Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, mamuśka napisał(a):

Co tam mniejsza osłonka

Liczy się smak. 

Wyroby extra. Wielkie :clap::clap::clap:

Dziękuję Dorotko. 

Jasne że wielkość słonki nie ma wpływu na smak..😊

10 godzin temu, szrekPL napisał(a):

Wyroby jak zawsze bardzo ładne :clap:

 

7 godzin temu, BazylWidzew napisał(a):

Co tak mało i tak nierówno poukładane:D Wyroby jak zawsze super:clap:

Dzìekuję bardzo 😊

Edytowane przez @halusia@

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10230-halusiowa-produkcja-w%C4%99dlin/page/49/#findComment-974318
Udostępnij na innych stronach

7 godzin temu, Radek. napisał(a):

Halinko, jak zwykle :thumbsup:

 

6 godzin temu, MIRKON napisał(a):

Przygotowania pełną parą.

Wygląd super.

Dziękuję bardzo 😊

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10230-halusiowa-produkcja-w%C4%99dlin/page/49/#findComment-974324
Udostępnij na innych stronach

11 godzin temu, @halusia@ napisał(a):

Z pistacjami

Mój faworyt jak zawsze piękny i apetyczny
😋👏.

Edytowane przez Grzewlod
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10230-halusiowa-produkcja-w%C4%99dlin/page/49/#findComment-974340
Udostępnij na innych stronach

11 godzin temu, @halusia@ napisał(a):

Zrobiłam w nieco mniejszej osłonce białkowej

Na dłużej starczy bo więcej batonów wyszło 😁

 

Wyroby jak zawsze piękne 👏 i pewnie smaczne

Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie
M.Rej


Popieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10230-halusiowa-produkcja-w%C4%99dlin/page/49/#findComment-974356
Udostępnij na innych stronach

13 godzin temu, @halusia@ napisał(a):

Szynkowa wg Kostka.

13 godzin temu, @halusia@ napisał(a):

Z pistacjami. 

 

Halinko, jak zwykle  wędliny przepyszne....cóż powiedzieć  NAJLEPSZE🤩:frantics:

  • Like 1
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10230-halusiowa-produkcja-w%C4%99dlin/page/49/#findComment-974382
Udostępnij na innych stronach

W dniu 8.12.2024 o 18:06, Grzewlod napisał(a):

Mój faworyt jak zawsze piękny i apetyczny

Mój też...dziękuję. 😊

W dniu 8.12.2024 o 18:36, wróbel75 napisał(a):

Na dłużej starczy bo więcej batonów wyszło 😁

I ty masz rację.

Dziękuję.

W dniu 8.12.2024 o 19:58, ReniaS napisał(a):

Halinko, jak zwykle  wędliny przepyszne....cóż powiedzieć  NAJLEPSZE🤩:frantics:

Dziękuję Reniu...oby zawsze tak smakowały 🤩

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10230-halusiowa-produkcja-w%C4%99dlin/page/49/#findComment-974794
Udostępnij na innych stronach

W dniu 8.12.2024 o 19:58, ReniaS napisał(a):

Halinko, jak zwykle  wędliny przepyszne....cóż powiedzieć  NAJLEPSZE

Wzorcowe w wykonaniu i apetyczne :clap::tongue:

Szkoda, że nie jestem Renią i nie mogę spróbować :facepalm:

Pozdrawiam obie Panie przedświątecznie :D 

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10230-halusiowa-produkcja-w%C4%99dlin/page/49/#findComment-974830
Udostępnij na innych stronach

1 godzinę temu, EAnna napisał(a):

Wzorcowe w wykonaniu i apetyczne :clap::tongue:

Szkoda, że nie jestem Renią i nie mogę spróbować :facepalm:

Pozdrawiam obie Panie przedświątecznie

Bardzo dziękuję Aniu. 🥰

Zawsze możemy Cię adoptować🤗

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10230-halusiowa-produkcja-w%C4%99dlin/page/49/#findComment-974858
Udostępnij na innych stronach

