andrzej k Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #2776 Opublikowano 20 Marca 2018 Aż uśmiech na twarzy się pojawia :D Dzięki .ta z przodu to biała wędzona? Ja robię białą z peklosolą ( lepiej nam smakuje ) , więc z jednego farszu pozwalam sobie zrobić dwa rodzaje kiełbaski Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/112/#findComment-592661 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #2777 Opublikowano 20 Marca 2018 Czy fotki robiłeś przy lustrze Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/112/#findComment-592670 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #2778 Opublikowano 20 Marca 2018 robię białą z peklosolą Andrzejku, dajesz tylko peklosól, albo mieszasz w jakiejś proporcji?Muszę teraz na święta też tak zrobić, bo może dłużej poleżeć, no i jeden farsz na 2 rodzaje kiełbasy to też pomysł. Pozdrowionka Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/112/#findComment-592673 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #2779 Opublikowano 20 Marca 2018 Czy fotki robiłeś przy lustrze Tak .... kryształowym Andrzejku, dajesz tylko peklosól, Teraz daję 50/50 ..... kiedyś dawałem nawet trochę mniej 25/75 - Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/112/#findComment-592691 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #2780 Opublikowano 20 Marca 2018 Teraz daję 50/50 Dzięki za odpowiedz, pozdrowienia Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/112/#findComment-592696 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #2781 Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) Jędruś, parę dni wstecz miałem 14 słoików w turku 17 L, fotkę dla Ciebie zrobiłem i zapomniałem wstawić Tak to wygląda w środku. Edytowane 21 Marca 2018 przez Zbój Madej Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/112/#findComment-592921 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #2782 Opublikowano 21 Marca 2018 , fotkę dla Ciebie zrobiłem i zapomniałem wstawić Tak to wygląda w środku. Dzięki Wojtuś ...... Jestem coraz bliżej zamówienia "Turka" ... Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/112/#findComment-592963 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ab48 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #2783 Opublikowano 21 Marca 2018 Zbóju...a zapodaj przepisik na Twoje słoikowe.. [Dodano: 21 mar 2018 - 23:35]Andrzejku...daj jakiś namiar na Twoją leberke.. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/112/#findComment-592967 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #2784 Opublikowano 22 Marca 2018 Andrzejku...daj jakiś namiar na Twoją leberke.. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2399-watrobianka-o-grubej-granulacji-andrzejak/ Jeżeli wolisz bardziej smarowną to możesz zmielić przez sitko 2mm ...... Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/112/#findComment-592984 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #2785 Opublikowano 22 Marca 2018 Ab48 jestem na PKP nie ma jak pisać popatrz temat wyroby sloikowe zboja madeja. Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/112/#findComment-592994 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #2786 Opublikowano 24 Marca 2018 Super przekąska ...... między mięsiwem... Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/112/#findComment-593281 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #2787 Opublikowano 24 Marca 2018 Rybka lubi pływać! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/112/#findComment-593288 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #2788 Opublikowano 25 Marca 2018 @andrzej k, moje najlepszy sposob na takiego sledzia !Ja robie jeszcze inaczej takie dwa platy jak twoje posypuje pieprzem i siekanym koperkiem skladam do siebie (tak zeby skora byla na zewnatrz ) panieruje w mace graham smaze dodaje czerwona cebule listek i ziele angielskie do zalewy zalewa ja robie typowo szwedzka czyli 123 ale mozesz dac mniej cukru . Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/112/#findComment-593372 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #2789 Opublikowano 25 Marca 2018 @andrzej k, moje najlepszy sposob na takiego sledzia !Ja robie jeszcze inaczej takie dwa platy jak twoje posypuje pieprzem i siekanym koperkiem skladam do siebie (tak zeby skora byla na zewnatrz ) panieruje w mace graham smaze dodaje czerwona cebule listek i ziele angielskie do zalewy zalewa ja robie typowo szwedzka czyli 123 ale mozesz dac mniej cukru . Rozumiem że 1 część cukru, dwie octu i trzy wody?. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/112/#findComment-593380 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #2790 Opublikowano 25 Marca 2018 Super przekąska ...... między mięsiwem.. Do tego flaszeczka . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/112/#findComment-593392 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #2791 Opublikowano 25 Marca 2018 Do tego flaszeczka Sąsiedzie Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/112/#findComment-593393 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #2792 Opublikowano 25 Marca 2018 Do tego flaszeczka . Sąsiedzie Rybka lubi pły. wać - i dla zdrowotności. Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/112/#findComment-593395 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #2793 Opublikowano 25 Marca 2018 @andrzej k, moje najlepszy sposob na takiego sledzia !Ja robie jeszcze inaczej takie dwa platy jak twoje posypuje pieprzem i siekanym koperkiem skladam do siebie (tak zeby skora byla na zewnatrz ) panieruje w mace graham smaze dodaje czerwona cebule listek i ziele angielskie do zalewy zalewa ja robie typowo szwedzka czyli 123 ale mozesz dac mniej cukru .Rozumiem że 1 część cukru, dwie octu i trzy wody?.1 octu 2 cukru 3 wody Skickat från min SM-J320FN via Tapatalk Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/112/#findComment-593398 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #2794 Opublikowano 25 Marca 2018 Ja robie jeszcze inaczej takie dwa platy jak twoje Myślę że będzie jeszcze możliwość zrobienia takiej próby A te płaty w zalewie się nie rozkleją Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/112/#findComment-593414 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #2795 Opublikowano 25 Marca 2018 Ja robie jeszcze inaczej takie dwa platy jak twoje Myślę że będzie jeszcze możliwość zrobienia takiej próby A te płaty w zalewie się nie rozkleją Nie .trzymaja sie tylko trzeba na patelni delikatnie przewracac szpatulka .ja zdejmuje i ukladam od razu w tym czym pozniej maja byc i zalewam zalewa Skickat från min SM-J320FN via Tapatalk Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/112/#findComment-593416 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #2796 Opublikowano 25 Marca 2018 .trzymaja sie Dzięki Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/112/#findComment-593417 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszeko Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #2797 Opublikowano 25 Marca 2018 jak dasz szklanke wody to ile to bedzie cukru a ile octu? Jak to liczyc?a dwie szklanki wody albo trzy szklanki nie panimaju. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/112/#findComment-593418 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #2798 Opublikowano 25 Marca 2018 jak dasz szklanke wody to ile to bedzie cukru a ile octu? Jak to liczyc?a dwie szklanki wody albo trzy szklanki nie panimaju.1/3octu 2/3 cukier Skickat från min SM-J320FN via Tapatalk Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/112/#findComment-593420 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #2799 Opublikowano 25 Marca 2018 nie panimaju - proporcje............. Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/112/#findComment-593421 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #2800 Opublikowano 25 Marca 2018 jak dasz szklanke wody Rozpocznij od octu .......... będzie łatwiej Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/112/#findComment-593422 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.