electra Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #251 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Dawno nic nie pieklam i zaczeli sie dopominac ..to tak na podwieczorek do kawki slimaki cynamonowe.. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/11/#findComment-489938 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #252 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 to tak na podwieczorek do kawki slimaki cynamonowe Uwielbiam wszystko co jest z cynamonem. Twoje ślimaczki wyglądają pysznie Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/11/#findComment-489969 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #253 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Dziekuje, Halusia to takie najprostrze bulki ale bardzo smaczne ,oczywiscie juz polowa zniknela,czec zamrozilam bo przeciez obiadu by nie bylo komu zjesc Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/11/#findComment-489975 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #254 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Dziekuje, Halusia to takie najprostrze bulki ale bardzo smaczne ,oczywiscie juz polowa zniknela,czec zamrozilam bo przeciez obiadu by nie bylo komu zjesc Wcale się nie dziwię... ja sama jestem łasuchem na takie słodkości... chociaż jestem na diecie Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/11/#findComment-489984 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #255 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 U mnie dzis bulkowo ..zrobilam ..takie szwedzkie bulki zwane "Tekakor" ( beda potrzebne na niedziele do kanapek z krewetkami , tymi pochwale se pozniej ) Przepis prosty i szybki Tekakor - 15 szt50 g drozdze500 ml mleka100 g masla2 lyzeczki miodu lub syropu cukrowego1 lyzeczka soli900 g maki Maslo rozpuscic i dodac mleko podgrzac do ok 37 st. C do tego dodac pokruszone drozdze wymieszac do rozpuszczenia drozdzy,dodac miod,wsypywac make,mieszac calosc ok 5-10 min,pozostawic do wyrosniecie na ok pol godziny.Ciasto podzielic na 15 czesci, uformowac kolki, splaszczyc, ponaklowac widelcem.pozostawic na jakies 15 min do wyrosniecia.Piec w temp 225 st C ok 7-8 min. Buleczki sa plaskie gdyz ich sie nie przekrawa ..na sniadanie z serkiem czy pasztetem smakuja wysmienicie , Ja czesc wykorzystam do zrobienia kanapek z krewetkami . Mozna tez zrobic w formie mini bagieteczki i uzyc do hotdog'ow Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/11/#findComment-492895 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #256 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 A tak wygladala kanapka Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/11/#findComment-493257 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #257 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 .takie szwedzkie bulki zwane "Tekakor" ( beda potrzebne na niedziele do kanapek z krewetkami , tymi pochwale se pozniej ) A tak wygladala kanapka Bardzo ciekawa i apetyczna kanapka Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/11/#findComment-493263 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #258 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Electra, kanapka wyglada ciekawie, ale wyjasnij jak ja jesc, aby nic nie spadlo Czy jemy to jako danie, czy jako kanapke? Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/11/#findComment-493304 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #259 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Aniu traktowane jako kanapka ,ktora sie je nozem i widelcem,u nas bardzo popularna na lunch, praktycznie nie ma takich "cukierni" miejsc gdzie mozna zarowno kupic jak i zjesc na miejscu ciastko czy kanapke i napic sie kawy zeby nie mialy tego typu kanapek , chyba tez mialam u siebie kanapke z tymi mielonymi kotlecikami( dostepne w Ikea jako daniez sosem i borowkami) . Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/11/#findComment-493364 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #260 Opublikowano 4 Maja 2016 Juz od dluzszego czasu "chodzila" za mna chalka ...i tak sobie dzis upieklam ..buleczki chalkowe ..bedzie na kilka dni do konfitury truskawkowej lub wisniowej Bulki na bazie tego przepisu:Skladniki: 3 i 1/4 szklanki maki chlebowej1 duze jajko60 g drobnego cukru4 lyzki roztopionego maslapól lyzeczki soli1 szklanka cieplego mleka (nie goracego, by nie sparzyc drozdzy)1 opakowanie cukru waniliowego (16 g) (zamiast cukru mozna uzyc ziarenek z laski wanilii i zagotowac je z mlekiem, ostudzic)10 g suchych drozdzy lub 20 g swiezychPonadto:1 roztrzepane jajko2 lyzki mlekamak lub kruszonkaMake przesiac, wymieszac z drozdzami (ze swiezymi wczesniej zrobic rozczyn). Wypac do miski, zrobic dolek. Do dolka wbic jajko roztrzepane z mlekiem i maslem, dodac soli i cukru. Wyrabiac ciasto przez kilka minut (mozna mikserem z hakiem do ciasta drozdzowego), by bylo gladkie (bedzie sie kleic). Przykryc sciereczka i pozostawic w cieple do podwojenia objetosci. Po tym czasie ciasto ponownie wyrobic, podzielic na 4 równe czesci. Czesci zrolowac w waleczki i uformowac chalke. Chalke przykryc ponownie i pozostawic do napuszenia w cieple na okolo 40 - 60 minut. Przed pieczeniem posmarowac 2 lyzkami mleka roztrzepanymi z jajkiem. Mozna posypac makiem lub kruszonka.Piec okolo 25 - 30 minut w temperaturze 175ºC. Mozna przykryc od góry folia aluminiowa, jesli zbyt szybko nabiera koloru. Studzic na kratce. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/11/#findComment-494973 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela K. Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij #261 Opublikowano 4 Maja 2016 Juz od dluzszego czasu "chodzila" za mna chalka ... No i widzę , że piękne bułeczki doszły do Ciebie . Poczułam zapach i smak takiej świeżej , jeszcze ciepłej bułeczki z truskawkowym dżemikiem - mrrrrrrrrrrrr Cytuj Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu Antoine de Saint-Exupery - Mały Książę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/11/#findComment-494978 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 2 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #262 Opublikowano 2 Października 2016 Do dzisiejszej kawki upieklam kolacza z twarogiem i sliwkami Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/11/#findComment-520288 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij #263 Opublikowano 2 Października 2016 Sliczny! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/11/#findComment-520289 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela K. Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij #264 Opublikowano 2 Października 2016 Wow ale smakowicie wygląda. U mnie na weekend był drożdżak ze śliwkami. Muszę następnym razem takie cudo zrobić. Brawo Donatko Cytuj Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu Antoine de Saint-Exupery - Mały Książę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/11/#findComment-520297 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij #265 Opublikowano 2 Października 2016 Do dzisiejszej kawki upieklam kolacza z twarogiem i sliwkami Ciekawie wygląda Donatko... a może masz jeszcze przekrój Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/11/#findComment-520306 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 2 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #266 Opublikowano 2 Października 2016 Dziekuje ..niestety przekroju nie mam bo pozarte zostalo dosc szybko.Przepis pochodzi ze strony "moje wypieki " tylko ja dalam zamiast maku twarog. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/11/#findComment-520351 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #267 Opublikowano 7 Października 2016 A dzis trzachnelam taka babke drozdzowa z powidlami sliwkowo-jabkowymi Jeszcze lekko ciepla ale juz amatorow smakowania bylo Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/11/#findComment-521221 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij #268 Opublikowano 7 Października 2016 trzachnelam taka babke drozdzowa z powidlami sliwkowo-jabkowymi Zjadłbym z chęcią Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/11/#findComment-521237 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij #269 Opublikowano 7 Października 2016 Noo, ślinka cieknie na widok takiej "babki" Electro , ale ja też dziś nie próżnowałem i aby nie być gorszym też "trzachnęłem" takie oto kruche ciacho a,la tarta, z mieszanym owocowym wypełnieniem, i grubo posypane kruszonką. Wypełnienie to śliwki włoskie, gruszki, jabłka, winogrono różowe, brzoskwinie . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/11/#findComment-521243 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 8 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #270 Opublikowano 8 Października 2016 Tez smacznie , ja kupilam sliwki ale byly niezbyt smaczne wiec przerobilam na szybkie powidla ,dodalam pare jablek i takie szybkie ciasto wyszlo Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/11/#findComment-521321 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 19 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #271 Opublikowano 19 Października 2016 Sprobowalam w koncu upiec sama Slomke ptysiowa ..bo lubie czasem cos pochrupac Roboty co nie miara ale efekt koncowy zdecydowanie smaczniejsza niz ta kupna ...zrobilam 2 blachy ..ja zjadlam kilka bo to w sumie nie jest takie niekaloryczne ..ale TZ jak sie dorwal to zjadl by wszystko za jednym przysiadem Tyle zostalo ...A tu jeszcze wtrakcie roboty "Slomka ptysiowa Skladniki ½ szklanki wody50 g masła lub margaryny½ szklanki mąkiszczypta soli2 jajkaDodatkowo: 1 jajko½ szklanki cukruW garnku z grubym dnem zagotowujemy wodę ze szczyptą soli i masłem. Energicznie mieszając dosypujemy mąkę. Masa zrobi się bardzo gęsta i zacznie odchodzić od ścianek garnka. Mieszając podgrzewamy ją przez 3-4 min, aż zrobi się lekko szklista, a mąka dobrze się zaparzy, dzięki czemu słomka pięknie nam wyrośnie. Odstawiamy do przestudzenia.Do zimnej masy dodajemy po 1 jajku, za każdym razem dobrze miksując. Ciasto nakładamy do rękawa cukierniczego z końcówką w kształcie małej gwiazdki. Na blaszkę wyłożoną papierem lub matą do pieczenia wyciskamy paluszki o długości mniej więcej 2 – 4 cm i szerokości 1 cm.Pieczemy w temperaturze 2000C przez ok. 12-15 min, do momentu aż słomka wyrośnie i zacznie się złocić.W małej miseczce roztrzepujemy jajko, do drugiej wsypujemy cukier. Słomkę wyjmujemy z piekarnika i trzymając między dwoma palcami szybkim ruchem zanurzamy ją całą lub do połowy w jajku, a następnie obtaczamy w cukrze. Ponownie układamy na blaszce i wstawiamy do piekarnika na kolejne 5-10 min, aż słomka nabierze złoto-brązowego koloru i bez problemu będzie się odklejać od papieru. Część jajka i cukru może spłynąć na blaszkę, ale nie należy się tym zrażać, gdyż słomka z łatwością się od tego odklei." przepis pochodzi z bloga Smaki ogrodu Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/11/#findComment-522963 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
higher44 Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij #272 Opublikowano 19 Października 2016 domowa słomka jest pyszna Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/11/#findComment-522984 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #273 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Dzis chleb na zakwasie zytnim z maka pszenna wiosenna ( jara?) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/11/#findComment-535107 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #274 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ale chrupiaca skorka! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/11/#findComment-535110 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #275 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Karolu jeszcze nie mozna jesc bo dopiero co z piekarnika wyjelam ,ale pieklam taki sam w srode to skorka pyszna ,szkoda ze tak malo chyba trzeba zaczac piec mini chlebki Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10928-m%C4%85ka-dro%C5%BCd%C5%BCe-i-dodatki-czyli-electra-w-kuchni/page/11/#findComment-535112 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.