Wędliny podrobowe
Salcesony, kiszki, pasztety i inne.
Podręczna pomoc. Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci: Wykład nr VII: Wytwarzanie wyrobów podrobowych:
236 tematów w tym forum
-
- 20 odpowiedzi
- 12,9 tys. wyświetleń
-
- 18 odpowiedzi
- 42,1 tys. wyświetleń
-
- 5 odpowiedzi
- 4,4 tys. wyświetleń
-
- 2 odpowiedzi
- 4,4 tys. wyświetleń
-
- 25 odpowiedzi
- 7,9 tys. wyświetleń
-
- 3 odpowiedzi
- 4,9 tys. wyświetleń
-
- 194 odpowiedzi
- 44,8 tys. wyświetleń
-
- 7 odpowiedzi
- 5,8 tys. wyświetleń
-
- 2 odpowiedzi
- 4,9 tys. wyświetleń
-
- 5 odpowiedzi
- 5,5 tys. wyświetleń
-
- 43 odpowiedzi
- 32,1 tys. wyświetleń
-
- 8 odpowiedzi
- 7,7 tys. wyświetleń
-
- 0 odpowiedzi
- 6,6 tys. wyświetleń
-
- 29 odpowiedzi
- 14,6 tys. wyświetleń
-
- 12 odpowiedzi
- 5,3 tys. wyświetleń
-
- 20 odpowiedzi
- 11,1 tys. wyświetleń
-
- 35 odpowiedzi
- 24,7 tys. wyświetleń
-
- 19 odpowiedzi
- 6,8 tys. wyświetleń
-
- 3 odpowiedzi
- 5,1 tys. wyświetleń
-
- 36 odpowiedzi
- 13,7 tys. wyświetleń
-
- 5 odpowiedzi
- 6,4 tys. wyświetleń
-
- 23 odpowiedzi
- 19,3 tys. wyświetleń
-
- 14 odpowiedzi
- 6,5 tys. wyświetleń
-
- 31 odpowiedzi
- 11,1 tys. wyświetleń
-
- 0 odpowiedzi
- 9 tys. wyświetleń