8 godzin temu, @halusia@ napisał(a):

Zawsze możemy Cię adoptować

O..to..to..trzymam za słowo :D

Jesteście niezmiennie kochane :hug:

  • Like 2

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10230-halusiowa-produkcja-w%C4%99dlin/page/49/#findComment-974975
Udostępnij na innych stronach

44 minuty temu, tomekq napisał(a):

Jeżeli tak smakują jak wyglądają

Tak, smakują podobnie => tylko lepiej :thumbsup: miałem okazję kilkanaście razy próbować smakołyków Halusi . Zloty wędzarników mają to do siebie.😉

Edytowane przez Muski

Muskie - to ryba 🙃

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10230-halusiowa-produkcja-w%C4%99dlin/page/49/#findComment-975133
Udostępnij na innych stronach

11 minut temu, Muski napisał(a):

Tak, smakują podobnie => tylko lepiej :thumbsup: miałem okazję kilkanaście razy próbować smakołyków Halusi . Zloty wędzarników mają to do siebie.😉

Na pewno tak... 😉Ale dostałem od @halusia@ kilka cennych uwag. Więc może i mi wyjdą podobne. Z mojej strony dziękuję @halusia@ za garść cennych rad i wskazówek. Zastosuje je u siebie i zobaczymy efekty. 😋 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10230-halusiowa-produkcja-w%C4%99dlin/page/49/#findComment-975143
Udostępnij na innych stronach

  • 3 miesiące temu...

Dzisiaj odpaliłam Borniaka, a w nim Kiełbasa Polska. 

Jutro drugie wędzenie. 

 

20250321_142454.jpg

20250321_102457.jpg

20250321_102327.jpg

  • Like 4
  • Upvote 3

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10230-halusiowa-produkcja-w%C4%99dlin/page/49/#findComment-1001821
Udostępnij na innych stronach

W dniu 22.03.2025 o 08:31, gruby7074 napisał(a):

Kiedyś czytałem o niej,to kiełbasa bez parzenia i podpiekania tylko wędzona?

Kiełbasa Polska wędzona zimnym dymem, w moim przypadku 2 razy po 6 godzin.

Kiebasa bedzie surowa , zakanserwowana dymem i odpowiednią dawką peklosoli czyli 25g na kg mięsa. Fajnie smakuje jak podeschnie...wtedy można kroić cieniutkie plasterki. 

W dniu 22.03.2025 o 10:52, mamuśka napisał(a):

Jak zawsze wyroby Halusi to pierwsza liga. 😚:clap:

Z tego co kiedyś czytałam, to tą kiełbasę wędzi się zimnym dymem. 

Dzięki Dorotko.

Zgadza się, wędziłam 2 dni po 6 godzin. 

 

 

Edytowane przez @halusia@

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10230-halusiowa-produkcja-w%C4%99dlin/page/49/#findComment-1002033
Udostępnij na innych stronach

Dzisiejsze wędzenie. 

Wiejska i " Granaty" czyli pęcherz wieprzowy nabity wpII. 

Wszystko zmielone nacsitku fi 8.

20250325_115215.jpg

20250325_125530.jpg

20250325_143708.jpg

  • Like 4
  • Upvote 3

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10230-halusiowa-produkcja-w%C4%99dlin/page/49/#findComment-1002696
Udostępnij na innych stronach

Godzinę temu, szrekPL napisał(a):

Bardzo ładne te granaty(kartacze:D), świetny patent ze szczotką :clap::D

Dziękuję. 

No " mietła" wymiata...sama się z tego śmieje 😅

Dzisiaj również uruchomiłam Borniaka. 

Kielbasa Kacza z pistacjami. 

70% filet z kaczki i 30 % podgarla. 

 

20250325_175130.jpg

  • Like 3
  • Upvote 3

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10230-halusiowa-produkcja-w%C4%99dlin/page/49/#findComment-1002744
Udostępnij na innych stronach

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.