkami żywieckiej.To znaczy - kupowałam kilka dni po stypendium. Później tylko ją oglądałam. Obecnie żyjemy w czasach dobrobytu. Wtedy - słuchałam tylko o przedwojennym dobrobycie rodziców i miałam poczucie krzywdy - myśląc o tej kiełbasie. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/69/#findComment-527805 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1717 Opublikowano 24 Listopada 2016 Cuda PAnie, cuda Aniu , bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam !!! To trzecie zdjęcie to rolada boczkowa? Tak, to zrolowany boczek. Jeśli tak, to wycinałeś tłuszcz z boczku, czy świnka była mutantem? Ani jedno, ani drugie (mam nadzieję). Tak po prostu ułożyły się mięśnie. Widać na fotce. Wtedy - słuchałam tylko o przedwojennym dobrobycie rodziców i miałam poczucie krzywdy - myśląc o tej kiełbasie. Takie to były ciężkie czasy. Choć nie dla każdego i nie pod każdym względem... Rozpisując się musiałbym zahaczyć o politykę, a nie chcę... Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/69/#findComment-527849 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby7074 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #1718 Opublikowano 24 Listopada 2016 Witaj Radku,jakich naturalnych osłonek użyłeś do żywieckiej i ewentualnie gdzie można je kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/69/#findComment-527855 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1719 Opublikowano 25 Listopada 2016 Witaj Radku,jakich naturalnych osłonek użyłeś do żywieckiej i ewentualnie gdzie można je kupić? Czołem. To są jelita wołowe proste. Kupisz np. tu : http://www.robimywedliny.pl/pl/c/Jelita-wolowe/27 Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/69/#findComment-528050 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby7074 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #1720 Opublikowano 25 Listopada 2016 Dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/69/#findComment-528090 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1721 Opublikowano 25 Listopada 2016 Dziękuje za odpowiedź . Dzisiaj w wędzarni polędwice . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/69/#findComment-528099 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #1722 Opublikowano 25 Listopada 2016 Czy są zawinięte w folię i włożone w siatkę, czy tylko siatka ? Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/69/#findComment-528103 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1723 Opublikowano 26 Listopada 2016 Czy są zawinięte w folię i włożone w siatkę, czy tylko siatka ? Są w folii . Już można jeść, tylko trzeba sobie rozpakować . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/69/#findComment-528266 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1724 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Żywiecka podsuszana i kabanosy wczoraj zrobione. Już można jeść . Teraz „przerwa techniczna” na przegrupowanie sił . Z wiosną, z nowymi siłami, znowu coś zadymię . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/69/#findComment-529903 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1725 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Tylko mi nie mów ,ze przez całą zimę będziesz kupował wędlinę w sklepie, bo te wędliny które pokazałeś znikną momentalnie, takie ładne. Cytuj Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/69/#findComment-529907 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.