ANNAM Opublikowano 5 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #1201 Opublikowano 5 Października 2017 Karolu, Kostek dziekuje Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/49/#findComment-570036 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #1202 Opublikowano 6 Października 2017 Dzisiaj byl dien w domowej kuchni To się nadreptałaś w tej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/49/#findComment-570058 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #1203 Opublikowano 6 Października 2017 To się nadreptałaś w tej kuchni. Jednego dnia wiecej w kuchni innego w ogrodzie, a dzisiaj rano malowalam okna( dalej wieczny remont trwa ), pozniej pdrobine w ogrodzie, po drodze obiad. A po poludniu szycie. Zuzia sobie wymyslila Gecko quilt Jeszcze nie konczone, bo juz ciemno sie robi, a i oczy nie te ( teraz czas na inne szycie- elementy recznie robione do innej quilt, ale zdjecia tej kiedy indziej ). Jutro bedzie ciag dalszy. mam nadziej, ze za tydzien uda mi sie skonczyc cala, bo bedzie maszynowo quilting robiony . Recznie prawdopodobnie tylko wykonczenie i wyszycie podpisu. A przepiorki coraz lepiej sie niosa Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/49/#findComment-570081 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 11 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #1204 Opublikowano 11 Października 2017 Wczoraj pomiedzy zajeciami w domu a obiadem upieklam cytrynowobudyniowa tarte Patrzac na to, juz wiem. Zdjecto ja nie umiem robic Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/49/#findComment-570759 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #1205 Opublikowano 12 Października 2017 :tongue: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/49/#findComment-570771 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #1206 Opublikowano 12 Października 2017 Ładne słoneczko! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/49/#findComment-570772 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 12 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #1207 Opublikowano 12 Października 2017 Karolu, takie zolte to od jajcow i cytryny Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/49/#findComment-570870 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #1208 Opublikowano 12 Października 2017 :clap: A przepis gdzie ?? Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/49/#findComment-570887 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #1209 Opublikowano 15 Lutego 2018 A przepis gdzie ?? Chudziak, przepraszam, dopiero teraz zauwazylm twoj wpis , pogrzebie i wstawie pozniej. Dawno nic nie pokazalam( wiem, wiem, zaraz ktos bedzie mial zlote mysli , a tutaj nic takiego ), a dzisiaj nawet aparat mialam wlaczony i zrobilam kilka zdjec z mojego dnia. NAjpiew pierogi z miesem i kapustaPozniej pasztet , taki zbierany. Co sie rosol gotowal to cos zwsze zostalo i trafialo do zamrazarki. Za duzo juz tego bylo wiec zrobilam pasztet na szybko. Ale jeszcze goracy byl pokrojony ( chyba glodne towarzystwo bylo ). No i po pasztecie to zdjecie zostaloLeczo musialam zrobic, bo juz nicnie bylo, wiec Kochana corcia przyniosla mi karton papryki i pomidory( chociaz swoich mam nadmiar) , no wiec stalam obieralam, mieszalam i juz w sloikach ( druga partia sie jeszcze w kociolku gotuje)Aza oknem w wedzrni boczki na juz sie robily. NA sucho peklowane, aby bylo szybciej. No i juz uwedzone, jak widac przeszly test. Ja juz nawet nie protestuje ,kiedy gorace kroja, nie ma sensu No i jeszcze mielonka sie parzyla, ale sie teraz studzi ( pokroic nie moga , bo trzymam w prasce w lodowce , jutro bedzie ). To i zdjecie jutri zrobie. A zaraz pojde robic prasowanie, aby mi sie nie nudzilo , bo pranie juz wyschlo. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/49/#findComment-588818 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #1210 Opublikowano 15 Lutego 2018 Ja nie obieram pomidorów.Robie takie cięcie na krzyż z obydwu stron i układam w misce .Zalewam wrzątkiem na kilka minut i skórka sama schodzi.W tym roku było jeszcze szybciej ,Pokrojone w ćwiartki wrzucałam do kielicha blendera i wychodził gotowy przecier. Cytuj beata Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/49/#findComment-588821 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #1211 Opublikowano 15 Lutego 2018 Beata ja obieram nawet paprika. Inaczej bym sie chyba "zaplula" Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/49/#findComment-588825 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #1212 