Skocz do zawartości
Aby te święta, a także cały nadchodzący rok upływał w harmonii i zadumie, by nigdy nie zabrakło Wam ciepła drugiej osoby, a każdy dzień był pełen niezapomnianych chwil. Administracja ×
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Ranking

  1. tomisss

    tomisss

    Użytkownicy


    • Punkty

      2

    • Postów

      58


  2. Radek.

    Radek.

    **VIP-Organizator**


    • Punkty

      2

    • Postów

      3 380


  3. MariuszB

    MariuszB

    Użytkownicy


    • Punkty

      1

    • Postów

      7 246


  4. BazylWidzew

    BazylWidzew

    Użytkownicy


    • Punkty

      1

    • Postów

      3 956


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 13.11.2024 uwzględniając wszystkie działy

  1. Golonki. Dzisiaj z przygodami i trochę mi się zeszło.. W jednym szynkowarze zluzowałem sprężynę i nie odlewałem wody, a drugi będzie do rana z naciskiem i bez wody. Efekt znam. Golonka bez nacisku będzie bardziej soczysta bo wchłonęła soki, tylko nie wiem czy akurat (wg. mnie) będzie lepsza Ale jak wypadnie porównanie smaków, to przekonam się jutro. Dwóch golonek naraz jeszcze nie robiłem, a to dobra okazja do porównań. Wiem że obie będą dobre. Ale może jedna z nich będzie „dobrzejsza”
    2 punkty
  2. Pancetta arrotolata. 140 dni w dojrzewalni, utrata wagi 27%. Brakuje mi koloru. Nie wiem, czym jest to spowodowane. Smak ok. Trafiła w próżnię na jakiś czas. Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka
    2 punkty
  3. Kocham ludzi którzy przez kilka lub kilkanaście lat czerpią garściami wiedzę z forum nie dając nic w zamian, a jak już odezwą się to najczęściej z pretensjami że nikt nie chce im pomóc 😠
    1 punkt
  4. Twoje zachowanie jest adekwatne do posiadanej wiedzy . 😱. Poczytaj sobie jak przemysł pakuje mięsa w jakich opakowaniach oraz o samej technologii pakowania np. o modyfikowanej atmosferze gazów lub o kontrolowanej atmosferze. Tyle z mojej strony.
    1 punkt
  5. Vademecum powinno być pisane z poziomu zerowej wiedzy . PANOWIE MISTRZOWIE - nie przeszkadzajcie ,skoro już wszystko wiecie, Dla was już oświeconych wszystko jest, śmieszne,dla nowicjuszy trzeba wszystko tłumaczyć, cierpliwie z wyrozumiałością nawet kilka razy .TO FORUM STWORZONE JEST BY UCZYĆ. Mam wrażenie że ono potrafi ostatnio tylko kłócić.
    1 punkt
  6. No dobra a co z mięsem pakowanym próżniowo, bez niczego, leżącym na półce w sklepie, ma napewno temperaturę 15stopni, no mądrale, co na to powiecie, nikt nie podaje makro, Selgrosa do sanepidu??????????????
    -1 punktów
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.