electra Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #76 Opublikowano 26 Marca 2014 Z bialek zawsze mozna upiec bezy,a i bardzo dobrze sie mroza z zoltek mozna ukrecic kogel mogel i wzbogacic go % i mlekiem i mamy domowy ajerconiak Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8286-ciasta-i-ciasteczka-anu%C5%9B/page/4/#findComment-342748 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #77 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Dzisiaj upiekłam ciasto z rabarbarem ... z własnej działeczki Sezon na ciasta ''letnie;; uważam za otwarty Jeszcze cieplutkie ... Smacznego Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8286-ciasta-i-ciasteczka-anu%C5%9B/page/4/#findComment-348529 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #78 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Łooojjj ...PRZEGINASZ Anuś... Takie ciacho...o tej porze... aż mi tu zapachniało Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8286-ciasta-i-ciasteczka-anu%C5%9B/page/4/#findComment-348530 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #79 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Dzisiaj upiekłam ciasto z rabarbarem Chyba takiego ciasta nie jadłem. Ładnie się prezentuje, ale wygląda jak zapiekanka Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8286-ciasta-i-ciasteczka-anu%C5%9B/page/4/#findComment-348531 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #80 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) ale wygląda jak zapiekanka Bazyl .. na wierzchu jest kruszonka i lukier a nie ser jednak musisz kiedyś takiego ciasta spróbować i wtedy zmienisz zdanie Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez Anuś Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8286-ciasta-i-ciasteczka-anu%C5%9B/page/4/#findComment-348532 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #81 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Nie napisałem że jest niedobre, tylko co mi przypomina Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8286-ciasta-i-ciasteczka-anu%C5%9B/page/4/#findComment-348533 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boggi Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #82 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Dzisiaj upiekłam ciasto z rabarbarem ... z własnej działeczki Sezon na ciasta ''letnie;; uważam za otwarty Jeszcze cieplutkie ... Wow smaka robisz Też mamy posadzony rabarbar ale jest jeszcze z mały , żeby robić z niego ciasta lub kompoty Cytuj Powoli się wprawiam i zaczynam się rozpędzać Pan S jest moim przyjacielem i codziennie go odwiedzam. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ http://boggi-okna.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8286-ciasta-i-ciasteczka-anu%C5%9B/page/4/#findComment-348544 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maad Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #83 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Oj Anuś, nagrabiłaś sobie! Takie obrazki wstawiać po nocy!Kwaśny rabarbar i słodki lukier to diabelskie połączenie Tak człowieka ogłupia, że taką blaszkę zjada na jeden raz. Pokaż może jeszcze przekrój tego ciasta, to chyba rzucę wszystkie moje diety Cytuj Jeśli nie znasz ojca choroby, to jej matką jest zła dieta.przysłowie chińskieKiedy państwo boi się obywatela oznacza to wolność. Kiedy obywatel boi się państwa mamy tyranię.Thomas Jefferson ...a poza tym sądzę, że unia europejska musi zostać zniszczona Zapraszam na moją stronę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8286-ciasta-i-ciasteczka-anu%C5%9B/page/4/#findComment-348554 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #84 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Dzisiaj upiekłam ciasto z rabarbarem ... z własnej działeczki Sezon na ciasta ''letnie;; uważam za otwarty Jeszcze cieplutkie ... U mnie rabarbar jeszcze krótki, ale może też się doczekam na taki placek. http://emotikona.pl/emotikony/pic/2glodny.gif Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8286-ciasta-i-ciasteczka-anu%C5%9B/page/4/#findComment-348563 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #85 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 U mnie rabarbar jeszcze krótki, ale może też się doczekam na taki placek Paweł jak rabarbar krótki to krótszy placek Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8286-ciasta-i-ciasteczka-anu%C5%9B/page/4/#findComment-348565 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #86 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Takie ciasta są najlepsze,szybkie w zrobieniu i szybko znikają,super wypiek Anuś Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8286-ciasta-i-ciasteczka-anu%C5%9B/page/4/#findComment-348618 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #87 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Anus ja uwielbiam ciasta z rabarbarem,niestety u mnie za bardzo nie chce rosc , znow zasialam ale bardzo kiepsko powschodzil,a twoje bardzo smacznie wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8286-ciasta-i-ciasteczka-anu%C5%9B/page/4/#findComment-348624 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maria.s Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #88 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Aniu to ciasto jest super piekę takie z rabarbarem , agrestem, jabłkiem i znika b szybko często nawet dobrze nie ostygnie .Wierzch posypuje cukrem pudrem z cynamonem. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8286-ciasta-i-ciasteczka-anu%C5%9B/page/4/#findComment-348626 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #89 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Dzisiaj upiekłam ciasto z rabarbarem ... z własnej działeczki Sezon na ciasta ''letnie;; uważam za otwarty Jeszcze cieplutkie Uwielbiam ciasto drożdżowe z rabarbarem... choć unikam słodkiego, drożdżowe sobie nie odpuszczam Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8286-ciasta-i-ciasteczka-anu%C5%9B/page/4/#findComment-348715 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #90 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Pokaż może jeszcze przekrój tego ciasta, to chyba rzucę wszystkie moje diety Maad ... diet swoich nie rzucaj, ale warto czasami skusić się na mały kawałeczek ... Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8286-ciasta-i-ciasteczka-anu%C5%9B/page/4/#findComment-348823 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #91 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Anus ze tak daleko jestem.... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8286-ciasta-i-ciasteczka-anu%C5%9B/page/4/#findComment-348837 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #92 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Musiałam sobie dzisiaj co nieco obniżyć wysoki poziom adrenaliny i postanowiłam podreptać nieco w kuchni.Na pierwszy rzut poszły bułeczki wg przepisu Snickersa .... https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9298-wyroby-snickersa-nie-tylko-z-w%C4%99dzarni/.. i powiem tak .. .są rewelacyjne ! chrupiąca skórka, a w środku miękkie. Nie miałam sezamu, więc są posypane makiem. Polecam Upiekłam bułeczki do wędliny i sera, to przyszedł czas na coś słodkiego a że zaczął się sezon na świeże owoce z działki to na jutrzejsze śniadanie będą bułeczki z budyniem i truskawkami.Można się częstować No i się odstresowałam Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8286-ciasta-i-ciasteczka-anu%C5%9B/page/4/#findComment-355540 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #93 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Anus bardzo smacznie wygladaja. Kochanie budyn tylko dajesz, czy robisz jakas mieszanke budyniowa? Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8286-ciasta-i-ciasteczka-anu%C5%9B/page/4/#findComment-355565 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #94 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Szalejesz Anuś :clap: Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8286-ciasta-i-ciasteczka-anu%C5%9B/page/4/#findComment-355571 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #95 Opublikowano 1 Czerwca 2014 (edytowane) Kochanie budyn tylko dajesz, czy robisz jakas mieszanke budyniowa?Aniu .. budyń sama gotuję z mleka mąki i jajek http://emoty.blox.pl/resource/th_cooking.gif według mnie jest lepszy od tego gotowego proszku ze sklepu. Edytowane 1 Czerwca 2014 przez Anuś Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8286-ciasta-i-ciasteczka-anu%C5%9B/page/4/#findComment-355573 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #96 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Tez tak sadze, ale chodzimi czy sam budyn czy tez mieszasz z czyms, jak np.maslo dodatkowo czy ser ( bo i z taka mieszanka sie spotkalam do buleczek ) Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8286-ciasta-i-ciasteczka-anu%C5%9B/page/4/#findComment-355577 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #97 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Tez tak sadze, ale chodzimi czy sam budyn czy tez mieszasz z czyms, jak np.maslo dodatkowo czy ser ( bo i z taka mieszanka sie spotkalam do buleczek )Aniu ... nic nie dokładałam, jest tylko sam budyń ale ciekawe może być połączenie tego budyniu z serem .. robiłaś kiedyś tak? Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8286-ciasta-i-ciasteczka-anu%C5%9B/page/4/#findComment-355578 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #98 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Tak robilam, musisz uwazac aby byla ta mieszanka bardzo sztywna. I jako dodatek,przynajmniej dla mnie, pasuja mi brzoskwinie z syropu. Zawsze robie sobie w sloiki brzoskwinie i w zimie mam gotowe wlasnie do takich wypiekow. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8286-ciasta-i-ciasteczka-anu%C5%9B/page/4/#findComment-355581 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maria.s Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #99 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Aniu !Bułki i bułeczki z owocami super :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8286-ciasta-i-ciasteczka-anu%C5%9B/page/4/#findComment-355748 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #100 Opublikowano 2 Czerwca 2014 śniadanie będą bułeczki z budyniem i truskawkami. Aniu !Bułki i bułeczki z owocami super Pojadł bym sobie takie słodkości, a tu lato idzie..... Piecz, piecz - wyglądają zajefajnie, a jak smakują, tego nie wiem? Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8286-ciasta-i-ciasteczka-anu%C5%9B/page/4/#findComment-355750 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.