Opublikowano 15 Lutego 2018 Ja też obieram pomidory ,ale na kanapki ,czy w sałatkach,ale do przecierów w tym blenderze wszystko zetnie na mak Jabłka też nie zjem ze skórą Cytuj beata Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/49/#findComment-588833 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #1213 Opublikowano 15 Lutego 2018 no to prosze z moim TZ byscie sie nadawaly , on to nawet takie cale z puszki jak sa zmiksowane to i tak znajdzie kawalek skorki Ja mam identcznie z oscmi ..sarnynki z puszki musze rozebrac i wyciagnac bo nie zjem Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/49/#findComment-588840 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #1214 Opublikowano 15 Lutego 2018 Pracowity dzień miałaś ,wszystko wygląda wzorcowo Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/49/#findComment-588902 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #1215 Opublikowano 15 Lutego 2018 Aniu tylko pozazdrościć! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/49/#findComment-588904 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #1216 Opublikowano 15 Lutego 2018 za oknem w wedzrni boczki Leczo musialam zrobic Pozniej pasztet pierogi z miesem i kapusta jeszcze mielonka A gdzie chwila na odpoczynek? Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/49/#findComment-588910 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #1217 Opublikowano 15 Lutego 2018 Aniu tylko pozazdrościć! Zazdroscic nie ma czego, masz lepsze , widzialam. Wooow Congratule ???????? [Dodano: 15 lut 2018 - 18:12] Wooow Congratule ???????? Oj Waldku, az tak sie podoba, ze dwa razy wyslales gratulacje Dziekuje. A gdzie chwila na odpoczynek? To pomiedzy jednym a drugim. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/49/#findComment-588941 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #1218 Opublikowano 16 Lutego 2018 ze dwa razy ANIU 2 razy - to o dwa za mało - Tyle pracy Szacun Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/49/#findComment-589000 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #1219 Opublikowano 16 Lutego 2018 kilka zdjec z mojego dnia. NAjpiew....... Aniu, Ty jesteś jakimś mocarzem wydajności !!!Powiem kolokwialnie, zdrowie masz chyba końskie Ja też mogę tyle szarpnąć ...w tydzień Poza tym te pierogi z falbankami , chyba się zgłosze do Ciebie na przeszkolenie Z wyrazami szacunku i podziwu P.S. Każdy, niemiecki koncern przyjmie Cię do pracy z marszu. Oni sprawdzają tzw. "ruchy" a Ty je masz Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/49/#findComment-589030 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #1220 Opublikowano 16 Lutego 2018 Aniu dziekuje Kurcze ,ze tez tych niemieckich tutaj nie ma Ja zwykle mam takie dni, u mnie wszystko wg planu musi gonic. Zwykle mam napisane co mam zrobic i stram sie wykonac. Co do falbanek, ja probowalam tymi wyciskarkami pierogi robic, ale nie umiem( jakies niezmechanizowane ze mnie zwierze) .Jak sie nauczykam tak robic , to i szybko i pierog predzej rozgotujesz ,peknie na srodku, a na szwie nigdy nie pusci Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/49/#findComment-589035 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #1221 Opublikowano 16 Lutego 2018 Dawno nic nie pokazalam Aniu, Twoja pracowitość nadrobiła wszelkie zaległości. Wszystko piękne, ale pierogi z tą piękną falbanką są przecudne. Niestety, ja tak jeszcze nie potrafię Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/49/#findComment-589037 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #1222 Opublikowano 16 Lutego 2018 Halusia dziekuje Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/49/#findComment-589038 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #1223 Opublikowano 16 Lutego 2018 Aniu na te pierogi to bym sie chetnie wprosila Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/49/#findComment-589041 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #1224 Opublikowano 16 Lutego 2018 ja tak jeszcze nie potrafię ja potrafię konsumować Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/49/#findComment-589048 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #1225 Opublikowano 16 Lutego 2018 Eli, to chodz, u mnie w zamrazarce zawsze sa pierogi Waldku, moj slubny pobil rekord, jedzac ruskich duza porcje. Co prawda nie za jednym posiedzeniem, ale zjadl ich razem 25 sztuk Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/49/#findComment-589104 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.