pis67 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 27 Lutego 2012 Na stronie głównej jest przepis na polędwicę wołową- przed wędzeniem owinąć w celofan. Co to ten celofan i czym można go zastąpić? Czy można wędzić bez owijania? Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6736-pol%C4%99dwica-wo%C5%82owa/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biotit Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 27 Lutego 2012 Kątnicą Cytuj Festina Lente: Zgubne są kroki szybko podjęte Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6736-pol%C4%99dwica-wo%C5%82owa/#findComment-204470 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 27 Lutego 2012 Czy można wędzić bez owijania? Potraktuję tym razem Twoje pytanie poważnie choć wątpię ,żebyś nie wiedział o co biega :grin: .Mniemam ,że będziesz tylko wędził na zimno i nie będziesz parzył :thumbsup: .Ja nigdy nie owijałem do wędzenia żadnej polędwicy.W kątnicę możesz włożyć ,ale jak będziesz póżniej parzył.Mniej się wysuszy w parzeniu jak z baleronem,bardziej soczysty w kątnicy. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6736-pol%C4%99dwica-wo%C5%82owa/#findComment-204502 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 27 Lutego 2012 Dla Pisa Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6736-pol%C4%99dwica-wo%C5%82owa/#findComment-204506 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vito_miks Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 27 Lutego 2012 Przed celafonem był pergamin. A może zaryzykujesz osłonkę białkową ?. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6736-pol%C4%99dwica-wo%C5%82owa/#findComment-204540 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 27 Lutego 2012 pis67, ... a może tak, jakiś rarytas kulinarny z polędwicy wołowej surowej. Podejrzewam, że wędzonych elementów wołowych będziesz miał dość dużo. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6736-pol%C4%99dwica-wo%C5%82owa/#findComment-204590 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.