Woytas Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #151 Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) @Woytas, bardzo mnie cieszy ze smakowala Wpisana na stałe do produkcji. Dla mnie najważniejsze że smakuje domownikom, osobiście uważam że to jest najistotniejsze Edytowane 9 Lutego 2019 przez Woytas Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14106-wyroby-woytasa/page/7/#findComment-623152 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij #152 Opublikowano 10 Lutego 2019 Robię z podobnego przepisu jest dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14106-wyroby-woytasa/page/7/#findComment-623222 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #153 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Wędzonki na te Święta to polędwica, i boczek rolowany. Do tego boczek pieczony o pasztet. Ni i oczywiście biała Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14106-wyroby-woytasa/page/7/#findComment-629743 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij #154 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Super! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14106-wyroby-woytasa/page/7/#findComment-629746 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij #155 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Wędzonki na te Święta Wszystko bardzo apetycznie wygląda.Gdyby nie wczorajsze przejedzenie to wprosiłabym się na degustację Czerwony komponent pasztetu to czym jest? Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14106-wyroby-woytasa/page/7/#findComment-629749 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #156 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Wędzonki na te ŚwiętaWszystko bardzo apetycznie wygląda.Gdyby nie wczorajsze przejedzenie to wprosiłabym się na degustację Czerwony komponent pasztetu to czym jest? Gotowana marchew, u mnie muszą być warzywa gotowane razem z mięsem. Jest też odrobina korzenia pietruszki i por. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14106-wyroby-woytasa/page/7/#findComment-629753 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij #157 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Wyroby wykonane książkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14106-wyroby-woytasa/page/7/#findComment-629754 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij #158 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zawsze robisz polędwice z warkoczem? Cytuj Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14106-wyroby-woytasa/page/7/#findComment-629761 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij #159 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zawsze robisz polędwice z warkoczem? Piotrek..... ja jak takową mam to też robię z warkoczem . Ja polędwicy nie "obieram " Pozdrawiam świątecznie Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14106-wyroby-woytasa/page/7/#findComment-629763 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij #160 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Ja odkrawam, bo to są dwa różne mięśnie o innej teksturze. Cytuj Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14106-wyroby-woytasa/page/7/#findComment-629765 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij #161 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Piękne wyroby . Wyglądają niezwykle apetycznie i pewnie takie są . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14106-wyroby-woytasa/page/7/#findComment-629767 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij #162 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Wojtas, świetny wykon, zwędzone kunsztownie to i smak gwarantowany Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14106-wyroby-woytasa/page/7/#findComment-629774 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #163 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zawsze robisz polędwice z warkoczem?Przeważnie, zupełnie nie przeszkadza mi on.Dziękuję Wam za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14106-wyroby-woytasa/page/7/#findComment-629792 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij #164 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 (edytowane) Przeważnie, zupełnie nie przeszkadza mi on. Mnie też , ale jak robię łososiową to wykrawam. Edytowane 22 Kwietnia 2019 przez arkadiusz Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14106-wyroby-woytasa/page/7/#findComment-629793 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #165 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Przeważnie, zupełnie nie przeszkadza mi on. Mnie też , ale jak robię łososiową to wykrawam. Zgadza się, ale tego wymaga receptura. Tak samo należy potraktować mizdrę. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14106-wyroby-woytasa/page/7/#findComment-629801 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij #166 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Wędzonki na te Święta to polędwica, i boczek rolowany. Wyroby cudnej urody. Przy takim świątecznym stole, chętnie bym usiadła Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14106-wyroby-woytasa/page/7/#findComment-629813 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #167 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Wędzonki na te Święta to polędwica, i boczek rolowany. Wyroby cudnej urody. Przy takim świątecznym stole, chętnie bym usiadła A ja bym chętnie ugościł. dzięki za miłe slowa. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14106-wyroby-woytasa/page/7/#findComment-630305 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #168 Opublikowano 20 Czerwca 2019 (edytowane) Dawno nic nie dymiłem. Naszła nie ochota na polędwicę. Wędzona trzy razy po 5h w temp 55-65 st. Drewno olcha jabłoń, w trzecim dniu jałowiec olcha z przewagą pierwszego. Nie jsst to typowa surowo wędzona polędwica, ale nie jest "ścięta" i ma fajny aromat dymu.Przy okazji zrobiłem kolejny raz kiełbase podsuszaną wg. Kostka bo nam bardzo smakuje. Edytowane 20 Czerwca 2019 przez Woytas Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14106-wyroby-woytasa/page/7/#findComment-633593 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby7074 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij #169 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Smakowite wyroby ,jak przygotowujesz polędwice do wędzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14106-wyroby-woytasa/page/7/#findComment-633629 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlex Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij #170 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Bardzo apetyczne wyroby Wysłane przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14106-wyroby-woytasa/page/7/#findComment-633632 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 21 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #171 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Smakowite wyroby ,jak przygotowujesz polędwice do wędzenia?Peklowanie na mokro w 8% solance Bardzo apetyczne wyroby Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14106-wyroby-woytasa/page/7/#findComment-633648 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 29 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #172 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Trochę słodkości dla ochłody z własnych truskawek i borówek. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14106-wyroby-woytasa/page/7/#findComment-634091 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlex Opublikowano 29 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij #173 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Piękna kompozycja i na pewno równie smaczna.. Wysłane przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14106-wyroby-woytasa/page/7/#findComment-634093 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 28 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #174 Opublikowano 28 Lipca 2019 Pyknąłem trochę boczku dla siebie na zapas i Szynkowej dla rodzinki. Kiełbasę oddałem i zapomniałem zrobić zdjęcia. Jakoś trzeba sobie wędzenie umilić to na grillu zrobiony "działkowy kebab" Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14106-wyroby-woytasa/page/7/#findComment-636223 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #175 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 (edytowane) Czas przetworów. Oprócz ogórków pod różnymi postaciami i przecierów z pomidorów trzeba zająć się paprykami chilli. W 95% jalapeno plus lekko ostre z nasion od kumpla. SkładPapryczki, cebula, czosnek, pomidory, ocet, sól i cukier.Na koniec blendowanie, ja mam takie cudo i jestem bardzo zadowolony, i pasteryzacja. Edytowane 23 Sierpnia 2019 przez Woytas Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14106-wyroby-woytasa/page/7/#findComment-638651 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.