Muski Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #926 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 czego się nie dotknę to pleśniej To nie robimy kabanosów Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #927 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Pewnie, że robimy kabanosy trochę pleśni nie zaszkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zofintal Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #928 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 (edytowane) Wszystkie wyroby pierwsza klasa :-) Edytowane 17 Kwietnia 2022 przez Zofintal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #929 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 (edytowane) Troszkę się zadziało w tym ostatnim tygodniu przed ŚwiętamiPiękne wędzonki , jak będziesz szukała kogoś na praktykę to pamiętaj o mnie jestem pierwszy w kolejce mi ostatnio zupełnie nic nie wychodzi czego się nie dotknę to pleśniej . Tak sobie myślę, że tymi kiełbaskami kółeczkami można grać w Ringo, ciekaw jestem czy któreś doleci do bazy zanim go grający nie wszamią He he he, myślę że to raczej ja powinnam od Ciebie pobierać nauki...bo naprawdę Twoje wyroby to wyższa Szkoła jazdy Grzesiu. Wszystkie wyroby pierwsza klasa :-)Dziękuję . te zamkniete kółeczka Po to by konsumować na okrągło Nie można się od nich oderwać.....Wszystkie wyroby jak zwykle pięknie zaprezentowane Dziękuję, właśnie zastanawiam się jak mam się zabrać za tego wianuszka . Troszkę Pracy po pachy A ile pyszności na stołach moich rodzin i najbliższych. Edytowane 18 Kwietnia 2022 przez @halusia@ Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #930 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 He he he, myślę że to raczej ja powinnam od Ciebie pobierać nauki...bo naprawdę Twoje wyroby to wyższa Szkoła jazdy Grzesiu Normalnie nie wiem co mam powiedzieć, bardzo dziękuję za miłe słowa od dawna podziwiam Twoje bardzo pięknie umalowane i wykonane wędzonki, nie wspominając o wykwintnym smaku Twoich wyrobów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #931 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 (edytowane) Dawno nic nie wrzucałam, ale wędzę systematycznie bo to przecież uzależnienie . Farsz z kiełbasy wiejskiej w kątnicy wołowej. Edytowane 1 Sierpnia 2022 przez @halusia@ Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij #932 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Farsz z kiełbasy wiejskiej w kątnicy wołowej Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij #933 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 :clap: Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #934 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 (edytowane) Pistacjowa, krakowska i sopelki drobiowe. Przepraszam ze wpadają mi fotki podwójne, ale mam problem z laptopem i ciężko mi wstawiać fotki. Edytowane 1 Sierpnia 2022 przez @halusia@ Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij #935 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Koszyczek jak Wielkanocny.Śliczne wyroby i fotki. W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij #936 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Farsz z kiełbasy wiejskiej w kątnicy wołowej. Wyszła smaczna wiejska kanapkowa, taki smakołyk kroiłbym w plastry centymetrowe podobnie jak salceson wtedy najbardziej smakuje :clap:. Pistacjowa, krakowska i sopelki drobiowe. Znajome smakołyki , do tej pory pamiętam pyszny smak pistacjowej . Koszyczek jak Wielkanocny.Śliczne wyroby i fotki. To samo pomyślałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij #937 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 No Halusia, chyba trzeba zatrudnić Renię do kabanosow , szczupłe paluszki pewnie sobie z jelitami poradzą Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #938 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Oj tak Waldku....te paluszki dużo potrafią. Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReniaS Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij #939 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 (edytowane) chyba trzeba zatrudnić Renię do kabanosow Właśnie cały czas czekam na to wyzwanie,aczkolwiek wiem, że baranki .... wymagają dużo cierpliwości. ....te paluszki dużo potrafią. Halinko wiesz, że ciągle się uczę... Edytowane 3 Sierpnia 2022 przez ReniaS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij #940 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 te paluszki dużo potrafią. Hmmm, tak sie zastanawiaqm co jeszcze potrafia Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij #941 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Hmmm, tak sie zastanawiaqm co jeszcze potrafia Potrafią trzymać za pędzel ponieważ malują cudne obrazy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #942 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Kilka fotek z wczorajszego i wtorkowego dnia gdzie robiłyśmy również kiełbasę białą. W sumie przez Nasze ręce przeszło 40 kg mięsa I zwczorajszego wędzenia.Kiełbasa wiejska, boczek i krakowska.Dla Reni był jeszcze rolowany boczek, zapewne sama wrzuci przekrój. Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij #943 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 W sumie przez Nasze ręce przeszło 40 kg mięsa Sisters wielkie brawa :clap: , jednak mój nos dobrze wyczuł, że wędziłyście wiejską . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij #944 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Brawo dziewczęta :-)Renia jak kiełbaskę ładnie miesza,następnym razem mogę podjechać naczynia pozmywać,aby Wam ulżyć w pracy :-) pozdrawiam słonecznie Marek, kwiatki buziaki papatki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filiip10 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij #945 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Coś mnie naszło na Wątrobiankę Pobiedziską... od razu prostuję że wsad był mielony na najmniejszym sitku i potraktowany blenderem.... taką właśnie lubimy. Aż ślinka cieknie Mogę prosić o dokładny przepis ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij #946 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Aż ślinka cieknie Mogę prosić o dokładny przepis ? To jest przepis wyjściowy ale przeczytaj cały wątek https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2399-w%C4%85trobianka-o-grubej-granulacji-andrzejak/?do=findComment&comment=60924 "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filiip10 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij #947 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Aż ślinka cieknie Mogę prosić o dokładny przepis ? To jest przepis wyjściowy ale przeczytaj cały wątek https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2399-w%C4%85trobianka-o-grubej-granulacji-andrzejak/?do=findComment&comment=60924 OMG 48 stron :O Jest za co się zabrać Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReniaS Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij #948 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 i był jeszcze rolowany boczek, przekrój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij #949 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Smacznie wygląda Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 21 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #950 Opublikowano 21 Września 2022 Ja cały czas działam. Troszkę Grillowej, Pistacjowej , Krakowskiej , Pasztetu i przy okazji śliwki wędzone. Oraz bombowe '' granaty" Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi