tier Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #376 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Wujaszek trzymam w pomieszczeniu gdzie jest ok 10C, a dziś trochę powędziłem. pogoda z rana deszcz, śnieg i tak w kółko Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/16/#findComment-418040 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gen Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #377 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Tier piękne wyroby. Kiedyś i ja dobiorę taki kolor farby .Powiedz, nie boisz się, że Ci serki wyjadą do dołu, jak ich nie wiążesz? Jaki to rozmiar siatki? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/16/#findComment-418057 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #378 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Nie wypadnie, do niedawna wiązałem z każdej strony od kilku wędzeń tylko z góry i jest ok, szkoda czasu i sznurka siatka to 5,5cm Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/16/#findComment-418062 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #379 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Nie wypadnie, do niedawna wiązałem z każdej strony od kilku wędzeń tylko z góry i jest ok, szkoda czasu i sznurka Przemek i w jakiej temp. wędzisz sery normalnie z wędlinami ? TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/16/#findComment-418081 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #380 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Bazyl razem ok 40-50C przeważnie daję z przodu wędzarni, te pojedyńcze sztuki to musiałem dowędzić trochę z braku miejsca (mniejsze serki pakowałem po 3 do siatki) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/16/#findComment-418085 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwie Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #381 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Nie wypadnie, do niedawna wiązałem z każdej strony od kilku wędzeń tylko z góry i jest ok,Jak zapakujesz do siatki mięso w ten sam sposób to też nie wypadnie, podejrzałem to kiedyś chyba u Grześka @Elgregora i przepraktykowałem - działa Sent from my Nokia 1011 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/16/#findComment-418098 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #382 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Jak zapakujesz do siatki mięso w ten sam sposób to też nie wypadnie, podejrzałem to kiedyś chyba u Grześka @Elgregora i przepraktykowałem - działa A ja siatek nie używam teraz mięcho wisi na hakach w łazience i obsycha do wędzenia Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez chudziak TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/16/#findComment-418101 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwie Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #383 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Bazyl, od zawsze powtarzam - każdemu według potrzeb i możliwości ... generalnie (z pewnymi wyjątkami) to wolny kraj http://planeta-skilla.pl/uploads/images/1417032687-piwo.GIF Sent from my Nokia 1011 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/16/#findComment-418105 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #384 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Dziś palcówkę rozkroiłem i salami pepperoni, w smaku jest pikantne całkiem całkiem... jednak zwykła salami najlepsza A to dzisiejszy obiad ktoś zgadnie co to ? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/16/#findComment-419314 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #385 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Hmm...-ja z jajkiem to jadam tylko żurek i szczawiową... beata Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/16/#findComment-419315 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maad Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #386 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 A to dzisiejszy obiad ktoś zgadnie co to ? młode warzywka ... to musi być zupa ... azotanowa Jeśli nie znasz ojca choroby, to jej matką jest zła dieta.przysłowie chińskieKiedy państwo boi się obywatela oznacza to wolność. Kiedy obywatel boi się państwa mamy tyranię.Thomas Jefferson ...a poza tym sądzę, że unia europejska musi zostać zniszczona Zapraszam na moją stronę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/16/#findComment-419316 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gen Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #387 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Chińska zupka rybna ? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/16/#findComment-419317 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #388 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Blisko blisko nie chińska nie kupna ale coś podobnego Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/16/#findComment-419318 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gen Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #389 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Nie pisałem, że kupna, przecież widać. Jadłem podobną, jako chińską rybną, tylko jajko było lane. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/16/#findComment-419320 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #390 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 A to nie jakiś japoński Ramen? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/16/#findComment-419330 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #391 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 O właśnie mardem brawo może nie prawdziwe ramen ale jakaś namiastka. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/16/#findComment-419333 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #392 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 O właśnie mardem brawo może nie prawdziwe ramen ale jakaś namiastka. Hie hie Na pewno bardzo wybitna kulinarnie namiastka Nie bądź taki skromny Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/16/#findComment-419335 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #393 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Od paru dni w domu suszę czosnek niedźwiedzi, szkoda że zapachu nie można przesłać przez sieć Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/16/#findComment-419645 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #394 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Przemek ile razy w roku można ten czosnek ścinać do suszenia? Czy On się krzewi (rozmnaża z cebulek)? W zeszłym roku kupiłem czosnek, wsadziłem ale usechł i myślałem że z niego nic nie będzie. Jakieś moje było zdziwienie w tym roku jak na działce w tym miejscu gdzie wysadziłem powschodził czosnek i to wszystkie cebulki jakie wsadziłem . A te salami kochany - że ja jak bylem u Ciebie po lasce od Ciebie nie kupiłem. Będziesz miał jutro nękające telefony ode mnie Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/16/#findComment-419677 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #395 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Od paru dni w domu suszę czosnek niedźwiedzi, szkoda że zapachu nie można przesłać przez sieć Ta czosnek to marycha się suszy, a na wierzchu pare liści czosnku dla niepoznaki TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/16/#findComment-419681 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzed Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #396 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 tier, salami i pepperoni wyższego szczebla! http://www.sherv.net/cm/emoticons/yes/winking-thumbs-up-smiley-emoticon.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/16/#findComment-419704 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #397 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Od paru dni w domu suszę czosnek niedźwiedzi, A jak oceniasz wartość/moc tego suszu?Robisz to w piekarniku czy w temp. otoczenia?W ub. roku zakisiłam kilka słoików.Zupa na bazie tak zakonserwowanych liści jest powalająca. Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/16/#findComment-419706 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #398 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Czosnek suszę w temp. pokojowej na metalowej siatce co jakiś czas tylko obracam i wtedy jest najsilniejszy zapach jeżeli chodzi o susz to na razie jest bardzo aromatyczny najwięcej smaku jest w ogonkach Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/16/#findComment-419713 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujaszek Tom Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #399 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Przemku melduję ,że rozsada papryczki czereśniowej ma już 3cm Kiełbasa powala a w szczególności Palcówka , ciekawym jest czy ją zadałeś jakąś kulturą ?Ślicznie wybarwiona ,przypomina saucisson sec. Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez Wujaszek Tom Myślisz , że możesz wszystko ? Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi Myślałem ,że jestem już na dnie !!!! Ale ktoś rzucił mi łopatę. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/16/#findComment-419719 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #400 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 W ub. roku zakisiłam kilka słoików. EAnno ... możesz napisać dokładniej jak to robiłaś. Będę wdzięczna. Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/16/#findComment-419720 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi