arkawroc Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #76 Opublikowano 15 Marca 2013 pytam bo z suszonej jeszcze nie robiłem, ale dobrze wiedzieć ,idzie powoli sezon grillowy więc trza wziąść się do roboty i wydreptać jakieś 30 kg kaszanki :thumbsup: Cytuj dobre żarcie -to jest to!!! tel.608215213 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/502-krew-do-kaszanki/page/4/#findComment-274971 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #77 Opublikowano 15 Marca 2013 Mi wydaje się ze jest niewielka różnica w kolorze i chyba wyczuwam nieco inny smak - możliwe że to tylko sugestia ale ... niemniej dla większości nie ma absolutnie żadnej różnicy Cytuj Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/502-krew-do-kaszanki/page/4/#findComment-274993 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #78 Opublikowano 15 Marca 2013 Mi wydaje się ze jest niewielka różnica w kolorze i chyba wyczuwam nieco inny smakKolor to można dopracować,ale smak jak dla mnie też jest inny tzn. świeża ma lepszy. Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/502-krew-do-kaszanki/page/4/#findComment-274998 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #79 Opublikowano 16 Marca 2013 Mi wydaje się ze jest niewielka różnica w kolorze i chyba wyczuwam nieco inny smak A po czym tak sądzisz bo jak po spółdzielczej to pamiętasz ,że to była półkrwi. :grin:. Ja różnicy nie wyczuwam choć wolę białą. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/502-krew-do-kaszanki/page/4/#findComment-275032 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masakrator Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #80 Opublikowano 16 Marca 2013 Ze świeżą krwią będziesz miał problem. Kup sobie krew w proszku i problem masz z głowy. Wiem, napiszesz, że to nie to samo co świeża, ale ...... polecam. :grin: Wręcz przeciwnie!!! Tyl co kupiłem u Ciebie szanowny Miro kały kilogram suszonej krwi - już jest u mnie . Miałem jednak nadzieję na oryginał, niemniej jednak na Święta zjem własną kaszankę - bez względu jaka wyjdzie :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/502-krew-do-kaszanki/page/4/#findComment-275042 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #81 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Jak długo można przechowywać zamrożoną krew :question: Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/502-krew-do-kaszanki/page/4/#findComment-280566 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #82 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Jak długo można przechowywać zamrożoną krew :question: Nie wiem czy to jest zgodne z Polską Normą . Ja w zamrażarce przy -24 stopnie mam . nawet do roku . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/502-krew-do-kaszanki/page/4/#findComment-280568 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.