witt Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #526 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Waldku, świąteczne przygotowania w pełni...wyroby przepiękne. .. rodzina i znajomi będą zadowoleni i zniknięcie ich ze stołu świątecznego będzie podziękowaniem za różnorodność, obfitość i smakowitość, a także za trud jakim zostały uzyskane. Życzę zdrowych, wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku dla Ciebie i Twojej całej rodziny. Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/22/#findComment-580970 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #527 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/22/#findComment-581115 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #528 Opublikowano 23 Grudnia 2017 No i Świetujesz! W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/22/#findComment-581123 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #529 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Polędwica miód malina - ogólnie to chyba nie za dobrze robić tyle dobroci na raz - Zanim się człowiek zdecyduje co wciągnąć to może zgłodnieć. . Piękniutkie wyroby Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/22/#findComment-581135 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #530 Opublikowano 23 Grudnia 2017 No Muski, czapy z głów...suto... :clap: Ilość asortymentów....fachowość zwędzenia... koncepcyjność w postępowaniu.........a śledzie podług Małgo.....cóż, koniecznie spróbować powielić Tak spreparowany śledź to dopiero lubi pływać Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/22/#findComment-581229 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #531 Opublikowano 23 Grudnia 2017 śledź to dopiero lubi pływać No to taka ryba [Dodano: 23 gru 2017 - 22:31] a także za trud jakim zostały uzyskane. A ile radości z możliwości wykonywania Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/22/#findComment-581270 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #532 Opublikowano 23 Grudnia 2017 A ile radości z możliwości wykonywania I to jest sedno, radość z pracy, efekt jest... Waldek dzięki .... za SMS.... Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/22/#findComment-581278 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #533 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Szyneczka peklowana w woreczku ale tradycyjnie z nastrzykiem solanka z peklosoli 8%, ilość 40% masy mięsa- w woreczku wydaje się być jej minimalnie Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/22/#findComment-581789 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #534 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zmodernizowana mielonka Alinki :IMG_20171211_141900_HDR.jpgIMG_20171211_141910_HDR.jpgIMG_20171211_142040_HDR.jpgIMG_20171211_142046_HDR.jpgIMG_20171211_142051_HDR.jpgCiekawostką jest oddziaływanie soli na gotowane żołądki i zmiana ich koloruFajnie wygląda taka mozaika aczkolwiek żołądki wydają się być nie dopeklowane.Waldku nie rozumiem też Twojego stwierdzenia pod ostatnim zdjęciemcyt''Ciekawostką jest oddziaływanie soli na gotowane żołądki i zmiana ich koloru''czyżbyś najpierw gotował a później peklował te żołądki? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/22/#findComment-581954 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #535 Opublikowano 29 Grudnia 2017 czyżbyś najpierw gotował a później peklował te żołądki? w ogóle ich nie peklowałem - po 4 dniach kolor się wyrównał z soli morskiej - smak świetny - dzięki za inspirkę Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/22/#findComment-581956 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #536 Opublikowano 30 Grudnia 2017 (edytowane) Sałateczka z hokkaido ,buraków pieczonych i szpinakui brokułowa i odrobina drobiutak ze starym rokiem Edytowane 30 Grudnia 2017 przez Muski Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/22/#findComment-582103 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #537 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Ta pewnie... Na wieczór takiego parującego kuraka Co w nocy po takim posiłku by trzeba... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/22/#findComment-582104 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #538 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Co w nocy po takim posiłku by trzeba...no jeszcze zakąseczka Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/22/#findComment-582107 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #539 Opublikowano 30 Grudnia 2017 IMG_20171224_152435.jpgCo w nocy po takim posiłku by trzeba...no jeszcze zakąseczkaCo to za wypas jest? Aż mi kubki smakowe zwariowały na ten widok Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/22/#findComment-582110 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #540 Opublikowano 30 Grudnia 2017 (edytowane) Co to za wypas jest?osoś - w buraczkach taki gravlax - najprostszy :do blendera :buraczek120 ml ballantines na oko3 czubate łyżki soli2 łyżki cukru trzcinowegołyżeczka pieprzu łamańca2 pęczki koperkuwszystko razem blenduję łososia do- woreczka strunowegookładam tą papką( już w woreczku)i ciasno okręcam folią skurczliwą do pojemnika (puszcza sok)do lodówki na 2-3 dni Edytowane 30 Grudnia 2017 przez Muski Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/22/#findComment-582112 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #541 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Dobrze brzmi. Trza poczynić.... Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/22/#findComment-582125 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #542 Opublikowano 30 Grudnia 2017 120 ml ballantines na oko To to wiem ile jest 3 czubate łyżki soli Tutaj leżę i kwiczę W sumie super na fotce wygląda Pozdrowionka już prawie Nowo Roczne Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/22/#findComment-582126 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #543 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Sałateczka z hokkaido ,buraków pieczonych i szpinaku Na zdjęciu to ja owoce granatu widzę i chyba orzeszki pinii - buraczków nie widzę "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/22/#findComment-582129 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #544 Opublikowano 31 Grudnia 2017 W sumie super na fotce wygląda smakuje lepiej owoce granatu widzę i chyba orzeszki pinii oczywiście , granat i pinia - tam po prawej stronie kawałek widać - buraczki są przykryte jako niespodzianka - leżą na szpinaku - taka explozja kolorów i smaków Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/22/#findComment-582140 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #545 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Nie szkoda Ballantinesa Pozdrawiam jeszcze starorocznie. Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/22/#findComment-582146 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #546 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Nie szkoda Ballantinesa lubię , można dać zwykłą białą 50-70 ml- nigdy nie dawałem kiedyś dodawałem ciemny rum , można bez alkoholu Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/22/#findComment-582153 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #547 Opublikowano 31 Grudnia 2017 @Muski, do tego lososia zrob taki dresing200ml posiekanego koperku200ml szpinaku takie (male listki )200 ml neutralnego w smaku oleju½ lyzeczki soli wszystko zmixowac mozna przelac przez sito zeby byla gladka konsystencja , pasuje do takiego lososia polecam https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/22/#findComment-582158 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #548 Opublikowano 31 Grudnia 2017 (edytowane) pasuje do takiego lososia polecam córka ja studiowała w Uppsali- to przywiozła podobny przepis z dodatkiem miodu i musztardy - jest świetny i tu Droga Electro -jest to co bardzo cenne - wymiana lub podanie ciekawostek i przysmaków z różnych stron zamieszkania - Dzięki [Dodano: 31 gru 2017 - 13:08]Ostatni dymek 2017 - 6 (sześć) serków tofu - wczoraj nabytych u Wietnamczyków Edytowane 31 Grudnia 2017 przez Muski Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/22/#findComment-582171 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #549 Opublikowano 31 Grudnia 2017 ten z miodem i musztarda to zapewne hovmästarsås https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/22/#findComment-582173 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 1 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #550 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Z Nowym Rokiem - zapach pieczonej szarlotki....... i chętnych od razu więcej Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/22/#findComment-582303 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi