Jump to content

Wędliny podrobowe

Salcesony, kiszki, pasztety i inne.


Podręczna pomoc. Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci: Wykład nr VII: Wytwarzanie wyrobów podrobowych:

Odc1b.jpg.f5d4fd34abeac054babd945da96aec34.jpg  Odc2b.jpg.8090e3b1346ff62cb89568ed80ff1677.jpg  Odc3b.jpg.5af4bcce47ef1ba057c57fbdd2dc5c45.jpg  Odc4b.jpg.b381fa5ca6fe584da42ae3ae7ded48b9.jpg  odc5b.jpg.9cda5efde97ea9b6333d81e06fef1ff1.jpg  Ogc6b.jpg.84c681fa77732c3486c9aad38ed36e35.jpg


236 topics in this forum

  1. Pasztet w słoiczku

    • 20 replies
    • 12.7k views
    • 18 replies
    • 41.3k views
    • 5 replies
    • 4.3k views
    • 2 replies
    • 4.3k views
    • 25 replies
    • 7.7k views
    • 3 replies
    • 4.8k views
  2. Salceson Halusi 1 2 3 4 8

    • 194 replies
    • 44.4k views
    • 7 replies
    • 5.6k views
  3. Pierwsze podrobowe

    • 2 replies
    • 4.8k views
  4. Żużel hanyska

    • 5 replies
    • 5.3k views
  5. Pasztet wieprzowy wg Gabi 1 2

    • 43 replies
    • 31.9k views
    • 8 replies
    • 7.5k views
    • 0 replies
    • 6.5k views
    • 29 replies
    • 14.4k views
    • 12 replies
    • 5.1k views
    • 20 replies
    • 10.9k views
  6. Krew do kaszanki 1 2

    • 35 replies
    • 24.4k views
    • 19 replies
    • 6.6k views
  7. Problem z pasztetem ;-)

    • 3 replies
    • 5k views
    • 36 replies
    • 13.6k views
    • 5 replies
    • 6.3k views
    • 23 replies
    • 18.9k views
  8. Świeżość ozorów

    • 14 replies
    • 6.3k views
    • 31 replies
    • 10.8k views
    • 0 replies
    • 8.8k views
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.