ANNAM Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #951 Opublikowano 4 Lutego 2016 no i tak, jak cos zrobie, to zapomne zdjecia zrobic , a pozniej juz nie ma co fotografowac. Ale weki robilam, wiec tego nie dali rady zjesc od razu TAk wiec, sa ogorki w zalewie octowej, kiszone, chilli w octowej ale delikatnej zalewie, oraz przeciery pomidorowe. Te to prawie na porzadku dziennym robie, bo ciagle jest swieza dostawqa pomidorow . No i jak przystalo na Tlusty czawartek paczki Ale juz niewiele zostalo , widac smakuja Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/39/#findComment-473177 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #952 Opublikowano 4 Lutego 2016 No i jak przystalo na Tlusty czawartek paczki Jesteś bezlitosna..... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/39/#findComment-473178 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela K. Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #953 Opublikowano 4 Lutego 2016 ANNAM, dnia 04 Lut 2016 - 08:44, napisał: No i jak przystalo na Tlusty czawartek paczki Jesteś bezlitosna..... :clap: :clap: Popieram mojego przedmówcę Piękne pączusie Aniu Cytuj Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu Antoine de Saint-Exupery - Mały Książę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/39/#findComment-473179 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #954 Opublikowano 4 Lutego 2016 I ja sie dolaczam z pochwalami :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/39/#findComment-473239 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsosna Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #955 Opublikowano 4 Lutego 2016 Najwcześniejsze pączki na forum Co to znaczy różnica czasu Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/39/#findComment-473241 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #956 Opublikowano 4 Lutego 2016 Paczki pierwsza klasa ,lukier super ! Anno jak robilas? Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/39/#findComment-473255 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #957 Opublikowano 4 Lutego 2016 Słodkości ,pyszności.....mniammmmmmJa juz mam dość pączków dziś..hehehehhhhe Cytuj KTO PYTA-NIE BŁĄDZI. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/39/#findComment-473328 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #958 Opublikowano 4 Lutego 2016 Dziekuje Wam Paczki pierwsza klasa ,lukier super ! Anno jak robilas? Electra , ja robie taki najprostrzy: cukier puder przesiewam przez sitko, nastepnie w zaleznosci do czego potrzebuje dodaje olejek zapachowy i po jednej lyzce goracej wody i ucieram. Ucieram i dodaje wode az uzyskam chciana gestosc. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/39/#findComment-473354 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #959 Opublikowano 4 Lutego 2016 A to tak jak i ja ,ja dodaje sok z cytryny i goraca wode,r obie tez z bialkiem ale to taki dekoracyjny. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/39/#findComment-473382 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #960 Opublikowano 5 Lutego 2016 Electra , ja zrezygtnowalam z soku z cytryny czy tez bialego wina , bo moim domownikom nie podchodzi do paczkow. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/39/#findComment-473443 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #961 Opublikowano 5 Lutego 2016 Ja dodalam bo moje paczki mialy w ciescie sok z cytryny a te male sa bez nadzienia to tak inaczej smakuja ,ja ogolnie lubie wszystko co jest z cytryna Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/39/#findComment-473451 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #962 Opublikowano 26 Marca 2016 JAko ciekawostke czekoladowa. Zrobilam "jajka czekoladowe na miekko" Jajka czyli skoropka to czekolada czarna, bialko, to muss z bialej czekolady, a zoltko to mix mango z brzoskwinia. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/39/#findComment-487715 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #963 Opublikowano 26 Marca 2016 Piekne Aniu!Aniu a Ty to jeszcze nie spisz czy juz nie spisz? Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/39/#findComment-487716 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #964 Opublikowano 26 Marca 2016 Aniu, a przekrój pokażesz czy już wszystkie zjedzone? Aniu a Ty to jeszcze nie spisz czy juz nie spisz?Karol, dopiero 17:30 jest... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/39/#findComment-487717 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #965 Opublikowano 26 Marca 2016 DZiekuje KArolu u mnie popoludnie jest teraz. Jeszcze troche i sobota sie skonczy. Kamil, jutro , bo teraz popakowane sa wszystkie jajka . Ale dalej bedzie to samo, bialy muss i zoltko z mango Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/39/#findComment-487718 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #966 Opublikowano 26 Marca 2016 Rozumiem Aniu to my jeszcze mamy cala Sobote przed soba.Dzieki bo ja nie ogarniam tych stref czasowych Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/39/#findComment-487719 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walka Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #967 Opublikowano 26 Marca 2016 Dodaj sobie 10 godz do polskiego czasu I bedziesz mial czas w Sydney.Pamietaj ze w Australi jest kilka stref czasu Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/39/#findComment-487724 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #968 Opublikowano 26 Marca 2016 Waldek, u ciebie chyba tez inna godzina niz u mnie Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/39/#findComment-487726 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walka Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #969 Opublikowano 26 Marca 2016 Tak w Gold Coast jest 17:05 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/39/#findComment-487727 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #970 Opublikowano 26 Marca 2016 JAko ciekawostke czekoladowa. Zrobilam "jajka czekoladowe na miekko" Jajka czyli skoropka to czekolada czarna, bialko, to muss z bialej czekolady, a zoltko to mix mango z brzoskwini Fajnie się prezentują . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/39/#findComment-487728 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela K. Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #971 Opublikowano 26 Marca 2016 Aniu super jajka, aż mnie kusi, żeby zrobić Cytuj Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu Antoine de Saint-Exupery - Mały Książę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/39/#findComment-487734 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #972 Opublikowano 26 Marca 2016 Ciekawe ,trzeba zrobic kiedy Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/39/#findComment-487735 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #973 Opublikowano 26 Marca 2016 Jaco, Ela, Electra dziekuje. Dziewczyny warto zrobic. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/39/#findComment-487852 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #974 Opublikowano 26 Marca 2016 JAko ciekawostke czekoladowa. Zrobilam "jajka czekoladowe na miekko" Bardzo ciekawy sposób wykonania Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/39/#findComment-487884 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #975 Opublikowano 27 Marca 2016 Halusia, i osoby ,ktore zostaly poczestowane jajkiem,na poczatku sadzily ,ze to prawdziwe wypelnienie z jajka jest w czekoladzie No a wczoraj wybieralam sie w gosci, wiec zabralam eklery ze soba Smakowaly wszystkim. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/39/#findComment-487981 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.