Skocz do zawartości

Moje wyroby - andrzeja k


andrzej k

Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Na śniedanko.????. Należyte ukłony. Andrzeju jak to robisz ze zawsze przy kiełbasie, kaszance masz równe długości pętek jak z pod linijki . Czy odmierzasz równe odcinki, a jak jest nie do pary czy niewymiarowe, to odcinasz farszu z powrotem do nadziewarki a osłonka do kubła. Czy masz iny patent. ???? Edytowane przez Maciekzbrzegu
Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Należyte ukłony.

 

Dziękuję

 

 

 

masz równe długości pętek jak z pod linijki .

 

Nie do końca jak z pod linijki ale staram się robić równe . :)    Moim zdaniem porządek nawet na kiju z wędlinami jest częścią higieny .

 

 

 

a jak jest nie do pary czy niewymiarowe, to odcinasz farszu z powrotem do nadziewarki

 

 Szanuję swoją pracę i nic drugi raz do nadziewarki nie idzie .  Wprawa ( parę kilogramów wyrobów już zrobiłem ) robi swoje ... tak reguluję długością pętek że na końcu musi być parka . :)

 

 

 

Czy masz iny patent.

 

W razie niespodzianek, każdy powinien mieć jakieś tam  swoje patenty--możliwości wybrnięcia z danej sytuacji ..

 

 

 

Ładna porcyjka.

 

Dzięki

 

 

Pozdrawiam majowo

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

 

 

Wędzonki z dzika
Widać po kolorku  :thumbsup: Jak robie kiełbasy - to też bardziej wiśniowe  :thumbsup:  

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Grillowane na chrupiące to dopiero rarytas ????????

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...
W piąteczek kręcony..

Bardzo smakowicie wygląda  Andrzejku...… i  jeszcze z uchem...mniam  :thumbsup:  :clap:

Pozdrowienia

Edytowane przez witt

Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek

 

Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

W piąteczek kręcony..

Jadłam w Zakopanem, przepyszny  :tongue:  

Mistrzowski wyrób  :thumbsup:   :clap:

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Zapeklowana dzicza szynka bez golonki i kości
Chyba przejdę na wege , Mistrzu = po tym salcesonie =>poszedłem wyciągnąć   kawałek z zamrażarki  :facepalm:

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.