Skocz do zawartości
Aby te święta, a także cały nadchodzący rok upływał w harmonii i zadumie, by nigdy nie zabrakło Wam ciepła drugiej osoby, a każdy dzień był pełen niezapomnianych chwil. Administracja ×
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Muski

**VIP**
  • Postów

    12 141
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

  • Wygrane w rankingu

    37

Ostatnia wygrana Muski w dniu 8 Grudnia

Użytkownicy przyznają Muski punkty reputacji!

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Nadarzyn
  • Kącik kuchenny
    https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/?hl=qlinaria

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia Muski

  1. I tutaj się zdecydowanie nie zgodzę, przecież zawsze się pisze: jak Ci za mało solanki to włóż butelkę lub słoik z wodą - ale jajo strusie zrobi dobrą robotę , po pierwsze jako solomierz a po drugie jako wypełniacz. Masz 3 w jednym 😉
  2. Ja moczę. Zalewam wrzątkiem . Woda musi być tzw. twarda lub nawet mineralna.
  3. Brawo Karol , wiedzy nigdy nie jest za wiele
  4. Dobre , bo na płasko to u mnie leży jajko wyłącznie na patelni 🤣. Obecnie wagi kuchenne są tak tanie, że nie trzeba sięgać do czasów gdzie nie było takich wag i radzono sobie na różne sposoby.
  5. Wszystko kwestią gustu , zawsze wędzimy do koloru jaki nam odpowiada
  6. Dla mnie osobiście bardziej czytelny jest ten niżej .
  7. Zmniejsz ilość kolendry o połowę i dodaj 1,6 g/kg Majeranku - przyprawy wymieszaj ze zmielonym na makówce ścięgnistym klII/masz tego w sarnie sporo/ do tego dodaj ok 5% całości wkładu lodowatej ! wody , powstanie taka papka i to wymieszaj z pozostałym mięsem. Peklowanie OK
  8. Mariusz litości........90% to amatorzy. Dla mnie to też hobby. ALE UCZMY INNYCH WŁAŚNIE SZCZEGÓŁOWEGO ZROZUMIENIA, szczegółowych pojęć i zjawisk z tym związanych. Jak ktoś tego nie toleruje i nie chce się uczyć to jest You Tube i wreszcie Facebook - tam przyjmują wszystko i wszystkim karmią. Nie zrozum mnie, że jest to atak na Ciebie tylko prawidła technologii przetwórstwa, które mi i Tobie właśnie tutaj wpajano.
  9. No piknie 😁. Smaczne. Dawałem trochę mniej cukru ale to kwestia gustu. Będę robił, ale za tydzień
  10. No dzięki 🤣 , ale zapraszam Cię do gry w pickleball - 3x w tygodniu
  11. Ja używam mieszałki elektrycznej od 5 kg wzwyż z kilku powodów 😉 - bo jestem leniwy - bo mam w domu prąd - bo lubię - bo mam ciepłą wodę do mycia - bo trzeba iść z duchem czasu - bo tak mi się podoba - itp, itd Wkurza mnie tylko , że nie mogę kontrolować stopnia zmieszania przez WiFi .....wkurza mnie ,że mieszałka nie chce sama załadować zawartości do nadziewarki....... a reszta ok🙃😂
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.