withereggie Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 17 Lutego 2015 Nie, bez skóry, ale wg mnie bardzo wskazane jest by zewnętrzna warstwa była z tłuszczu bo po parzeniu chude obsycha i jest twarde. Otoka z cienkiej warstwy tłuszczu pięknie chroni. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11034-withereggie-kuchnia-i-dym/page/3/#findComment-405162 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 17 Lutego 2015 Boczek wg Radka? https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8764-wędzenie-u-paweljacka/?p=339734 Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11034-withereggie-kuchnia-i-dym/page/3/#findComment-405175 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
withereggie Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 17 Lutego 2015 Wielkie dzięki Paweljack Poniżej link bezpośredni Http://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9027-boczek-parzony-a-potem-wedzony-%E2%80%93-rolowany-radka/?hl=%2Bboczek+%2Bparzony Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11034-withereggie-kuchnia-i-dym/page/3/#findComment-405178 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 17 Lutego 2015 A ja lubie bardzo kabonosy z duza iloscia chili,a Twoja zona zawsze moze powiedziec ze kabanosy z zurawina juz jej sie odwidzialy ...no co Kobieta zmienna przeciez jest Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11034-withereggie-kuchnia-i-dym/page/3/#findComment-405206 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
withereggie Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 17 Lutego 2015 I tego się trzymajmy Elektra Dla mnie największą radością jest kiedy prosi mnie o coś konkretnego bo jej smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11034-withereggie-kuchnia-i-dym/page/3/#findComment-405209 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 17 Lutego 2015 Dla mnie największą radością jest kiedy prosi mnie o coś konkretnego bo jej smakuje.Withereggie to nie pozostało Ci nic innego jak tylko dalsze zadymianie Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11034-withereggie-kuchnia-i-dym/page/3/#findComment-405210 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
withereggie Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 17 Lutego 2015 A Ty się nie ociągaj tylko też zadymiaj! Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11034-withereggie-kuchnia-i-dym/page/3/#findComment-405213 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 17 Lutego 2015 A ja lubie bardzo kabonosy z duza iloscia chili,a Twoja zona zawsze moze powiedziec ze kabanosy z zurawina juz jej sie odwidzialy ...no co Kobieta zmienna przeciez jest Electra a masz sprawdzony przepis na kabanosy z dużą ilością chilli? Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11034-withereggie-kuchnia-i-dym/page/3/#findComment-405222 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #59 Opublikowano 17 Lutego 2015 no wlasnie nie mam ale jadlam takowe i smakowaly , kupne jadlam firmy" T "z chili i takimi musialam sie zadowolic ..kabanosy moze zrobie ale dopiero po powrocie w czerwcu z PL bo narazie to ani wiedzy ani mozliwosci nie mam na taki delikates. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11034-withereggie-kuchnia-i-dym/page/3/#findComment-405229 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzed Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #60 Opublikowano 17 Lutego 2015 Kurp, mój przepis podany wyżej niezły. Ale nie czepiam ze to "kabanosy". Kiełbasa cienka z papryką, chili, itd. to stworzenie Amerykańskie (pepperoni sticks, pepperettes) z pochodzenia włoskiego i meksykańskiego. Trzymajmy kabanosy jako polskie kiełbaski. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11034-withereggie-kuchnia-i-dym/page/3/#findComment-405237 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
withereggie Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #61 Opublikowano 21 Lutego 2015 Pozdrowienia ze słonecznego RODOS. Na początek: zboczki, kulki i Don baleron... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11034-withereggie-kuchnia-i-dym/page/3/#findComment-406072 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
withereggie Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #62 Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) Słońce zaszło ale kiełbaska wyszła Znalazło się również miejsce na klasykę gatunku, czyli namiastka Krakowa w Szczecinie Edytowane 21 Lutego 2015 przez withereggie Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11034-withereggie-kuchnia-i-dym/page/3/#findComment-406076 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
