ziezielony Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1351 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Serde(l)czne Życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/55/#findComment-492350 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1352 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Wszystkiego najlepszego dla BigMamy Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/55/#findComment-492352 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1353 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Basiu, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i pociechy z Syna. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/55/#findComment-492354 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pools Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1354 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Basiu, dużo zdrowia, wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/55/#findComment-492356 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Mama Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1355 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję za życzenia urodzinowe, Kochani!!! Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/55/#findComment-492361 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1356 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Kochani!!! A całusek za życzenia to w Napoleonowie?? Taaaaak ??? Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/55/#findComment-492375 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1357 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Wszystkiego najlepszego i duzo radosci z syna , co ma zlote raczki Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/55/#findComment-492382 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirus Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1358 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Big Mamo wszystkiego najlepszego urodzinkowego.http://www.donaco.pl/galerie/e/elipsa-01-zycie-zaczyna_244.jpg Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez Wirus Cytuj Pozdrawiam Wirus. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/55/#findComment-492384 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1359 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Basiu Sto Lat! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/55/#findComment-492385 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1360 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) Wracając do tematów kulinarnych Po wspólnej produkcji jedzenia z Olą, zostało sporo porów i kapusta... więc co? .. no przecież, że gołąbki ...wegetariańskie przepis zapisuję tu, bo wymaga dopracowania.. a inaczej pewnie bym o nim zapomniał. Problemem była młoda kapusta, która nie potrafiła należycie utrzymać niezwiązanego mięsem farszu. (rozgotowała się za bardzo)Przy normalnej kapuście myślę, a właściwie jestem pewien, że byłyby idealne! Wziąłem serową kaszkę manną (masę na wcześniejsze kotleciki urodzinowe), kilka porów i torebkę ryżu. Pory podsmażyłem na oliwie pod przykryciem aż zmiękną i dodałem 5 jajek.. taka jajecznica z przewagą pora. Ryż gotowałem przez 20 min. Połączyłem wszystko z masą z mannej (kotlecikową) i doprawiłem. Jeżeli konsystencja jest zbyt rzadka należy dosypać suchej kaszki mannej. Rozdzielić liście w garze z wrzątkiem, zwinąć.. banał, który każdy potrafi. Na dno garnka poszło posiekane serce kapusty, marchewka, liście laurowe, ziele angielskie, maeranek i kostka rosołowa.. druga na górę pod resztą nieużytych liści. Gotowane 50 minut - jak dla młodej kapusty za długo, ale myślę że krócej nie można było.. te smaki wszystkie musiały odpowiednio przejść - po prostu trzeba będzie normalna kapustę kupić. Podane z sosem jogurtowym - ketchup fanex no7, jogurt grecki, zalewa czosnkowa spod 'ot hiem do', świeży koperek i odrobina soli. Drugi sposób podania - sama kapusta i warzywko w formie zupy zwieńczonej jajcami sadzonymi. Pozdrawiam żółteczkaaaa kult żółteczka. Edytowane 21 Kwietnia 2016 przez PanBoczek Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/55/#findComment-492660 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1361 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Robert , czesto robie takie golabki czy papryki faszerowane wlasnie vytm warzywno-ryzowym farszem. Dodaje tutaj jeszcze grzyby,bardzo lubiane sagrzyby u nas. Jedno co robie inaczej,to sos w ktorym sie gotuje, jest paprykowo-cebulowo- lekko pomidorowy. Tryzmaja ksztalt i smak jest boski. Pozniej sos sobie mozna zgescic jak kto lubi. U ciebie w temacie zawsze ciekawoski, no i zdjecia wspaniale przedstawiaja jedzenie Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/55/#findComment-492757 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1362 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Bobo, Te żółtka to jadłbym Ci z ręki... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/55/#findComment-492760 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1363 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Bobo, Te żółtka to jadłbym Ci z ręki... To daje do myslenia Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/55/#findComment-492765 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1364 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Witam - Za kolegą Tier - on z jednej żółtka ................................ ja z drugiej te gołąbki ......................... chyba że masz więcej rąk ??? Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/55/#findComment-492806 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1365 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 .... PiBi... niedoścignion.... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/55/#findComment-492822 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1366 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Robert , czesto robie takie golabki czy papryki faszerowane wlasnie vytm warzywno-ryzowym farszem. Dodaje tutaj jeszcze grzyby,bardzo lubiane sagrzyby u nas. Jedno co robie inaczej,to sos w ktorym sie gotuje, jest paprykowo-cebulowo- lekko pomidorowy. Tryzmaja ksztalt i smak jest boski. Pozniej sos sobie mozna zgescic jak kto lubi. U ciebie w temacie zawsze ciekawoski, no i zdjecia wspaniale przedstawiaja jedzenie dzięki Aniu spróbuję z grzybami! ..i ten sos paprykowo-cebulkowo-pomidorowy normalne, mięsne gołąbki najbardziej uwielbiam bez sosu.. ale tu będzie jak najbardziej na miejscu Myślę też, żeby ryż i kaszkę zastąpić nasionkami Chia Bobo, Te żółtka to jadłbym Ci z ręki... Witam - Za kolegą Tier - on z jednej żółtka ................................ ja z drugiej te gołąbki ......................... chyba że masz więcej rąk ??? dzięki dzięki .... PiBi... niedoścignion.... zbyt łaskaw Jesteś ty w końcu tylko ptaszki i jajeczka Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/55/#findComment-492870 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1367 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Myślę też, żeby ryż i kaszkę zastąpić nasionkami Chia mozna tez zastapic zielona soczewica. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/55/#findComment-492898 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1368 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 PiBi... Twoja wyścigowość polega na tym, że wystarczy cokolwiek a już jest Szoł w dodatku wielowymiarowy Jeden z bardziej ...różnorodnych i estetycznych wątków, tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/55/#findComment-492904 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1369 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Bobo, tak oglądam i oglądam Twoje smaczności i tak sobie myślę.. chyba trza się pakować i do stolicy jechać, może dadzą kawałek do posmakowania :D Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/55/#findComment-492912 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1370 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Jeden z bardziej ...różnorodnych i estetycznych wątków, tak trzymaj Dzięki piękne od Ciebie taka pochwała dużo znaczy Bobo, tak oglądam i oglądam Twoje smaczności i tak sobie myślę.. chyba trza się pakować i do stolicy jechać, może dadzą kawałek do posmakowania Zbójaszku Ty za dużo nie myśl, tylko wsiadaj w jakiś środek lokomocji i już Jesteś Jako, że dziś pierwsze śniadanie na diecie niskowęglowodanowej to... w przypływie miłości do masła, oliwy i jajek.. zamieszczę. Żółtka oddzielone od białek. Na suchej patelni podprażone orzechy włoskie, do tego później masełko i białka, lekko podbite, doprawione sola i pieprzem. Kiedy już się prawie do końca zetną dodajemy żółtka i przykrywamy patelnię (wystarczy chwila). Na talerzu robimy wyściółkę ze szpinaku, na to twaróg wędzony "Jana", troszkę cebulki dymki, kilka plasterków ogórka, kilka kropel sosu wooster, oliwa z oliwek i sól. Przekładamy jajeczka i delektujemy się brakiem węgli Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/55/#findComment-493005 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirus Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1371 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 i delektujemy się brakiem węgli Właściwiej byłoby - "małą ilością węgli" . WĘGLĘ SĄ WSZĘDZIE (prawie ) . Cytuj Pozdrawiam Wirus. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/55/#findComment-493007 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1372 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Właściwiej byłoby - "małą ilością węgli" . święta racja hehehe jajko 0,6g/100g, szpinak ma 0,4g/100g, ser też coś tam ma.... ale będę się starał mieścić między 72 a 100.. oby bliżej 72g chyba moją ukochaną sałatę będę właśnie zastępować szpinakiem.. sałata 1,5g szpinak 0,4... ciekawe jak poszczególnie sałaty mają - muszę poszukać.. może akurat lodowa jest ok Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/55/#findComment-493014 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1373 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 ajko 0,6g/100g, szpinak ma 0,4g/100g, ser też coś tam ma.... ale będę się starał mieścić między 72 a 100.. oby bliżej 72g Robert tylko węgla nie jedz bo tam go najwięcej Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/55/#findComment-493015 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1374 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 na to twaróg wędzony "Jana", No to i do Ciebie Robercik twaróg Jana dociera? . Jeżeli tak to do tej mleczarni mam około 30km :D Gorąco pozdrawiam ........... mamę też Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/55/#findComment-493026 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1375 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zbójaszku Ty za dużo nie myśl, tylko wsiadaj w jakiś środek lokomocji i już Jesteś Kusisz Bobo oj kusisz :D Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/55/#findComment-493057 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.