Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Zrób ten z Akademii Dziadka - tylko na poczatek nic nie kombinuj. Trzymaj się przepisu.

http://wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1189

I tutaj trochę wypróbowanych przepisów: http://wedlinydomowe.pl/articles.php?topic=40

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5037-m%C3%B3j-pierwszy-salceson/#findComment-141754
Udostępnij na innych stronach

Zrób ten z Akademii Dziadka - tylko na poczatek nic nie kombinuj. Trzymaj się przepisu.

http://wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1189

I tutaj trochę wypróbowanych przepisów: http://wedlinydomowe.pl/articles.php?topic=40

Dzięki za pomoc.

 

[ Dodano: Sob 15 Sty, 2011 00:09 ]

Czy skórę z łba też kroję do salcesonu?

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5037-m%C3%B3j-pierwszy-salceson/#findComment-141759
Udostępnij na innych stronach

y skórę z łba też kroję do salcesonu?

Oczywiście ,że tak.Wszystko prócz kości. :grin:

Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,

jak wielkiego zadania się podejmuje,

bo będzie musiał wymyślić

jeszcze dwadzieścia innych kłamstw,

żeby podtrzymać to jedno.

(Alexander Pope)

Nie odpowiadam na PW.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5037-m%C3%B3j-pierwszy-salceson/#findComment-141773
Udostępnij na innych stronach

Tylko ją "ogol" lub opal, by nie było ewentualnie kłopotu z pozostałą sierścią. :grin:

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5037-m%C3%B3j-pierwszy-salceson/#findComment-141774
Udostępnij na innych stronach

Maska to zdjęta skóra z głowy, a nochal jest właśnie w masce :lol: i gotujemy, uważaj na cienkie chrząstki w nochalu :lol:

Podstawa to porządne wyczyszczenie maski ze szczeciny, wykrojony dokładnie środek ucha wewnętrznego,sprawdzenie czy nie ma przypadkiem oka, rzęsy wycinamy.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5037-m%C3%B3j-pierwszy-salceson/#findComment-141882
Udostępnij na innych stronach

masz coś przeciwko przedwojennemu salcesonowi

Mój dziadek przed wojną używał saletry, przed pierwszą. :cool:

Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5037-m%C3%B3j-pierwszy-salceson/#findComment-142059
Udostępnij na innych stronach

Dziadek używał dlatego saletry,bo nie było wtedy peklosolu

Ja też używam często saletry, by się dobrze zakonserwować. :cool:

Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5037-m%C3%B3j-pierwszy-salceson/#findComment-142085
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=764&highlight=fotosik

proszę cię bardzo , tylko pamiętaj zdjęcia muszą mieć odpowiednią wielkość , czyli musisz je zmniejszyć na komputerze .

Hanka_Kaszubka33

Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem....

GDYNIA MOJE MIASTO

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5037-m%C3%B3j-pierwszy-salceson/#findComment-143383
Udostępnij na innych stronach

Takie fotki pięknego i pysznego salcesonu przesłał mi kolega kertoipg,

Pozwalam je sobie wkleić na forum .

Dzieło kolegi kertoipg, :clap: :clap: :clap:

Hanka_Kaszubka33

Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem....

GDYNIA MOJE MIASTO

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5037-m%C3%B3j-pierwszy-salceson/#findComment-143460
Udostępnij na innych stronach

No to masz smakosza. Wszystkiego nie wystawiaj. :grin:

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5037-m%C3%B3j-pierwszy-salceson/#findComment-143536
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...
Jak chcesz z wątróbką to zrób Brunszwicki.Biały z wątrobą nie pasi

Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,

jak wielkiego zadania się podejmuje,

bo będzie musiał wymyślić

jeszcze dwadzieścia innych kłamstw,

żeby podtrzymać to jedno.

(Alexander Pope)

Nie odpowiadam na PW.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5037-m%C3%B3j-pierwszy-salceson/#findComment-145016
Udostępnij na innych stronach

czy nie zepsuję salcesonu białego dodając ją .

 

 

Nie zepsujesz , jednak ja bym nie dawał . Do czarnego czasami trochę dodaję .

 

 

Pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5037-m%C3%B3j-pierwszy-salceson/#findComment-145028
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.