withereggie Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #63 Opublikowano 21 Lutego 2015 Jeszcze do testów kawałek szynki pieczonej Wszystkie przekroje będą jak nadejdzie pora... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11034-withereggie-kuchnia-i-dym/page/3/#findComment-406098 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #64 Opublikowano 21 Lutego 2015 Znalazło się również miejsce na klasykę gatunku, czyli namiastka Krakowa w Szczecinie Wszystko zrobione perfekcyjnie ... nawet słońce było zamówione na dzisiaj ale..... ta krakowska trzecia od lewej strony jest odrobinkę jaśniejsza od tej piątej z prawej strony ... Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11034-withereggie-kuchnia-i-dym/page/3/#findComment-406104 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
withereggie Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #65 Opublikowano 22 Lutego 2015 W przekroju Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11034-withereggie-kuchnia-i-dym/page/3/#findComment-406297 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
withereggie Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #66 Opublikowano 24 Lutego 2015 Na śniadanie proponuję krakowską po 9 dniach odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11034-withereggie-kuchnia-i-dym/page/3/#findComment-406854 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #67 Opublikowano 24 Lutego 2015 Brawo withereggie , bardzo ladne wyroby :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11034-withereggie-kuchnia-i-dym/page/3/#findComment-406861 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
withereggie Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #68 Opublikowano 24 Lutego 2015 Brawo withereggie , bardzo ladne wyroby :clap:Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11034-withereggie-kuchnia-i-dym/page/3/#findComment-406863 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #69 Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Na śniadanie proponuję krakowską po 9 dniach odpoczynkuTo jeszcze zrób własny chleb ... ser i dżem i nie będzie potrzeby rano wychodzić do sklepu. Twoja krakowska... hmmm ... nie pozostaje mi nic innego tylko pogratulować takiego wyrobu. Edytowane 24 Lutego 2015 przez Anuś Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11034-withereggie-kuchnia-i-dym/page/3/#findComment-406866 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #70 Opublikowano 24 Lutego 2015 nie pozostaje mi nic innego tylko pogratulować takiego wyrobu. A mnie nie pozostaje nic innego jak się z tym w 100 % zgodzić WujekReggie ... Pięknie dałeś czadu Pozdrowionka Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11034-withereggie-kuchnia-i-dym/page/3/#findComment-406874 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filemonek Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #71 Opublikowano 24 Lutego 2015 ładne te twoje jedzonko Cytuj Filemonek Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11034-withereggie-kuchnia-i-dym/page/3/#findComment-406881 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #72 Opublikowano 24 Lutego 2015 A Ty się nie ociągaj tylko też zadymiaj! Na tę chwilę jestem na etapie budowy altany z grillem - czekam tylko na pogodę Jeśli chodzi o wędzarnie to muszę jeszcze trochę poczytać bo co rusz powstają nowe pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11034-withereggie-kuchnia-i-dym/page/3/#findComment-406895 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
withereggie Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #73 Opublikowano 24 Lutego 2015 A Ty się nie ociągaj tylko też zadymiaj! Na tę chwilę jestem na etapie budowy altany z grillem - czekam tylko na pogodę Jeśli chodzi o wędzarnie to muszę jeszcze trochę poczytać bo co rusz powstają nowe pomysły Tylko pamiętaj, że najprostrze rozwiązania są najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11034-withereggie-kuchnia-i-dym/page/3/#findComment-406906 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #74 Opublikowano 24 Lutego 2015 A Ty się nie ociągaj tylko też zadymiaj! Na tę chwilę jestem na etapie budowy altany z grillem - czekam tylko na pogodę Jeśli chodzi o wędzarnie to muszę jeszcze trochę poczytać bo co rusz powstają nowe pomysły Tylko pamiętaj, że najprostrze rozwiązania są najlepsze. Oczywiście, że pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11034-withereggie-kuchnia-i-dym/page/3/#findComment-406907 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
withereggie Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #75 Opublikowano 28 Marca 2015 Miesiąc bez dymu to ponad moje siły, po kliku kłodach pod nogami mała przystawka na potrzeby bieżące. Przynajmniej pogoda sprzyjała... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11034-withereggie-kuchnia-i-dym/page/3/#findComment-416550 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.