qba-69 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #151 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Niebawem pójdzie w folię i do lodówki. Wiem, że po trzech miesiącach zostałyby sznurki Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/7/#findComment-584126 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ary_zet Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #152 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Pięknie się prezentuje , ale to już wyższa szkoła.... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/7/#findComment-584152 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #153 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Qba, chorizo przepiękne, czym malowałeś? Kolorek nie z tej ziemi długo wędziłeś i jakim drzewem? Serdeczne pozdrowienia Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/7/#findComment-584159 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #154 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Jeszcze nie było wędzone Jutro część podwędzę na zimno, przy okazji wędzenia serów i parówek Oczywiście sery i parówki w temperaturze ok. 50o C. Mój kombinat grillowo wędzarniczy umożliwia wędzenie równoczesne dwiema metodami Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/7/#findComment-584162 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #155 Opublikowano 13 Stycznia 2018 A kolorek, jak byś już wędził i to mnie zmyliło....może od ilości papryki i Twojego wina, które dodałeś? Serdeczne pozdrowienia Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/7/#findComment-584176 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #156 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Chorizo widać na zimnowędzonkowej focie, w wątku moich spontanicznych zwędzonek Wisi dalej i jeszcze chwilę powisi, a potem hyc do lodówy Dzisiaj natomiast ciachnąłem trochę białej sparzonej Ponoć moda wchodzi nowa poparówkowa Pozdrowionka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/7/#findComment-585350 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #157 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Ponoć moda wchodzi nowa poparówkowa Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/7/#findComment-585358 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #158 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Witam ponownie, jest niewymownie Wczoraj minęło 3 tygodnie od nadziania chorizo. Wykonałem kontrolne krojenie i moim oczom ukazał się taki oto widok.Pleśń po wędzeniu zniknęła. Dwa dni w zimnym dymie zrobiło swoje. Potrzymam jeszcze ze dwa dni w tych warunkach, po czym w folię i do lodówy. Chyba, że macie inne pomysły Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/7/#findComment-586060 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #159 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Przekrój.... "dość energetyczny" Ja wiem czy jest sens worować.... dużo tego nie jest...Jajecznicę Qbq, na kilku plajsterkach nieśmiało sugeruję... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/7/#findComment-586061 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #160 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Jajecznicę Qbq, na kilku plajsterkach nieśmiało sugeruję... oj oj oj to chyba czyn zbrodniczy Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/7/#findComment-586062 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #161 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Niby niedużo, bo na starcie było nieco ponad 2 kg. Jak zostawię tak jak jest, to mi się patyk zrobi Jajecznicy jeszcze nie próbowałem, za to pizza i precle tak Wchodzi jak złoto Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/7/#findComment-586063 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #162 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Pozostając w temacie dojrzewających. Dary dla powodzian docierają również i do mnie Seba zapakował ładnie i podesłał swoje frykasy. Takie wszystko śliczne, że aż żal jeść Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/7/#findComment-586153 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #163 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Kolega smacznie Cię zaopatrzył, tylko pozazdrościć. Serdeczne pozdrowienia Pawełku i dla małżonki również Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/7/#findComment-586162 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszeko Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #164 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Pozostając w temacie dojrzewających. Dary dla powodzian docierają również i do mnie Seba zapakował ładnie i podesłał swoje frykasy. Takie wszystko śliczne, że aż żal jeść post.jpgJa też chcę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/7/#findComment-586170 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #165 Opublikowano 8 Lutego 2018 witt, dziękujemy i Wam również życzymy wszystkiego dobrego Tłusty Czwartek, ludziska szaleją ze smażonym, a u nas jeszcze na domiar kapuśniaczki Gdzie to pomieścić Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/7/#findComment-588145 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #166 Opublikowano 20 Lutego 2018 A taka niby minipizza, czy jakoś tak Ciasto, na którym są pomidory 50/50 suszone w oleju i świeże, bazylia i mozarella. Pani Żona zrobiła Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/7/#findComment-589516 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #167 Opublikowano 20 Lutego 2018 minipizza o... picka Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/7/#findComment-589519 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aguś96 Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #168 Opublikowano 20 Lutego 2018 pomidory 50/50 suszone w oleju i świeże, bazylia i mozarella Pomidory suszone w słońcu z własnej uprawy, bazylia również Tylko mozarella ze sklepu Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/7/#findComment-589529 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #169 Opublikowano 20 Lutego 2018 suszone w słońcu z miłości do degustatorów Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/7/#findComment-589533 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #170 Opublikowano 20 Lutego 2018 z miłości do degustatorów O tak Nasze słoneczko nas bardzo kocha, a my kochamy jego promienie Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/7/#findComment-589540 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #171 Opublikowano 20 Lutego 2018 Italiańce inspiracji powinni szukać na Podkarpaciu Milusie Bułasie Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/7/#findComment-589542 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #172 Opublikowano 20 Lutego 2018 Milusie Bułasie A do tego całkiem nieźle wchodzą Dziś na kolacyjkę z jajcami w majonezie i różnymi takimi Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/7/#findComment-589546 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #173 Opublikowano 20 Lutego 2018 A taka niby minipizza, czy jakoś tak U nas sprzedaja to pod nazwa Pizza rolls . Agus juz wiele razy pokazala co potrafi Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/7/#findComment-589548 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #174 Opublikowano 20 Lutego 2018 Agus juz wiele razy pokazala co potrafi Wyprosiłem, to mam I nie ma to żadnego związku z prosiakami Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/7/#findComment-589549 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #175 Opublikowano 20 Lutego 2018 Wyprosiłem, to mam Łagodną sugestią osiąga się wiele... skutki błogie dla wszech :clap: Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11798-moje-eksperymenty-kulinarne/page/7/#findComment-589555 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi