Zbój Madej Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #101 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Pawełek budowlaniec, pomysłowa bestia z Ciebie Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7014-paolo-te%C5%BC-czasami-cos-upiecze/page/5/#findComment-392053 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maria.s Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #102 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Pawełku !Super zagroda piernikowa :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7014-paolo-te%C5%BC-czasami-cos-upiecze/page/5/#findComment-392055 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #103 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Paolo, aleś to odpierniczył. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7014-paolo-te%C5%BC-czasami-cos-upiecze/page/5/#findComment-392056 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #104 Opublikowano 20 Grudnia 2014 PAolodoro , to teraz Szopke z piernika jeszcze zrobic musisz Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7014-paolo-te%C5%BC-czasami-cos-upiecze/page/5/#findComment-392058 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolodoro Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #105 Opublikowano 26 Grudnia 2014 a to tak z ostatniej chwili , nie mój pomysł , ale moje wykonanie Cytuj całe życie się uczę , a czy się nauczę... http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7014-paolo-te%C5%BC-czasami-cos-upiecze/page/5/#findComment-393082 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
withereggie Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #106 Opublikowano 26 Grudnia 2014 No no Chłopie gratulować pomysłu i wykonania, już się zastanawiam co wybudujesz na Wielkanoc... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7014-paolo-te%C5%BC-czasami-cos-upiecze/page/5/#findComment-393087 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #107 Opublikowano 26 Grudnia 2014 No no Chłopie gratulować pomysłu i wykonania, już się zastanawiam co wybudujesz na Wielkanoc... Kurnik z kurami albo owczarnie z barankami http://emoty.blox.pl/resource/th_girl_haha.gifPaolo .. jak zawsze pięknie wykonane cudeńka Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7014-paolo-te%C5%BC-czasami-cos-upiecze/page/5/#findComment-393091 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolodoro Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #108 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Tak na łatwiznę nie trzeba wyrabiać , łatwe do zrobienia Cytuj całe życie się uczę , a czy się nauczę... http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7014-paolo-te%C5%BC-czasami-cos-upiecze/page/5/#findComment-396214 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #109 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Tak na łatwiznę nie trzeba wyrabiać , łatwe do zrobienia A przepis można ? Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7014-paolo-te%C5%BC-czasami-cos-upiecze/page/5/#findComment-396220 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolodoro Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #110 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Proszę bardzo , znalezione w necie Cytuj całe życie się uczę , a czy się nauczę... http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7014-paolo-te%C5%BC-czasami-cos-upiecze/page/5/#findComment-396224 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #111 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Proszę bardzo , znalezione w necie Wiedziałam, że opis będzie bardzo szczegółowy znajdę sobie Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7014-paolo-te%C5%BC-czasami-cos-upiecze/page/5/#findComment-396227 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #112 Opublikowano 4 Lutego 2015 Proszę bardzo , znalezione w necie Na tym pierwszym zdjęciu po lewej to parówki ? Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7014-paolo-te%C5%BC-czasami-cos-upiecze/page/5/#findComment-402308 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolodoro Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #113 Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Biszkopty Bazylu biszkopty choć ja za pierwszym razem też tak pomyślałem Edytowane 5 Lutego 2015 przez paolodoro Cytuj całe życie się uczę , a czy się nauczę... http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7014-paolo-te%C5%BC-czasami-cos-upiecze/page/5/#findComment-402588 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolodoro Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #114 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Tak od dłuższego czasu za mną " chodziło " .... miało być z grilla ... ale cóż wyszło inaczej ... z piekarnika Trdlo , przepis zaczerpnięty z internetu http://sieugotowalo.blox.pl/2013/07/Trdlo-czeskie-ciastka-drozdzowe.html Cytuj całe życie się uczę , a czy się nauczę... http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7014-paolo-te%C5%BC-czasami-cos-upiecze/page/5/#findComment-421829 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #115 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Ciekawe i pewnikiem smakowite Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7014-paolo-te%C5%BC-czasami-cos-upiecze/page/5/#findComment-421861 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #116 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Ładne Ci Pawełku wyszły te trdla Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7014-paolo-te%C5%BC-czasami-cos-upiecze/page/5/#findComment-421863 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #117 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Ciekawe i pewnikiem smakowite Olga... chyba na VII zlocie robiliśmy.. Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7014-paolo-te%C5%BC-czasami-cos-upiecze/page/5/#findComment-421892 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #118 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Nadziewacie je czymś ,czy tak się chrupie? Cytuj beata Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7014-paolo-te%C5%BC-czasami-cos-upiecze/page/5/#findComment-421904 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #119 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Nadziewacie je czymś ,czy tak się chrupie? Tego się nie nadziewa... chya Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7014-paolo-te%C5%BC-czasami-cos-upiecze/page/5/#findComment-421952 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #120 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Pytam ,bo dziura duża [po wałku ] i może ktoś próbował ich z jakimś nadzieniem. Cytuj beata Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7014-paolo-te%C5%BC-czasami-cos-upiecze/page/5/#findComment-421971 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolodoro Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #121 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Powtórka z ciasta francuskiego tym razem dołożone truskawki i już nie ma Cytuj całe życie się uczę , a czy się nauczę... http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7014-paolo-te%C5%BC-czasami-cos-upiecze/page/5/#findComment-429139 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij #122 Opublikowano 8 Czerwca 2015 i już nie ma Pawełek to mnie akurat nie dziwi, po dwóch tyg. na garnuszku NFZ to sam bym taką blaszkę wciągnął na jednym wdechu :laugh: Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7014-paolo-te%C5%BC-czasami-cos-upiecze/page/5/#findComment-429152 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij #123 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Pawel zaraz widac ze wrociles do domu i ze Ci bardzo brakowalo Ci takich pysznosci , dobrze ze te przymusowe wczasy nareszcie sie skonczyly Ben tornato a casa Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7014-paolo-te%C5%BC-czasami-cos-upiecze/page/5/#findComment-429153 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolodoro Opublikowano 16 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #124 Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) Robiąc porządki w szafce z rzeczami bardzo niezbędnymi znalazłem foremki do ciasteczek z ciasta naleśnikowego i od razu przypomniały się smaki tych ciasteczek , a że samo przypomnienie to nie to samo co smakowite chrupanie nie pozostało nic innego jak je zrobić i zrobione Edytowane 16 Października 2015 przez paolodoro Cytuj całe życie się uczę , a czy się nauczę... http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7014-paolo-te%C5%BC-czasami-cos-upiecze/page/5/#findComment-450550 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #125 Opublikowano 16 Października 2015 ojej prawie jak nasze struvor tylko w pudre a u nas sa w cukrze http://elvasrecept.se/wp-content/uploads/2013/12/Struvor-recept1.jpg Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7014-paolo-te%C5%BC-czasami-cos-upiecze/page/5/#findComment-450552 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.